Номер повідомлення:#191
Бедуин
» 21 березня 2011, 09:53
Доброго всім ранку!!! [QUOTE]Наприклад, прийшов повіренний за ДУБЛІКАТОМ довіреності... Ви йому зробите дублікат? Я - ні, бо можна тільки довірителю... Так і з заповітом. Тільки заповідач - особа, за дорученням якої або щодо якої вчинялася нотаріальна дія. Я, гадаю, що Бедуин саме це і хотіла сказати. Завтра вона підтвердить чи спростує мою думку...Заповіт може бути посвідчений на сторонніх осіб, а діти, дружина/чоловік, батьки сторонніх осіб не буду спадкоємцями заповідача, щодо якого посвідчено заповіт...[/QUOTE]ТАК!!! Дякую! Треба мені вчитися більш складно виражати свої думки в епістолярному жанрі. [QUOTE]Тобто якщо до мене прийде особа, щодо якої видано довіреність..... і скаже я загубив довіреність дайте мені дублікат я пішлю його до лісосмуги......???!!![/QUOTE]Так, дублікати довіреності повіреному не видаються.[QUOTE]Далі, якщо до мене прийде особа, щодо якої представник вчиняв нот дію, і загуб документ, тоя йому повинанна видати дублікат.....[/QUOTE]Так. Оскільки довіритель сторона правочину. [QUOTE]Якщо до мене прийде особа, яка видавала довіреність, і скаже, що він загубив документ, від ого довірителя імені було, було посвідчено його представником, то я йому видам дублікат......[/QUOTE]Якщо в довіреності з якою він прийде буде зазначено право на отримання дублікатів.