Форум

Інформаційний ресурс

довіреність продаж акцій...хтось схожу робив?

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Вселенная » 26 червня 2010, 13:34

"розпоряджатися належними мені простими іменними акціями Відкритого акціонерного товариства „Кременчуцький сталеливарний завод” в кількості 1743 (одна тисяча сімсот сорок три) штук (далі – Пакет Акцій), код ЄДРПОУ: 05756783, (далі –ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод” ), а саме: ----------------------------------------------------------------------------------1. Отримувати від мого імені виписки з реєстру акціонерів ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”, сертифікати акцій на вищевказаний Пакет Акцій, дивіденди, частину майна пропорційно частці у статутному фонді у випадку ліквідації ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”, повідомлення про скликання чергових та позачергових загальних зборів акціонерів ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”. Ознайомлюватися від мого імені з усіма документами згідно порядку денного чергових та позачергових загальних зборів акціонерів ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”. Вимагати від мого імені у Правління ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод” надання будь-якої інформації про діяльність товариства, яка передбачена його статутом та чинним законодавством України. -------------------------------------2. Отримувати від мого імені інформацію з системи реєстру ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”, а саме: отримувати інформацію, що міститься на особовому рахунку Довірителя в системі реєстру ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”, отримувати інформацію про всі зафіксовані в системі реєстру ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод” зміни та події, що виникали щодо мене та належних мені цінних паперів, отримувати інформацію щодо викуплених емітентом цінних паперів ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3. Реєструватися від мого імені та приймати участь у чергових та позачергових загальних зборах акціонерів ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”, голосувати на таких загальних зборах акціонерів на власний розсуд всім Пакетом Акцій згідно з усіх питань порядку денного таких загальних зборів акціонерів. --------------------------------------------------------------------------------4. Укладати від мого імені з третіми особами та виконувати договори купівлі-продажу, договори дарування вищевказаного Пакету Акцій, а також всі інші документи, що стосуються процедур виконання таких договорів від мого імені. Складати та підписувати від мого імені Передавальні Розпорядження стосовно будь-яких операцій в системі реєстру акціонерів ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”, Анкети власника цінних паперів, Заяви про внесення змін до особового рахунку, будь-які інші документи, що стосуються мого особового рахунку та права власності на Пакет акцій. Представляти мої інтереси у реєстраторів власників іменних цінних паперів, отримувати необхідну інформацію з реєстру, передавати та отримувати всі документи, сертифікати акцій, виписки з реєстру акціонерів, або інші документи що підтверджують Реєстрацію, а також здійснювати всі дії, в моїх інтересах, які є необхідними або бажаними з метою здійснення реєстрації, у відповідності до наданих Договорів. Підписувати від мого імені будь-які документи, які необхідні для знерухомлення пакету акцій, переведення знерухомленого пакету акцій в документарну форму, а також підписувати та отримувати всі документи, що стосуються таких операцій. Представляти мої інтереси у реєстратора ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”, а саме: подавати необхідні документи для перереєстрації прав власності, проведення операцій знерухомлення Пакету акцій та переведення знерухомленого Пакету акцій в документарну форму у реєстрі власників цінних паперів ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”, виконувати всі необхідні дії, які стосуються переходу прав власності на акції ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”, знерухомлення Пакету акцій та переведення знерухомленого Пакету акцій в документарну форму.----------------------------5. Представляти мої інтереси у Зберігачів цінних паперів, відкривати, закривати рахунок в цінних паперах, підписувати від мого імені документи для відкриття рахунку у цінних паперах, в тому числі договори про відкриття рахунку у цінних паперах, підписувати документи по розпорядженню рахунком в цінних паперах, подавати документи, необхідні для розпорядження рахунком в цінних паперах, а також отримувати від Зберігачів документи та іншу інформацію стосовно рахунку в цінних паперах, здійснювати інші дії, спрямовані на виконання цієї Довіреності у Зберігачів.---------------------------------------------------------------------------------------------6. Підписувати від мого імені будь-які документи, необхідні для придбання акцій додаткових емісій ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”, як в кількості, пропорційній моїй частці в статутному фонді, так і в кількості, що перевищує переважне право акціонера на придбання акцій додаткових емісій, здійснювати від мого імені грошові розрахунки по укладеним угодам купівлі-продажу акцій додаткових емісій ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”.--------------7. Виконувати від мого імені всі дії, передбачені законодавством для переходу спадкових прав на Пакет акцій, у тому числі: подавати будь-які документи до системи реєстру ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”, на підставі яких буде здійснено перереєстрацію права власності на Пакет акцій. Підписувати від мого імені всі документи, заяви для внесення відповідних змін до системи реєстру ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”. Представляти мої інтереси по переходу прав власності на підставі спадщини у Реєстраторів, Зберігачів. Отримувати будь-які документи від мого імені для переоформлення спадщини на моє ім’я і що підтверджують моє право власності на Пакет акцій, в тому числі Сертифікат акцій.------------------8. Виконувати всі інші дії, які виникають по підтвердженню та набуттю права власності на належні мені акції ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”, згідно чинного законодавства України, в тому числі представляти мої інтереси в усіх державних, кооперативних, громадських, приватних та будь-яких інших підприємствах, організаціях та установах незалежно від форм власності і підпорядкування, в органах місцевого самоврядування, кадастрових бюро, в правоохоронних органах, органах державної виконавчої влади, прокуратурі, органах державної виконавчої служби при виконанні судових постанов як стягувача чи боржника, а також при оскарженні дій державних виконавців, в органах внутрішніх справ у всіх без винятку питань, в органах реєстрації громадян, а також у всіх судових установах із усіма правами наданими законом позивачу, скаржнику, відповідачу, заявнику, третій особі і потерпілому, в тому числі з правом підписання і подачі скарги, позовної заяви, апеляційної та касаційної скарг, повної або часткової відмови від позовних вимог, визнання позову, зміни предмета позову, укладення мирової угоди, оскарження рішення суду та оскарження дій державних виконавців, підписання та подачі зустрічного позову, пред’явлення виконавчого листа до стягнення, підписувати та подавати від мого імені процесуальні та інші документи, заяви, звернення, клопотання, скарги та отримувати відповіді на ці звернення.----------------------------------------------------------------------------Для цього надаю їй право подавати та одержувати необхідні довідки, процесуальні та інші документи, робити від мого імені заяви, розписуватися за мене і вчиняти всі інші дії, які виникають з моїх прав власності на акції ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод”, згідно чинного законодавства України і пов’язані з виконанням цієї довіреності. ------------------------------Зміст статей 244-250 Цивільного кодексу України, статті 44 Цивільно-процесуального кодексу України та ст.1 п.1.2 Закону України “Про оподаткування з доходів фізичних осіб” мені нотаріусом роз'яснено.------------------------------------------------------------------------------------------------"
Cамое прекрасное чувство — чувство, когда уверен, что поступаешь правильно.
Вселенная

Повідомлення: 2963
Дякував (ла): 10958 раз.
Подякували: 5927 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення OLNIK » 26 червня 2010, 14:24

Предлагаю вариант проще - замість усього написаного та враховуючи зміст, можна написати - [qoute]бути за мене акціонером такого-то ВАТ (ПАТ)[qoute] ))) А серед статей, які пояснюються треба додати ст. 100 ЦК.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів