Форум

Інформаційний ресурс

Не внесені в реєстрі садові товариства

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Nuta » 31 березня 2010, 00:50

Вже кілька разів приходять люди продати земельну ділянку в такому - то садовому товариств, і всі документи готові, а в реєстрі за адресою такого немає, звонила в ІЦ, сказали відправляти щоб вносили за заявою голови сільської ради цю інформацію. Як поступити?
Nuta

Повідомлення: 18
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Калина » 31 березня 2010, 01:06

Це часто проблема, працівники ІЦ навіть не намагаються допомогти як вийти із цієї ситуації. Відповідь одна:[qoute]Відправляйте, нехай вносять[qoute]. Тільки один співробітник ІЦ сказала, щоб заборони перевірила за всією сільрадою, а коли буду реєструвати у реєстрі правочинів, то адресу не заповнювати, а відповідні дані - про земельну ділянку та місце її знаходження зазначати у додаткових відомостях. Тому і не знаю, що Вам порадити.
Калина

Повідомлення: 4313
Дякував (ла): 6949 раз.
Подякували: 6101 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення MG » 31 березня 2010, 01:08

вся інформація про перелік адрес (вулиці і т.д...чи можливо про зміну назв)в населених пунктах подається с/радами до РДА, а ті хай не мнуть... відповідно письмово до ІЦу звернення..А люди, і нотаріус - чекають.
MG

Повідомлення: 18357
Дякував (ла): 39710 раз.
Подякували: 28191 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення VITAminka » 31 березня 2010, 01:11

все как в№2. и еще добавлю:если такого адреса нет в реестре, то и забороны по этому адресу точно нет - логично? - да!только это одна сторона. а вторая - вы ОБЯЗАНЫ взять вытяг по этому адресу (в данном случае формализм) и поэтому,чтоб вам спокойней жилось - [qoute]хай вносять![qoute] выбор за вами...и отвественность тоже
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Nuta » 31 березня 2010, 12:26

Дуже дякую за відповіді. Люди кричать а я відправила вже з двома земельними ділянками, думаю пішли до іншого нотаріуса, який зробить. А с/ради взагалі кажуть, що воно їм не треба.
Nuta

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Почти всезнайка » 31 березня 2010, 12:42

Калина №2 ЭТО БРЕД...как это вносить...когда СТ должно быть в реестре, я не понимаю...если хотите неспокойно спать, то можете конечно сделать договор, вот только потом при проверке ИЦ и нотариата - такой жар будет...
Почти всезнайка

Повідомлення: 104
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Орбіта » 31 березня 2010, 13:23

[QUOTE]працівники ІЦ навіть не намагаються допомогти як вийти із цієї ситуації. [/QUOTEце не клопіт ІЦ. вони вносять тільки те, що подають їм сільради, тобто буде заява - будуть дані в реєстрі.з такою ситуацією стикалася, заборону перевіряла по усій сільській раді і це НЕ Є неправильно. У параметри запиту ми можемо вносити тільки кадастровий номер.[QUOTE]если такого адреса нет в реестре, то и забороны по этому адресу точно нет - логично? - да[/QUOTE] - згодна
Орбіта

Повідомлення: 210
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Nuta » 01 квітня 2010, 14:51

На семынарі тоже сказали: кадастровий номер і адресуі нічого не вносити, але я так не роблю, бо вважаю, що при перевірці дійсно [qoute]жар буде[qoute] і обовязково напишуть як порушення.
Nuta

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]