Номер повідомлення:#10
Mashenka
» 14 лютого 2011, 20:49
СВІДОЦТВО Місто (село, селище, район, область (Автономна Республіка Крим)), Україна ______________________________________________________________________________________. (число, місяць, рік словами) Я, ________________________________________________, ________________________ нотаріус (прізвище, ініціали) (державний/приватний)______________________________________________________________________________________, (найменування державної нотаріальної контори, назва нотаріального округу)відповідно до статті 66 Закону України “Про виконавче провадження” та на підставі акта про _________________________________, затвердженого _______________________________________(проведені прилюдні торги/проведений аукціон) (назва відповідного органу державної виконавчої служби)“___” ______ ____ року, посвідчую, що __________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи, місце її реєстрації або проживання,______________________________________________________________________________________ ідентифікаційний номер за Державним реєстром фізичних осіб – платників податків, найменування юридичної особи,______________________________________________________________________________________ її місцезнаходження, код за Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців)належить на праві власності майно, що складається з: ________________________________________ (указується майно, на яке видається свідоцтво,______________________________________________________________________________________, його вартість, а також зазначаються місце реєстрації, найменування реєструючого органу щодо рухомого майна, яке підлягає реєстрації, його місцезнаходження, назва, реквізити правовстановлювального документа, найменування реєструючого органу, дата, номер реєстрації (кадастровий номер), характеристика щодо нерухомого майна. Якщо реєстрація права не проводилась, про це вказується у свідоцтві)яке придбане __________________________________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або______________________________________________________________________________________ найменування юридичної особи – переможця торгів)за ___________________________________________________________________________________, (сума, внесена переможцем торгів, цифрами і словами)що раніше належав(ла) __________________________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або найменування юридичної особи – боржника)на підставі ____________________________________________________________________________ (назва та реквізити документа, на підставі якого______________________________________________________________________________________. право власності на майно належало боржнику, найменування та назва реєструючого органу) Зареєстровано в реєстрі за № _____ Стягнуто ______________________ (державного мита, плати) Печатка ___________________ нотаріус Підпис (державний/приватний)