Форум

Інформаційний ресурс

Іспит 08.03.2011

Номер повідомлення:#241

Повідомлення bear » 11 березня 2011, 19:37

[B]Ls7[/B]пост 236 А но у меня выдавало какой-то другойтест 5 где 50вопросы по поводу обмена большей площади на меньшую и наоборот замените другими, я не думаю что они будут в тестах, т.к. есть налоговый кодекс.4 и 5 тесты после тестирования и показа результата не показывает сам вопрос и варианты ответов, а только написано верно или ошибка, считаю когда видишь ошибку то следующий раз уже будешь знать правильный ответ, одновременно учишься и запоминаешь.
bear

Повідомлення: 663
Дякував (ла): 257 раз.
Подякували: 388 раз.

Номер повідомлення:#242

Повідомлення bukva I » 11 березня 2011, 19:38

[B]Mahadjanушка[/B] великодушное ВАм спасибо за пожелания, за поддержку! :-)А когда в Вашем регионе последний раз был экзамен???
bukva I

Повідомлення: 1719
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 19 раз.

Номер повідомлення:#243

Повідомлення Mahadjan » 11 березня 2011, 19:46

[B]bukva I[/B], в октябре прошлого года, а пока - неизвестность
Mahadjan

Номер повідомлення:#244

Повідомлення Ls7 » 11 березня 2011, 20:12

№241 перевірте ще раз, повинна бути правильна відповідь. а також показує результат детальний 4 і 5 білетів
Ls7

Повідомлення: 135
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Номер повідомлення:#245

Повідомлення Doroty » 11 березня 2011, 20:15

УСІМ ПРИВІТ !!![B]bukva I[/B], дуже рада за ВАС... Місяць - це купа часу!!!
Doroty

Повідомлення: 1267
Дякував (ла): 560 раз.
Подякували: 544 раз.

Номер повідомлення:#246

Повідомлення bear » 11 березня 2011, 20:43

[B]Ls7[/B]тест 6 где 50 всё верно[B]НО[/B] опять же то что и с 4, 5.
bear

Повідомлення: 663
Дякував (ла): 257 раз.
Подякували: 388 раз.

Номер повідомлення:#247

Повідомлення bukva I » 11 березня 2011, 20:58

[B]Mahadjan[/B] ооооо в октябре, так значит не загорами і у Вас....., они могут в любой момент позвонить и сообщить....., что аля через месяц у Вас єкзамен...... Не волнуйтесь ожиданием....Ваше ожидание, это специальное время для Вас на подготовку.... Так что ситуация ожидания, работает на Вас....и прибыль от такой работы будет Ваш успех.... [B]Doroty[/B] ой а как я рада....., моя паника хоть подумерялась..., я совладаючи собой могу готовиться.....
bukva I

Номер повідомлення:#248

Повідомлення Kate Rina » 11 березня 2011, 21:56

[B]Всим доброго вечора! [/B]Бачу, що багато пропустила, буду наздоганяти.[B]Mahadjan[/B], даю майже 100%, що в нашому регіоні екзамена раніше травня не буде.Скажіть будь-ласка хто знає.Особа ІІІ групи інвалідності, учасник бойових дій в Афгані ( стверджує, що прирівнюється до учасників ВВВ) звільняється від сплати за звернення до спадкового реєстру?
Kate Rina

Номер повідомлення:#249

Повідомлення Riviera » 11 березня 2011, 22:30

Добрый вечер всем! Очень много пропустила.
Riviera

Повідомлення: 208
Дякував (ла): 25 раз.
Подякували: 32 раз.

Номер повідомлення:#250

Повідомлення Mahadjan » 11 березня 2011, 22:39

[B]Kate Rina[/B], і Вам доброго вечора! Звідки така інформація по іспиту?Щодо Вашого питання - згідно ПОЛОЖЕННЯ про Спадковий реєстр 5.4. Інваліди I та II груп, інваліди Великої Вітчизняної війни та прирівняні до них особи звільняються від сплати коштів за всі звернення до Спадкового реєстру. Афганців та інвалідів 3 групи тут не має, огже, вони не звільняються!!! До речі учасник бойових дій і учасник ВВВ - різні статуси
Mahadjan

Номер повідомлення:#251

Повідомлення bukva I » 11 березня 2011, 23:11

[B]Шановні форумчани відповідаю на податкові питання, які надала бухгелтер![/B] 1.. 1/2 частка квартири належить Продавцю на підставі приватизації з 2000 року-1/2 частка квартири належить тому ж Продавцю на підставі свідоцтва про право на спадщину з 2010 року. Продавець хоче відчужити ВСЮ квартиру. Як буде він сплачувати податок, згідно ПКУ ???Відповідь: Особа буде сплачувати податок з тієї частини квартири яка була успадкована у 2010, так як ПК встановив умови загально (оподаткування обєктів які у власноті більше трьох рокі неоподатковується) тому обєкт якій у власноті меньше трьох років підлягає оподаткуванню!!!Вона сказала, що такі питання самі найактуальніші на сьогодні, але ДПА розяснень, що цього надає загальні.....і авторитарні, якщо меньше трьох років то оподатковується, якщо більше трьох років то ні.2.Оподаткування договору довічного утримання.Відповідь: на цю відповідь вона надала мені розяснення ДПА, яку я прикріпленим файлом відправляюСказала, що питання є самим актуальним на сьогодні серед ДНК, але необхідно виконувати розясненя ДПА,ті які діють на сьогодні.3. Налогообложение при продаже рухомого майна (транспорт, киокс и т.д.) сколько платится и когда?Відповідь: відносно МАФів (малих арх форма -киоск), гаражів то оподатківання становить 5 %, теза ПК про 3 роки не застосовується.відносно траспорту, лодок, катерів надасть окремим файло розяснення. Сказала что застосовується норма про перша продажа, чи ні. Але питання яке актуальне, як нотарю перевірити, цю першу продажу (але то таке, практика, поки говорим про теорию, яка може до нас бути застосована на іспиті)4. Дуже багато питань стосовно будинку з землею... Спитайте, які є нюанси (одним договором, як садибу, посвідчувати, чи двома ??? Як буде все це оподатковуватися ? Відповідь: Будинок з землею буде посвідчено одним договором, а от оподаткування може бути різним, так як наприклад, будинок у вланості з 70-х років, а землю особи оформили тільки наприклад у минулому році, то земля буде підлягати оподаткуванню, так як земля у вланості меньше трьох років.5. Порядок оподаткування поділу, виділу, міни як і при відчуженні (якщо більше 3 роки неоподатковується, якщо меньше оподатковується)6. Питання про квітанцію, чи повинен нотаріус перевіряти...., вона сказала, що теоритично ПК встановлює що нотаріус не повинен перевіряти, так як не податковим агентом, але практично, йому краще перевірити, так як звіти надає з цих нот дій, тому претензію податкова може предявляти як нотярю, так і фізику. Плюс копії квітанції долучає до справи нот .дій[B]Перший файл, якій я прикріпила, ще надасть Вам відповіді на інші питання. Це лист розяснення ДПА, щодо, обліку та звітності самозайнятих осіб[/B]Так що велика вдячність цій добрій людині бухгалтеру, яка залюбки нас трохи зоріонтувала!
bukva I

Номер повідомлення:#252

Повідомлення Kate Rina » 11 березня 2011, 23:47

[B]Mahadjan[/B], стосовно іспиту так мені сказали в управі ще при подачі документів, що іспит буде не раніше кінця травня, а то й в червні. На протязі вже 3-х років там проходить іспит в травні-червні та жовтні-листопаді ( здавали знайомі ). Але, правда, в нас ВСЕ МОЖЛИВО! Тому не треба розслаблятись. Я бачу по обговоренням, що Ви хоч завтра готові в бій!))Дякую за відповідь та я вже це читала, АЛЕ в посвідченні особи було написано: інвалід ІІІ групи ....( ще щось) та прирівняний до учасників ВВВ. Мій нотаріус звільнила на підставі цього положення ( від держмита само собою). А я от чомусь не впевнена.
Kate Rina

Номер повідомлення:#253

Повідомлення Kate Rina » 11 березня 2011, 23:49

[B]bukva I[/B], велике Вам спасибі за викладену інформацію.
Kate Rina

Номер повідомлення:#254

Повідомлення Mahadjan » 12 березня 2011, 00:18

Kate Rina, дякую за підтримку та добрі слова :-))Щодо державного мита, то там теж 3 група - не звільняється. Тобто, чому так - пояснити не можу. Але дуже цікаво. Буде Вам щось відомо - поділіться!!!!
Mahadjan

Номер повідомлення:#255

Повідомлення Mahadjan » 12 березня 2011, 00:20

[B]bukvочка[/B] Дуже величезна подяка - трішки стало виднітись світло в кінці тунелю :-)))
Mahadjan

Номер повідомлення:#256

Повідомлення Ls7 » 12 березня 2011, 00:53

ще раз скидаю 7 білет, у кого непрацює, завтра скину 8
Ls7

Номер повідомлення:#257

Повідомлення Ls7 » 12 березня 2011, 01:02

Я думаю що непогано буде зібрати всі питання по ПК і створити зз них окремий білет.
Ls7

Номер повідомлення:#258

Повідомлення Ls7 » 12 березня 2011, 01:03

а на рах. звіту після проходження білетів, незнаю, я ще раз перепровірив, у мене все ОК
Ls7

Номер повідомлення:#259

Повідомлення Doroty » 12 березня 2011, 01:37

[B]Ls7[/B], дякуємо за білети...[B]bukva I,[/B] дякуємо за інформацію, що [qoute]нарили[qoute]...
Doroty

Повідомлення: 1267
Дякував (ла): 560 раз.
Подякували: 544 раз.

Номер повідомлення:#260

Повідомлення Kate Rina » 12 березня 2011, 11:50

0
Kate Rina

Номер повідомлення:#261

Повідомлення bukva I » 12 березня 2011, 11:59

Доброго ранку усім! Будьласка, добре, що нам не відмовили і надали цю інформацію!В мене теж, після цієї інфи алгоритм щодо оподаткування в голові склався.Світ не без добрих людей, це вже точно! І добре, що вони поряд!
bukva I

Номер повідомлення:#262

Повідомлення Riviera » 12 березня 2011, 15:23

Доброе утро всем! Может кто желает - порешаем задачи?[I]Спадкодавець Іванова все своє майно заповів дітям: дочці С., синам Д. і А. у рівних частках. Сина Б. у заповіті не вказано. Син Д. помер до відкриття спадщини.Хто і яку частку від спадщини отримає ?Відповідь: С і А по 1/3 частині спадкового майна по заповіту.С, А і Б по 1/9 частині спадкового майна кожній по закону.[/I] Все своє майно - тоді мабуть спадкують С і А по 1/2 за заповітом?[I]Спадкодавець Петров П.А. помер 12 жовтня 2001 року, зробивши заповідальне розпорядження на грошовий вклад в банку на свого сина Петрова В.П. Син померлого звернувся до державного нотаріуса 05.08.2007 р. з проханням видати йому свідоцтво про право на спадщину згідно заповідального розпорядження. Дії нотаріуса ?[/I]
Riviera

Номер повідомлення:#263

Повідомлення bukva I » 12 березня 2011, 16:10

Вітаю Вас [B]Riviera[/B], задача 1, то я теж так її порахувала....., питання в задачі про частки, отдже визначаємо шляхм простого арифметичного дробуА от якби були частини, то тоді я так розумію необхідно було б зазначати, що всім по 1/3 частини спадкового майна, а БТІ визначалоб частки......Щодо другої задачки, то тут на мій погляд норма ст.1272, про встановлення додаткового строку...., на мій погляд так як заява на прийняття була подана 2007 року, отдже норми книги шостої ЦК 2004 року, будуть застосовані.....А от якби він подав заяву до набрання чинності ЦК 2004 року, то по ЦК 63 року, йому б вклад видався одразу, після смерті вкладника, без видачі свідоцтва про право на спадщинуЩодо дії нотаріуса!1.нотаріус заяву приймає2. За даними спадкового реєстру перевіряє чи не ви давалось свідоцтво про право на спадщину, перевіряє чи не заводилась спадкова справа...3. Якщо, вищезазначених дій не було....то нотаріус заводить спадкову справу.4. Розяснює особі, про необхідність встановлення додаткового строку, для прийняття спадщини...От у мене питаня, а якщо ця особа на момент смерті спадкодавця була неповнолітньою....., то він буде таким який прийняв спадщину фактично...., ця норма розповсюджується на все майно.... в тому числі і на заповідальне розпорядження????
bukva I

Номер повідомлення:#264

Повідомлення Riviera » 12 березня 2011, 16:53

bukva I, спасибо за ответ. Я тоже так думаю, ответы в задачах мне не понравились. Несовершеннолетние и малолетние не считались фактически принявшими по кодексу 1963 года.
Riviera

Номер повідомлення:#265

Повідомлення bukva I » 12 березня 2011, 17:05

Не приятний вопрос, но он есть в тестах:Через якій термін можна перездавати іспит на нотраіуса:а) через рік після ККНб) через рік з моменту ВККНв) за рішенням ВККН у разі скаргивідповідно до положення ККН, то вроде как через рік, але якщо була скарга ... то тоді???
bukva I

Номер повідомлення:#266

Повідомлення bukva I » 12 березня 2011, 17:29

[B]Riviera[/B] щодо задачки 2, скажіть будь ласка які відповіді пропонувались....??чи там взагалі бред, якім не потрібно гголову засорювати.... [QUOTE]Несовершеннолетние и малолетние не считались фактически принявшими по кодексу 1963 года.[/QUOTE]щодо цього дякую, бо були сумніви.... думала, що не догледіла.....
bukva I

Номер повідомлення:#267

Повідомлення Riviera » 12 березня 2011, 17:57

Спадкодавець Петров П.А. помер 12 жовтня 2001 року, зробивши заповідальне розпорядження на грошовий вклад в банку на свого сина Петрова В.П. Син померлого звернувся до державного нотаріуса 05.08.2007 р. з проханням видати йому свідоцтво про право на спадщину згідно заповідального розпорядження. Дії нотаріуса ?Відповідь: Нотаріус повинен встановити, чи подавав син померлого Петрова П.А., чи хто інший, заяву про прийняття спадщини, чи є в нього фактичне прийняття спадщини.Згідно п. 5 Перехідних положень Цивільного кодексу України, свідоцтво про право на спадщину, згідно заповідального розпорядження на грошовий вклад в банку, може мати місце тільки якщо спадщина відкрилася, але не була прийнята ніким із спадкоємців до набрання чинності новим Цивільним кодексом України.В даному випадку нотаріус повинен засвідчити копію свідоцтва про смерть і направити спадкоємця до банку, такі правила були до введення в дію нового Цивільного кодексу України, або до суду, в зв’язку з тим, що спадщина не прийнята. Через якій термін можна перездавати іспит на нотраіуса:[U]а) через рік після ККН[/U]б) через рік з моменту ВККНв) за рішенням ВККН у разі скарги
Riviera

Номер повідомлення:#268

Повідомлення bukva I » 12 березня 2011, 18:01

А от якщо питання тесту у такому контесті:Свідоцтво про право на занняття нот діяльності може бути анульовано МЮУ:а) за порушення нотаріусом чинного законодавства при вчиненні нотаріальних дій, яке завдало шкоди інтересам держави, підприємств, установ, організацій, громадянб) за порушення ноаріусом правил ведення передбачених номенклатурою реєстрів, алфавітних, інших книг, журналів, нотаріального архіву тощо, [B]за нищення нотаріусом або з його вини архіву нотаріуса або окремих документів[/B]в) за порушення нотаріусом вимог щодо наявності у справах (нарядах) докумнтів, на підставі яких вчинено нот. дію????Якщо дивиться статтю 12 ЗК ПРО нотаріат, і відповідь а), то немає слов, на мій погляд ключових...[B]неодноразове[/B] порушення......а відповідь б) то якась кадабра....., але останне речення вірне....????
bukva I

Номер повідомлення:#269

Повідомлення bukva I » 12 березня 2011, 18:05

Щодо посту 267, Однако.....!!!! цей другий абзац..., просто дійсно АБЗАЦ = ((( ... якийсь....необхідно конструктивний погляд [B]Бедуин[/B] заслухати.... як третю суддю :))))
bukva I

Номер повідомлення:#270

Повідомлення KikoTER » 12 березня 2011, 18:35

Доброго дня усім! Давно не появлявся на форму через підготовку до семінару. який відбувся вчора в Тернополі. Висвітлювались питання оподаткування та Правила діловодства (Долгова). Нажаль, на податках так і не вдалось побувати, а Правила вислухав з великою цікавістю! Ось деякі цікавинки:а) нотаріус [B]не може[/B] робити виправлення у ТЕКСТІ правочину!б) нотаріус може робити виправлення у посвідчувальному написі ЛИШЕ за заявою особи, яка реєструється по вхідній!в) в майбутньому можна буде засвідчувати фотокопію паспортаг) усі заяви про розпорядження майном (згода дружини/чоловіка) викладаються на бланках в одному екземплярі, собі на а4 не потрібно залишатид) заява що вдова/вдівець викладається на простому аркуші і ніде не реєструється.
KikoTER

Повідомлення: 487
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 252 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів