Форум

Інформаційний ресурс

відмова від спільної сумісної власності

відмова від спільної сумісної власності

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Sana » 17 липня 2013, 13:38

Шановні колеги, підкажіть у кого була практика.
Прийшли клієнти (чоловік і дружина), чоловік набув зем. ділянку у шлюбі, а тепер дружина хоче відмовитись від свого сумісного права на цю земельну ділянку. Яка у Вас була практика ?
Дякую
Sana

Повідомлення: 39
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.

Re: відмова від спільної сумісної власності

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Армани » 17 липня 2013, 13:51

по принципу аграрной расписки, я такая-то, отказываюсь от принадлежащей мне части земельного участка приобретенного в браке с мужем в пользу мужа, претензий никаких немаю
пидпысДякую
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27525
Дякував (ла): 19473 раз.
Подякували: 14030 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Златочка » 17 липня 2013, 16:06

Я щось не зовсім розумію як це можна просто заявою відмовитись від власності?
Незважаючи на те, що чоловік в правовстановлюючому документі зазначений як титульний власник, дружина є таким самим власником як і він по СК.
Якщо так можна, то нащо тоді ті договори відчуження, набагато простіше і дешевше робити просто заяви про відмову від свої прав на нерухомість і що тоді буде?
Крім того, сьогодні дружина пішла до одного нотаріуса і заявила про відмову від свого права у спільній сумісній власності, а завтра ніхто її не заборонить піти і написати заяву протилежного характеру. І яка з них буде мати приорітет?
НАБУТІ ПРАВА МОЖНА ЛИШЕ ПЕРЕДАВАТИ, А НЕ ВІДМОВЛЯТИСЬ ВІД НИХ. Чи може я не права?
Златочка

Повідомлення: 438
Дякував (ла): 702 раз.
Подякували: 1002 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Руби » 17 липня 2013, 18:15

Златочка написав:Я щось не зовсім розумію як це можна просто заявою відмовитись від власності?
Незважаючи на те, що чоловік в правовстановлюючому документі зазначений як титульний власник, дружина є таким самим власником як і він по СК.
Якщо так можна, то нащо тоді ті договори відчуження, набагато простіше і дешевше робити просто заяви про відмову від свої прав на нерухомість і що тоді буде?
Крім того, сьогодні дружина пішла до одного нотаріуса і заявила про відмову від свого права у спільній сумісній власності, а завтра ніхто її не заборонить піти і написати заяву протилежного характеру. І яка з них буде мати приорітет?
НАБУТІ ПРАВА МОЖНА ЛИШЕ ПЕРЕДАВАТИ, А НЕ ВІДМОВЛЯТИСЬ ВІД НИХ. Чи може я не права?

Златочко, Вы что шутку- юмора Армани не поняли :-D :-D :-D :-D
Ну ничего привыкайте :teasing-tease:
...от "лучшего друга" до "черного списка" - один разговор об Украине..
Руби

Повідомлення: 6421
Дякував (ла): 27151 раз.
Подякували: 21320 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Златочка » 17 липня 2013, 21:44

Да уж, пошутили так пошутили. :clap:
Вот не зря мне все говорят, что я слишком наивная и доверчивая, грешна - каясь.... :-[
Златочка

Повідомлення: 438
Дякував (ла): 702 раз.
Подякували: 1002 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення olya02 » 17 липня 2013, 21:48

Златочка написав:Да уж, пошутили так пошутили. :clap:
Вот не зря мне все говорят, что я слишком наивная и доверчивая, грешна - каясь.... :-[

Нет, Вы просто совсем недавно на Форуме, скоро привыкнете... ;) И начнете благодарить такие шуточки, ведь по-другому на такой вопрос и не ответишь... *PARDON*
olya02

Повідомлення: 5486
Дякував (ла): 13742 раз.
Подякували: 16878 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів