Форум

Інформаційний ресурс

Формирование нарядов

Номер повідомлення:#1

Повідомлення cun » 14 червня 2010, 15:51

В наряд 02-32 документы по наложению и снятию запретов мы складывали в 2009 г. все соответсвующие документы, но в архиве говорят, что этот наряд формируем только если снимали чужие запреты, а если свои то прикладывает к делу и этот наряд вообще не ведем. Я с этим не согласна. Как в других областях обстоят дела с этим нарядом
cun

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Юлианчик » 14 червня 2010, 15:55

Всі документи що стосуються накладення та зняття заборон, витяги з реєстрів іпотек завжди підкладали в наряд 02-32, перевірка була два рази - ніяких зауважень. Київ
Юлианчик

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Маленьке стерво » 14 червня 2010, 15:55

[QUOTE]в архиве говорят, что этот наряд формируем только если снимали чужие запреты, а если свои то прикладывает к делу и этот наряд вообще не ведем[/QUOTE]щось мені здається, що це сказали в Києві.... Я вважаю, що незалежно від того [qoute]своя[qoute] чи [qoute]не своя[qoute] заборона знімається справу вести потрібно і саме туди формувати всі пов[qoute]язані з цим документи.
Маленьке стерво

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Ынотио » 14 червня 2010, 16:01

Такой наряд є, а тому до основного договору в примітках знято заборону + посв напис про зняття заборони, а до справи 02-32 - Заява банку, додатки про зняття заборони, правоустанавлюючі документи кредитора, паспорта сторін та ще заяву від іпотекодавця про повне погашеня
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Ex lege » 14 червня 2010, 16:09

Позвонила в наш архив, тоже обясняют, что если снятие своего запрета - прикладываем к своему договору (ипотечный, наследственный и т.д.), а если чужой запрет - то в 02-32.
Ex lege

Повідомлення: 1706
Дякував (ла): 933 раз.
Подякували: 846 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Маленьке стерво » 14 червня 2010, 16:14

[QUOTE]Позвонила в наш архив, тоже обясняют, что если снятие своего запрета - прикладываем к своему договору (ипотечный, наследственный и т.д.), а если чужой запрет - то в 02-32. [/QUOTE]Відверто кажучи, не уявляю, як буде виглядати цей самий наряд з іпотечними договорами якщо ще до кожного крім змін (на виконання п. 48 Інструкції) щей документи щодо зняття заборони долучати будемо.... Сумніваюсь, що літер в алфавіті вистачить. Мені здається, дійде до того, що кожний іпотечний договір будемо формувати в окремий том.....
Маленьке стерво

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Ынотио » 14 червня 2010, 16:17

Ex lege исходя из логики справа есть (раньше небыло, в рестр незаписывали как нот.действие), а поэтому нет делений на [qoute]свои[qoute] и [qoute]чужие[qoute]
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Ex lege » 14 червня 2010, 16:31

Аида, полность согласна с Вами, деления на [qoute]свои[qoute] и [qoute]чужие[qoute] не должно быть, заведующая архива обяснила, что это рекомендовано им с Киева. Сказала, что на следующей коллегии нам будут всем розданы [qoute]Узагальнення[qoute] с Киева с этими рекомендациями.
Ex lege

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Лешая » 14 червня 2010, 17:14

А як зняти [qoute]чужу[qoute] заборону??????№6 має рацію:))))))))))))В регіоні практика як у №4. Зняття заборони, незалежно [qoute]своя[qoute], [qoute]чужа[qoute] окрема нот. дія (інстр. про вч нот дій) значить свій наряд!
Лешая

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Ex lege » 14 червня 2010, 17:21

Лешая, під [qoute]чужими[qoute] заборонами маю на увазі заборони, які накладала нотаріус, що померла, та нотаріуса, яка змінила наш округ на Київський. Їх заборони знімаю.
Ex lege

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Лешая » 14 червня 2010, 19:29

А ми змінили округ, всі до нас їдуть, або в архів! Б'ємось другий рік щоб людей неганяли = якщо помер-в архів, змінив округ -до нього або в архів.
Лешая

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Маленьке стерво » 14 червня 2010, 19:32

[QUOTE]А ми змінили округ, всі до нас їдуть, або в архів! [/QUOTE]???????Великі очі??????????
Маленьке стерво

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Лешая » 14 червня 2010, 19:35

А які очі у наших клієнтів!!!!!! Два роки з району в область 100 км їдуть:( вибір:або вони ще в архів =потім в інф. центр...... або до нас (ми відомості до архіву поштою (так швидше). Іпотеки з 2005-2007 рік (коротше багато заборон....Притому в районі де здійснювалась діяльність 5 нотаріусів!
Лешая

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Лешая » 14 червня 2010, 19:40

Маленьке стерво-вибачте але я від вас балдєю!:) Ви і в житті така емоційна? (я по хорошому):)
Лешая

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Маленьке стерво » 14 червня 2010, 19:49

[QUOTE]Притому в районі де здійснювалась діяльність 5 нотаріусів![/QUOTE]а як на це Ваше управління дивиться????[QUOTE]Маленьке стерво-вибачте але я від вас балдєю!:) Ви і в житті така емоційна? (я по хорошому):)[/QUOTE]є трохи....................... хоча намагаюсь від цього позбавитись.....
Маленьке стерво

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Лешая » 14 червня 2010, 20:15

Якщо (прискіпливо) читати нормативку, то воно так і є! Навіть відмову писали (ця тема детально висвітлювалась на форумі раніше, кому цікаво почитайте)!
Лешая

Номер повідомлення:#17

Повідомлення Маленьке стерво » 14 червня 2010, 20:17

[QUOTE](ця тема детально висвітлювалась на форумі раніше, кому цікаво почитайте)![/QUOTE]обов[qoute]язково почитаю!
Маленьке стерво

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів