Форум

Інформаційний ресурс

потрібен зразок висновку про проходження стажування

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Angelika777 » 18 квітня 2010, 18:53

Добрый день! Пожалуйста скиньте и мне Висновок для госконторы! Очень нужно!!!Спасибо большое!!! anjelika770@mail.ru
Angelika777

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Julia99_80 » 26 травня 2010, 18:30

Всі доброго дня.Вітаю стажистів нотаріуса та нотаріусів! Дуже потрібен зразок прийнятого і затвердженого висновку при проходження стажування у приватного нотаріуса та у державного протягом одного місяця! Дуже прошу, скиньте на пошту julia99_80@mail.ru.БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНА.Обов'язково поділюсь потім з усіма бажаючими.
Julia99_80

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Ивановна » 07 червня 2010, 02:15

Добрий вечір, може хто поділиться зразком висновку 2010 року про проходження стажування у приватного нотаріуса, kov_natali@mail.ru. Буду дуже вдячна.
Ивановна

Номер повідомлення:#34

Повідомлення allusia » 08 червня 2010, 15:37

Добрий день, поділіться зразком висновку про проходження стажування (1 рік) у державного нотаріуса. sineglazaja@meta.ua. Підскажіть, які додатково документи подавали після проходження стажування, крім висновку. А в трудові книжки Вам управління вносило записи. Дякую, буду дуже вдячна.
allusia

Номер повідомлення:#35

Повідомлення allusia » 09 червня 2010, 13:59

Допоможіть!!!!!!!!!!!!!!!
allusia

Номер повідомлення:#36

Повідомлення viks » 10 листопада 2010, 13:33

Здравствуйте!Пришлите пожалуйста пример [qoute]виновка про проходження стажування[qoute] за 1 годв гос конторе на имеил viktoriabron@mail.ru. Заранее спасибо!
viks

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів