Армани написав:nonna написав:Армани написав:Я пойду кофейку попью...
с Рыбкой?
да нет, предпочитаю с курятиной.
ментоловой?
Армани написав:nonna написав:Армани написав:Я пойду кофейку попью...
с Рыбкой?
да нет, предпочитаю с курятиной.
Армани написав:с обычной, ментоловыми в детстве баловался, когда это все только появилось, сердце берегу *ROFL*
Золотая Рыбка написав::'( (плакаю навзрыд) Меня Армани не любит....
у них тож докторов есть, однакочлен Правління Німецької спілки нотаріусів, нотаріус Еккарт Маасс, проф. д-р Рольф Кніпер, нотаріальний асесор, генеральний директор Федеральної нотаріальної палати Німеччини д-р Петер Хуттенлохер, член Сенату у нотаріальних справах Федерального Верховного суду, позаштатний викладач Університету ім. Гумбольдта, нотаріус д-р Катрін Брозе-Пройсс, нотаріальний інспектор д-р Хендрік Пройсс,
Доктор ZAZ написав:у них тож докторов есть, однако
Доктор ZAZ написав:у них тож докторов есть, однакочлен Правління Німецької спілки нотаріусів, нотаріус Еккарт Маасс, проф. д-р Рольф Кніпер, нотаріальний асесор, генеральний директор Федеральної нотаріальної палати Німеччини д-р Петер Хуттенлохер, член Сенату у нотаріальних справах Федерального Верховного суду, позаштатний викладач Університету ім. Гумбольдта, нотаріус д-р Катрін Брозе-Пройсс, нотаріальний інспектор д-р Хендрік Пройсс,
Та не, не единственный.nonna написав:Доктор ZAZ написав:у них тож докторов есть, однакочлен Правління Німецької спілки нотаріусів, нотаріус Еккарт Маасс, проф. д-р Рольф Кніпер, нотаріальний асесор, генеральний директор Федеральної нотаріальної палати Німеччини д-р Петер Хуттенлохер, член Сенату у нотаріальних справах Федерального Верховного суду, позаштатний викладач Університету ім. Гумбольдта, нотаріус д-р Катрін Брозе-Пройсс, нотаріальний інспектор д-р Хендрік Пройсс,
это у них там , а у нас тут Вы единственный.....
Золотая Рыбка написав:А сколько форумным докторам доплачивают?
Ынотио написав:а насчёт получить знания, то извольте - только практика даёт знания, а теория для поговорить и только
Золотая Рыбка написав: Я далека от мысли что в МЮ и УНП сидят бездельники, но они не видят наших пробем, а мы-не видим их.
Бедуин написав:Ынотио написав:а насчёт получить знания, то извольте - только практика даёт знания, а теория для поговорить и только
не погоджусь з Вами, практика без теорії, це будинок без фундаменту.
Ірин@ написав:Бедуин написав:Ынотио написав:а насчёт получить знания, то извольте - только практика даёт знания, а теория для поговорить и только
не погоджусь з Вами, практика без теорії, це будинок без фундаменту.
Некоторые успешно торгуют в МАФах
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів