Номер повідомлення:#610
bukva I
» 02 квітня 2011, 12:27
[B]Mahadjanушка[/B] [QUOTE]тому що: у випадках з спадковою трасмісією, спадкоємець вважається, таким, що набув право на спадкове майно, псля смерті останнього і до його власних спадкоємців переходить не право на прийняття спадщини, а сама спадкова маса.......З якого нормативного акту ця теза???[/QUOTE][B]NET[/B][QUOTE]bukva I, у пості 586 здається Ви наплутали.... за ст.1276 переходить право на прийняття спадщини, а не спадкова маса... тому 2 спадкові справи![/QUOTE]Так свіжим перепочинувшим оком переглянула коментарі...до ст. 1276 ЦК і скажу таке, що ви усі праві....то я дійсно свою увагу переключила на на особу, якка спадщину прийняла, але не стигла оформити своїх спадкових прав.Мене трохи з путі істиного збили мої тітоньки з держ нот контори..... може не вірно мене зрозуміли, чі то не дослухали... бо їх думка така....що якщо особа звертається за отриманням спадщини за 1276 ЦК то вони видають свідоцтва про право на спадщину..за місцем відкриття померлого останнього спадкодавця, якій помер, і не встиг прийняти.... Але я ще раз почитала ЦК та коментарі.... і ваші шановні форумчани зауваження.....і прийшла до висновку, що все ж такі буде дві спадкові справи.....!!!! по відношенню до задачі на пост 577Т.як ніякого тут фактичного прийняття не має, вони проживали окремо!!!!!Дякую Вам за зауваження, бо так я ще раз все чітко проаналізувала, а не повелась на думку старших по званию :)))))