Номер повідомлення:#12
baba-galamaga
» 03 березня 2010, 14:32
Добрая фея с топором, я особисто здала по співбесіді і просто щаслива, що така можливість була. Просто вдячна тим нотарям які були в складі ВКК і зробили зауваження представникам МЮУ за абсурдне питання в конкретно моєму випадку. Коли здавала перший раз - не вистачило 1-го балу на тесті, а коли прийшла на ВКК - все вірно і тест і документ, а задача - ні, тільки мені чомусь попалась не задача по спадщині (як всім іншим), а замість задачі - тестове питання по ЗУ [qoute]про оцінку землі[qoute] при чому ТАКЕ, що коли присутні нотарі його прочитали, то сказали, що жоден з них не відповів би правильно. Тому якби не було співбесіди, то я вже вважалася б такою, що не здала екзамен. На рахунок зелених бумажок, особисто про себе скажу - не було за що, тому ВСІМ здавати ВКК, інколи получається і без зелених бумажок :-). Єдине, що питання на моєму іспиті на ВКК були на 30% нові і важкі (не з форуму, бо форум я вивчила [qoute]от і до[qoute]), особливо багато було по землі, по змінам до ЗК і постанвоам КАбміну.