Форум

Інформаційний ресурс

Іспит_Нотаріус :)) з 22.11.2010

Номер повідомлення:#181

Повідомлення tori » 25 листопада 2010, 20:40

[B]Всем повезет!!![/B], як Ви гадаєте, правда, що іспити після Нового року будуть проводитись вже у Київі, адже Положення ще не підписане????
tori

Повідомлення: 419
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#182

Повідомлення Всем повезет!!! » 25 листопада 2010, 20:53

Подивилась ще раз під іншим кутом на це питання: [B]№352 Нотаріальний округ визначається (СПІРНЕ ПИТАННЯ):[/B][U]а) відповідно до адміністративно-територіального поділу України[/U] б) за заявою нотаріуса на його бажанняв) за заявою нотаріуса відповідно до адміністративно-територіального поділу України. І все таки вірна відповідь а), оскільки:Згідно [B][I]ст. 13-1 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute][/I] [/B] нотаріальні округи [B]визначаються [/B] [U]відповідно до адміністративно-територіального устрою України[/U].Згідно [I][B]п. 1 [qoute]ПОЛОЖЕННЯ про порядок реєстрації приватної нотаріальної діяльності[qoute][/B][/I] Реєстрація приватної нотаріальної діяльності здійснюється [B][U]в межах визначеного[/U][/B] [U][B]для приватного нотаріуса нотаріального округу[/B][/U]. Т.т. це означає, що нотаріальний округ вже [B]визначено!![/B] на той момент коли нотаріус бажає зареєструвати свою діяльність і ніяким чином заява нотаріуса не вплине на визначення нотаріального округу, нотаріальні округи визначаються МЮУ згідно адміністративно-територіального поділу (устрою) і їх перелік ними ж затверджуються, а нотаріус лише в своїй заяві на реєстрацію нотаріальної діяльності зазначає в якому нотаріальному окрузі (який вже визначений давним давно!!!) бажає працювати. Може ще під нотарів будуть нотаріальні округи визначати - цікаво буде :))) Це складна система і МЮУ аналізує чи потрібно в тій чи іншій області визначати нотаріальний округ чи він там взагалі не потрібний, бо там є територія, але вона не заселена людьми, і т.д. Тому визначати нотаріальні округи не справа нотаріуса на підставі його заяви, а вони визначається відповідно адміністративно-територіального устрою (поділу). Отже відповідь на тест - а)
Всем повезет!!!

Повідомлення: 986
Дякував (ла): 103 раз.
Подякували: 65 раз.

Номер повідомлення:#183

Повідомлення Всем повезет!!! » 25 листопада 2010, 21:02

[QUOTE]Всем повезет!!!, як Ви гадаєте, правда, що іспити після Нового року будуть проводитись вже у Київі, адже Положення ще не підписане????[/QUOTE]Те, що іспити будуть прийматись вже тільки ВКК - правда. Чи ВКК будуть засідати лише в м. Києві, це мені невідомо, можливо вони будуть виїжджати ще в інші міста і там приймати іспити також. Коли це станеться - невідомо, оскільки не тільки повинні бути прийняті зміни до ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute], а ще й повинні бути розроблені Положення, які будуть регулювати порядок проведення такого кваліфікац. іспиту ВКК. Новий рік - умовна позначка, це вже управління юстиції в областях за попередньою домовленістю із МЮУ будуть вирішувати - варто проводити іспит в тій чи ін. області кваліф. комісією поки не приймуть зміни до ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute] чи ні. Але моя думка, що все ж таки після нового року треба налаштовуватись на ВКК.
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#184

Повідомлення talunya » 25 листопада 2010, 21:11

[B]Всем повезет!!![/B][qoute]конец моим мучениям и разочарованиям и сразу наступает хорошая погода[qoute] (легкое лирическое отступление) цитата Винни-пуха, это по поводу №352 не зря он меня смущал...
talunya

Номер повідомлення:#185

Повідомлення Всем повезет!!! » 25 листопада 2010, 21:17

[B]talunya[/B], благодаря тому, что он Вас смущал, я начала думать и моя дума превратилась в правильній ответ :))
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#186

Повідомлення talunya » 25 листопада 2010, 21:26

[B]Всем повезет!!![/B], пересмотрите еще вопр.[B]№554[/B] и ст.91 ЗН[qoute]ПН[qoute] [qoute][B]...протягом трьох років[/B], а з усіх інших вимог - протягом одного року[qoute] у меня выходит [B]а)[/B].
talunya

Номер повідомлення:#187

Повідомлення Ксюня » 25 листопада 2010, 21:34

554. Виконавчий напис, за яким стягувачем та боржником є громадянин, може бути пред’явлено до примусового виконання протягом:а) трьох років з моменту вчинення виконавчого написуб) одного року з моменту вчинення виконавчого напису в) п’яти років з моменту вчинення виконавчого напису.talunyа с этими тестами можно так запутаться.....)))), я уже запуталась, как они (комиссия) и в каком случае считают года...это ужас..На прошлой ветке барышня выкладывала свой тест и у неё в этом вопросе правильный ответ - А.
Все люди как люди, а я все хорошею и хорошею. :happy-cheerleaderkid:
Ксюня

Повідомлення: 11715
Дякував (ла): 20567 раз.
Подякували: 27697 раз.

Номер повідомлення:#188

Повідомлення talunya » 25 листопада 2010, 21:38

Ксюня, может барышня ошиблась? Но есть четкая норма где указано три года...
talunya

Номер повідомлення:#189

Повідомлення Ксюня » 25 листопада 2010, 21:49

у неё все 50 ответов правильные.....:)))))....:((((((
Ксюня

Номер повідомлення:#190

Повідомлення talunya » 25 листопада 2010, 21:51

[B]Всем повезет!!![/B],посмотрите вопр.№16 у вас ответ а), я считаю б) - п.1 другої частини ст.40 ЗУ[qoute]ПН[qoute]
talunya

Номер повідомлення:#191

Повідомлення zagoruiko » 25 листопада 2010, 21:58

НУУУУУУУУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Я НЕ ВЕРЮ ЕЩЕ НО Я СДАЛ. Позже выкладу тесты которых не было в наших тестах.всем спасибо. главное идти к цели. Всем повезет!!!!!!!!! ВАМ ПОВЕЗЕТ. урааааааа.А щас извините а то у меня так голова болит что моргать больно.
zagoruiko

Повідомлення: 240
Дякував (ла): 11 раз.
Подякували: 28 раз.

Номер повідомлення:#192

Повідомлення tori » 25 листопада 2010, 21:59

[B]Щож це виходить, що нас лишають можливості перездати іспит???????????????[/B]
tori

Повідомлення: 419
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#193

Повідомлення Ксюня » 25 листопада 2010, 22:01

[B]zagoruiko[/B], ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!!!!!!!!!!!
Ксюня

Номер повідомлення:#194

Повідомлення Doneckaya » 25 листопада 2010, 22:08

[B]Ксюня[/B]554. Виконавчий напис, за яким стягувачем та боржником є громадянин, може бути пред’явлено до примусового виконання протягом:а) трьох років з моменту вчинення виконавчого напису[B]б) одного року з моменту вчинення виконавчого напису[/B]в) п’яти років з моменту вчинення виконавчого напису.
Doneckaya

Номер повідомлення:#195

Повідомлення talunya » 25 листопада 2010, 22:15

[B]Doneckaya[/B], подскажите на какие нормы Вы опираетесь при ответе на [B]554[/B]?
talunya

Номер повідомлення:#196

Повідомлення Doneckaya » 25 листопада 2010, 22:26

[B]zagoruiko[/B] ПОЗДРАВЛЯЮ вы просто молодец!!!!! безмерно за вас рада, правда аж слезы навернулись на глазах, ваша победа, еще раз доказывает, что мы все на правильном пути, еще раз ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!!
Doneckaya

Номер повідомлення:#197

Повідомлення Всем повезет!!! » 25 листопада 2010, 22:26

[B]zagoruiko[/B] Вітаю!!!!! МОЛОДЕЦЬ. [B]Яка приємна несподіванка!!!![/B] :)))
Всем повезет!!!

Номер повідомлення:#198

Повідомлення Doneckaya » 25 листопада 2010, 22:26

[B]talunya[/B] вибачайте уже голова ......, відповідь 3 роки - СТ.88 ЗУ [qoute]Про нотариат[qoute], ст.91 ЗУ [qoute]ПН[qoute].
Doneckaya

Номер повідомлення:#199

Повідомлення talunya » 25 листопада 2010, 22:32

zagoruiko, поздравляю! Желаю дальнейших успехов в достижении главной цели!
talunya

Номер повідомлення:#200

Повідомлення Graal » 25 листопада 2010, 22:34

zagoruiko, ВІТАЮ!!! :) Дуже приємна новина! З Перемогою!
Graal

Номер повідомлення:#201

Повідомлення zagoruiko » 25 листопада 2010, 22:40

Хто має право вносили зміни до простого векселюа- тільки трасатб-тільки трасантв. держатель векселя
zagoruiko

Повідомлення: 240
Дякував (ла): 11 раз.
Подякували: 28 раз.

Номер повідомлення:#202

Повідомлення Graal » 25 листопада 2010, 22:49

прикольный тест (относительно простого векселя)я бы ответила Б
Graal

Номер повідомлення:#203

Повідомлення Doneckaya » 25 листопада 2010, 22:58

ну вот и все в сборе!!! на пост №209 думаю, що ст.13 ЗУ [qoute]Про обіг векселів в Україні [qoute] Зміни до тексту векселя можуть вноситися зв ініціативою його держателя виключно векселедавцем (ТРАСАНТОМ) шляхом закреслення старого реквізиту та написання нового із зазначенням дати внесення змін тв підаисання відповідно до цього закону. моя відповідь б)
Doneckaya

Номер повідомлення:#204

Повідомлення Graal » 25 листопада 2010, 22:59

як би було питання: Хто має право дати згоду на внесення змін до тексту векселя, відповідь була - В.
Graal

Номер повідомлення:#205

Повідомлення Doneckaya » 25 листопада 2010, 23:01

Люди давайте еще у кого есть интересные тестя про векселя, я честно говоря их боюсь очень!!!! поэтому лучше быть готовой!
Doneckaya

Номер повідомлення:#206

Повідомлення Graal » 25 листопада 2010, 23:01

справа в тому що ТРАСАНТ - це векселедатель в[B] переказному[/B] векселі, а питання про простий ???
Graal

Номер повідомлення:#207

Повідомлення Doneckaya » 25 листопада 2010, 23:04

[B]Graal[/B] моя відповідь б), поправьте меня если я не на ту норму ссылаюсь, я просто действительно в этом слабенькая!
Doneckaya

Номер повідомлення:#208

Повідомлення Graal » 25 листопада 2010, 23:06

Набувати прав та обов'язків за переказним та простим векселем можуть:а) юридичні особи резидентиб) фізичні особив) фізичні особи, юр. особи резидентиЯ вважаю, що юридичні особи - резиденти не даремно написали, в метод. рекомендаціях по векселям написано, що можуть тільки юридичні особи. А потім таке:[qoute] Видача векселів, як і їх передача за межі України не допускається[qoute]. Підтвердження в нормативній базі не знайшла.
Graal

Номер повідомлення:#209

Повідомлення Doneckaya » 25 листопада 2010, 23:07

Мені соромно, але ж поняття ТРАСАТ не бачила зовсім ні де!?????!
Doneckaya

Номер повідомлення:#210

Повідомлення Graal » 25 листопада 2010, 23:08

Doneckaya, правильну відповідь поки що знає тільки zagoruiko :)
Graal

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів