Номер повідомлення:#6
Остап
» 08 вересня 2010, 17:04
Колись робив таку згоду на укладення договору застави (зразок приносили з банку)ЗГОДАМісто ХХХХХХХХХХ, двадцять першого серпня дві тисячі десятого року.Я, ХХХХХХ Анастасія Олександрівна, ХХХХХХХХ 1990 року народження, ідентифікаційний номер ХХХХХХХХХ, зареєстрована за адресою: місто ХХХХХ, вул.ХХХХХХХХХ, 1 квартира 59, паспорт ХХХХХХХХХ, виданий ХХХХХХХХХХ МВ УМВС України в ХХХХХХХХХХХХ області ХХХХХХ 2010 року, даю свою згоду на укладення договору застави та не заперечую проти передачі в заставу моїм чоловіком ХХХХХХХ ХХХХХХ Дмитровичем, автомобіля марки ВАЗ моделі 21154 1.6, 2010 року випуску, номер шасі (кузова, рами) ХТА000000000, реєстраційний № ХХХХХХХХ. ---Договір застави який буде укладатися за участю мого чоловіка ХХХХХХ ХХХХХХХ Дмитровича або його представника відповідає інтересам сім'ї, умови передачі в заставу автомобіля ми попередньо обговорили і вважаємо вигідними для нас, а укладення цього договору, відповідає нашому спільному волевиявленню.-------------------------------------Я, ХХХХХХХХХ Анастасія Олександрівна підтверджую, що дію вільно, цілеспрямовано, свідомо, добровільно, розумно та на власний розсуд, без будь-якого примусу, як фізичного так і психічного, не порушуючи прав третіх осіб, бажаючи реально настання правових наслідків, перебуваючи при здоровому розумі та ясній пам'яті, усвідомлюючи значення своїх дій та керуючи ними, не помиляючись щодо обставин, викладених у цьому правочині, діючи без впливу обману, за відсутності впливу тяжкої обставини, що спонукають вчинити даний правочин на вкрай невигідних умовах, за відсутності будь-яких заперечень щодо кожної з умов цього правочину, обізнана із загальними вимогами, додержання яких є необхідними для чинності правочину, усвідомлюючи значення своїх дій, та згідно зі своїм волевиявленням, яке повністю відповідає моїй внутрішній волі як учасника цього правочину, розуміючи значення правочину, умови та його правої наслідки та стверджую, що він не є фіктивним та удаваним.-----------------------------------------------------Нотаріусом мені роз'яснені вимоги законодавства, щодо змісту і правових наслідків цього правочину, в тому числі зміст статей 368, 369 Цивільного кодексу України, статей 60, 61, 63, 65, Сімейного кодексу України.-------------------------------------------------------------------Цей правочин вважається вчиненим з моменту його нотаріального посвідчення. ----- Наш шлюб зареєстрований ХХХХХХ 2010 року, що підтверджується свідоцтвом про шлюб серії 1-ИД № ХХХХ, виданим ХХХХХХХ 2010 року відділом реєстрації актів цивільного стану ХХХХХХХХ міського управління юстиції, актовий запис №ЇЇЇ. --------