Форум

Інформаційний ресурс

прошу допомоги

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Алёнка » 08 грудня 2010, 13:37

прошу відірватися від боротьби за місце президента УНП, а дати мені пораду. пять років тому мною була зроблена довіреність від сестри на імя брата про продаж належної 1/8 частки будинку [B]54[B] дріб [/B]45[/B]. через через чотири роки брат продає цю частку будинку, але сестрі гроші не віддає, так як продав своїй рідній сестрі. адвокат сестри робить позовну заяву в якій ссилаючись на те, що довіреність була видана на продаж 1/8 частки будинку [B]45[B] дріб [/B]54 [/B]признати нікчемною. саме погане те що я з цими особами разом з дитячого садка, і знаю що у брата немає більше майна не тільки по цій вуличці, але в нашому місті, і він дійсно бажа продати, цю частку. і знаю що сестра не віддала грошей братові, і треба повернути чи грші чи вказану частку, а я не згодна з позовом. що цифри переплутані не побачила не я не, (та й не придивлялася бо знала що сестра налаштована продати і зі мною про це говорила), не побачили ні в БТІ ні в ЖЕКу, ні в опікунській раді. як бути? справедливість повинна пермогти, але не хочу щоб з ухвалою що угода нікчемна. спасибі
Алёнка

Повідомлення: 383
Дякував (ла): 72 раз.
Подякували: 583 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Алёнка » 08 грудня 2010, 13:40

0
Алёнка

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Verona » 08 грудня 2010, 13:58

Може треба до адвокатів звернутись?Що ми тут можемо порадити? Тільки підтримати.
Verona

Повідомлення: 1546
Дякував (ла): 299 раз.
Подякували: 1878 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Nonna » 08 грудня 2010, 14:00

в чём поддержать?.....
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Natalya » 08 грудня 2010, 14:15

Оленка, а тепер все по черзі, бо, щось все дуже сумбурно: Ви посвідчили довіреність у якій помилково зазначили невірний номер будинку, так? Якщо так, то правовстановлювальних документів ми для посвідчення довіреності не вимагаємо і це не Ваш клопіт, що довіритель підписала документ у якому невірно зазначений номер будинку (треба було уважно читати). Вважаю, що підстав для визнання довіреності нікчемною немає. Питання в іншому, хто такий розумний посвідчив договір купівлі-продажу частки будинку незвіривши дані в довіреності з даними правовстановлювальних документів і Витягом з реєстру? От тут вже всі підстави для визнання договору недійсним!
Тільки пристрасть до закону робить нотаріуса дійсно неупередженим
Natalya

Повідомлення: 292
Дякував (ла): 118 раз.
Подякували: 17 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Ынотио » 08 грудня 2010, 14:18

[QUOTE]Питання в іншому, хто такий розумний посвідчив договір купівлі-продажу частки будинку незвіривши дані в довіреності з даними правовстановлювальних документів і Витягом з реєстру?[/QUOTE][QUOTE]а я не згодна з позовом. що цифри переплутані [B]не побачила не я[/B] не, (та й не придивлялася бо знала що сестра налаштована продати і зі мною про це говорила), не побачили ні в БТІ ні в ЖЕКу[/QUOTE]
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення VITAminka » 08 грудня 2010, 14:18

а зачем вы лезите в эти семейные разборки - вам оно надо - кто там кому чего не отдал, у кого жилье есть, у кого его нет? вы удостоверяли ДКП?если нет - то какая вам разница. пусть себе доверку признают никчемной (для этого правда оснований нет). и смысла в этом тоже нет. договор нужно признавать недейсвтительным, а не доверку
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Зебра » 08 грудня 2010, 14:36

№5 , +1
Зебра

Повідомлення: 756
Дякував (ла): 46 раз.
Подякували: 82 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Алёнка » 08 грудня 2010, 14:42

ребята, да вся беда втом что мои и довереность и договор. и на протяжении всех перепитий неоднократно беседовала с ними. говорю же что мы малетства вместе. и просто даже не рюхнулась внимательно прочитать свою доверенность. делов то заехала бы сестра ко мне и исправили номер. но он настолько однороден что этого незаметили нигде. а вот АДВОКАТ ЗА-МЕ-ТИЛ. делов не много скорее всего будет мирова угода, но вот в душе что- не реализованное. тем более в ЦК нет оснований для этого. намерения есть, владеют, именно одним объектом на этой улице, но вот цифры переставили. может даже при совершении доверенности сорок пять пятдесят четыре. а может даже толком и не помнили, то-ли так.
Алёнка

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Ынотио » 08 грудня 2010, 14:48

оленка конечно неприятно - считать технической ошибкой - договор легко признать недействительным - невнимательность черевата неприятными последствиями
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення VITAminka » 08 грудня 2010, 14:52

а в бти как зарегистрировали??? с такой ошибкой-то?
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Алёнка » 08 грудня 2010, 14:56

в том то и дело, что все документы из БТИ и прочие не смотря на то, что в доверенности 45 дробь 54 выданы на 54 дробь 45. и естественно договор и писался как правильно. я думаю что толком этот номер никто и не читал, до ссоры, цифры те же.
Алёнка

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Natalya » 08 грудня 2010, 15:17

Оленка, скажіть, будь-ласка, якщо помилка тільки в довіреності (і вона (помилка), як Ви кажете випадковість (бо здається мені, що так сестрою було задумано), то яким чином [QUOTE] АДВОКАТ ЗА-МЕ-ТИЛ[/QUOTE], якщо Довіреність залишилась у Вас при договорі?
Тільки пристрасть до закону робить нотаріуса дійсно неупередженим
Natalya

Повідомлення: 292
Дякував (ла): 118 раз.
Подякували: 17 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Алёнка » 08 грудня 2010, 15:25

боже мій, та прийшла сестра і каже що брат не віддає гроші за продане, я у відповідь,- Соню подавай до суду. а копії документів в Україні зараз залишаються у кожного бо на запас роблять таку кількість що і внукам вистачить. а щось задумано сестрою не могло бути, бо вона дуже хотіла продати цю частку, в якій вона не живе і вона пустує. а сама живе селі за сорок кілометрів. і продати вона хотіла, і тільку цю частку, і по цій вулиці, і це все що в неї в нашому селищі було.
Алёнка

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Marysia. » 08 грудня 2010, 15:47

Сделка состоялась, гроши не отданы. Признать сделку недействительной может только тот, кому это выгодно- продавец. Конечно, сестра может этим погрозить брату и тогда он отдаст. или это сестра брату не отдала? что-то вы так сумбурно написали что я не поняла а кто кому должен отдать,почему не отдал, и что он того что у него нет денег? были же с продажи- была доверенность - должен был отдать.
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Mirabelka » 08 грудня 2010, 18:27

[B]trew[/B]адвокат решил пойти легким путем, наверное) или сестра пожалела брата.по 190й тогда уж и правоохоронные надо задействовать, или как?)кстати, сколько там сестер у брата-то, и кому из них продал?)
Зображення
Погладишь- замурлычу, обидишь - укушу
Mirabelka

Повідомлення: 232
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#17

Повідомлення Marysia. » 09 грудня 2010, 12:42

еще раз перечитала, наконец дошло. в єтой ситуации только сам брат и может решить вопрос.Но не путем признания доверенности никчемной а сделки никчемной, если только вы не прописали что деньги подоговору получены до его подписания. Они что совсем ничего не понимают, что они вам делают гадость? В крайнем случае можно было бы как говорит trew,. поставить вопрос или говорить о неисполнении доручення належним чиномА расторгнуть в добровольном порядке не хотят? Вы же сами говорите что скорее всего будет мировая, то о чем мировая то? пусть у вас в добровольном порядке расторгнут.Возьмут вытяг БТИ на расторжение .
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#18

Повідомлення Алёнка » 09 грудня 2010, 13:24

да тільки тут невеликі проблеми, сестра в дитинстві брату зламала машинку, от він і мстится їй. чим більше дилюсь на цю бодягу тим більше бачу, що у всьому вииний адвокат позивача. мені здається, та ні не здається а так воно і є. що як би вони зустрілися та побалакали то все стало б на свої місця. а вони один від одного як опечені, тікають. доводиться балакати то з однією стороно то з другою, і лиш одне: [qoute] я першим не піду, а там погорб до макара не йде, бо це справа макара[qoute]
Алёнка

Номер повідомлення:#19

Повідомлення irsipa » 09 грудня 2010, 14:05

Подумайте, может с этого боку промлема решится:Стаття 241ЦКУ. Вчинення правочинів з перевищенням повноважень1. Правочин, вчинений представником з перевищенням повноважень, створює, змінює, припиняє цивільні права та обов'язки особи, яку він представляє, лише у разі наступного схвалення правочину цією особою. Правочин вважається схваленим зокрема у разі, якщо особа, яку він представляє, вчинила дії, що свідчать про прийняття його до виконання.2. Наступне схвалення правочину особою, яку представляють, створює, змінює і припиняє цивільні права та обов'язки з моменту вчинення цього правочину.
irsipa

Повідомлення: 5259
Дякував (ла): 4116 раз.
Подякували: 5593 раз.

Номер повідомлення:#20

Повідомлення natali * » 09 грудня 2010, 17:17

Як жартують деякі судді : [qoute]адвокат- дуже часто обтяжуюча обставина у справі.[qoute] Цілком з ними згідна.
natali *

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів