Номер повідомлення:#15
Ані Ло
» 29 січня 2011, 22:52
НПА в якому можна хоч щось віддалено почитати про облік літературиправда, річ раритетна[B]Про затвердження Положення про порядок здійснення обліку та систематизації законодавства в органах та установах юстиції УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИНАКАЗ 15.04.2004 N 31/5[/B]пробувала його колись вивчати, я розумію так[QUOTE]2.2.4. Районні (міські) державні нотаріальні контори, відділи реєстрації актів цивільного стану, відділи державної виконавчої служби районних, районних у містах, міських (міст обласного значення) управлінь юстиції:- здійснюють комплектування свого інформаційного фонду Конституцією України, кодексами України, офіційними виданнями: “Офіційний вісник України”, “Офіційний вісник України. Із змінами”, “Відомості Верховної Ради України”, “Систематичне зібрання чинного законодавства України”, іншими офіційними періодичними друкованими виданнями, науковою і спеціальною юридичною літературою- забезпечують облік, зберігання та підтримання у контрольному стані Конституції України, кодексів України, актів законодавства України, опублікованих в“Офіційному віснику України,“Офіційному віснику Укра-їни. Із змінами” та “Відомостях Верховної Ради України”, з ураху-ванням специфіки діяльності відповідного органу чи установи юстиції- ведуть систематичну картотеку актів законодавства України з питань, що належать до їх повноважень- ведуть у контрольному стані “Систематичне зібрання чинного законодавства України” (у теках з роз’ємними замками)- ведуть у контрольному стані “Кодекси України” (у теках з роз’ємними замками).2.3. Облік актів законодавства2.3.1. Акти законодавства України, що надходять до Міністерства юстиції України, органів та установ юстиції, підлягають обліку.2.3.2. Облік актів законодавства здійснюється шляхом ведення:- систематичної картотеки актів законодавства відповідно до Класифікатора- журналу обліку актів законодавства України (додаток 1)- журналу обліку міжнародних договорів (додаток 2)- контрольних примірників актів законодавства України.[QUOTE]нічого про приватного нотаріуса там не вичитала, але думаю, що ця книга обліку літератури - це якийсь відголос з колишніх часів (коли проводився облік не тільки літератури, а і велася картотека обліку законодавчих актів - хто таке ще пам[qoute]ятає).Я довго впиралася і казала, що такою єрундою страдати не буду, а потім подумала, що простіше купити ту злощасну книжку, завести, записати ті книжки, яка сама для себе і купила та і хай буде. Зрештою це не єдина книжка яку ми заводимо - аби було.