OLNIK написав:Нельзя, нотариус сам не всегда все знает из того, что хотите узнать ВЫ.
Обращайтесь в контору по месту открытия наследства (т.е. по месту последнего проживания умершего), если Вы наследница.
Созвонитесь со своими кровными родственниками (наследниками) и определитесь, где будете оформлять наследство.
SELLA написав:тому що згідно ст.1221 ЦК спадщина відкривається за останнім місцем проживання спадкодавця...
Vikami написав:А якщо справа відкрита у приватного нотаріуса (будь-якого)?
Vikami написав:SELLA написав:тому що згідно ст.1221 ЦК спадщина відкривається за останнім місцем проживання спадкодавця...
Ну, це я в курсі. А якщо справа відкрита у приватного нотаріуса (будь-якого)?
Оленка Справедлива написав:Vikami написав:А якщо справа відкрита у приватного нотаріуса (будь-якого)?
Зовсім не зрозумілий хід думок. До чого Ви ведете? Яка різниця в приватного чи в державного нотаріуса заведена спадкова справа?
OLNIK написав:Vikami написав:SELLA написав:тому що згідно ст.1221 ЦК спадщина відкривається за останнім місцем проживання спадкодавця...
Ну, це я в курсі. А якщо справа відкрита у приватного нотаріуса (будь-якого)?
Но человеку надо знать все про наследников, про состав имущества- Вы готовы все это взять, и выдать?
И при этом человек не пишет, что собирается подавать заявление, или, что он наследник. Место открытия есть всегда (за редчайшим исключением)- это конкретный населенный пункт.
Ынотио написав:вроде при наличии свидетельства можно выдать любому информацию о заведенном у того или иного нотариуса н.д
Vikami написав:Ынотио написав:вроде при наличии свидетельства можно выдать любому информацию о заведенном у того или иного нотариуса н.д
От я так думаю: (тільки не кидайте помідорки)
Приходить людина зі свідоцтвом про смерть, каже, що спадкоємець. І хоче відкрити спадкову справу, але не знає чи заведена вже така, бо є, наприклад, інші родичі. У Спадковому реєстрі нотаріус побачить якщо заведена, то де і відішле туди.
Ынотио написав:Vikami написав:Ынотио написав:вроде при наличии свидетельства можно выдать любому информацию о заведенном у того или иного нотариуса н.д
От я так думаю: (тільки не кидайте помідорки)
Приходить людина зі свідоцтвом про смерть, каже, що спадкоємець. І хоче відкрити спадкову справу, але не знає чи заведена вже така, бо є, наприклад, інші родичі. У Спадковому реєстрі нотаріус побачить якщо заведена, то де і відішле туди.
только перед этим уплатив за Извлечение и заполнив форму
Таке ще питання: дублікат свідоцтва про смерть видають тільки близьким родичам?
SELLA написав:Таке ще питання: дублікат свідоцтва про смерть видають тільки близьким родичам?
по Інстукціі ДРАЦСУ: Свідоцтво про смерть повторно видається відділами реєстрації актів цивільного стану другому з подружжя та близьким родичам померлого (дітям, у т.ч. усиновленим, братам і сестрам, онукам, діду і бабі як з боку батька, так і з боку матері) або особі, яка є спадкоємцем за законом або заповітом, на підставі їх заяви та представникові органу опіки і піклування у разі виконання ним повноважень з опіки та піклування стосовно осіб, які мають право на отримання такого свідоцтва.
Родинні стосунки, право на спадкування підтверджуються документально, про що зазначається в заяві про видачу свідоцтва.
Oleksa написав:А де це написано, що можна?
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]