Номер повідомлення:#754
vishenka
» 04 лютого 2011, 13:52
Доброго дня всім! Mahadjan, Дякую, але Ви мене не переконали.заповіт 2002 р.скасував попередній заповіт(правда лише щодо квартири), то чому Ви вважаєте, що цей попередній було відновлено(у старому кодексі не зазначені відповідні норми) Ми ж з Вами навели статті, і нема ні слова, що при визнанні недійсним заповіту, попередній відновлюється. Спершу, без задумування, я вважала, що все по заповіту племіннику. Тепер щось вагаюсь. Якщо б спадкодавець помер у 2004 році, тоді - нема питань. Допоможіть. 905 -б) плата (п. 1 Про розмір плати за видачу свідоцтва про право на заняття нотаріальною діяльністю)907 -б) Інвестиційний договір (додаток 1 до Тимчасового положення про порядок реєстрації права власності.)859 -в) ч.7 ст. 80 ГКУ(не кожна юридична особа є суб’єктом підприємницької діяльності)863 - а)ч. 1. ст 7 ЗУ «Про акціонерні товариства»: Акціонери публічного акціонерного товариства можуть ідчужувати належні їм акції без згоди інших акціонерів та товариства. (публічні АТ- це ті самі відкриті АТ)851 - я теж думаю, що А), хоча на іспиті правильну відповідь зарахували Б)828 - а)ч. 2 ст. 126 ЗКУ835 - в) п.6. (положення про ККН) Кваліфікаційну комісію очолює її голова, який має заступника. Головою кваліфікаційної комісії є начальник відповідно Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі або його заступник, до повноважень якого належать питання діяльності нотаріату.)803 -б)п. 2.1. Положення про ЄРД