Номер повідомлення:#53
VITAminka
» 29 листопада 2010, 15:52
в доверенности указываются четко опреленные правочины, которые уполномочен совершеть представитель и юридические дейсвтия.[QUOTE]Стаття 237. Поняття та підстави представництва 1. Представництвом є правовідношення, в якому одна сторона (представник) зобов'язана або має право вчинити правочин від імені другої сторони, яку вона представляє. [/QUOTE]поэтому сначала давайте определимся: что есть [qoute]генеральная[qoute] доверенность на все-все-все?[U] что конкретно там написано[/U]? вот исхлдя из этого и будем искать ответ на вопрос в №1. у меня например НЕТУ универсальной генералки. есть [qoute]стандартный набор[qoute] - купить на имя, продать, передать в оренду, позычку. а вот все остальное ( в том числе и сопустсвующие полномочия - типа получять вытяги, подавать заявы, снимать с учета и т.д. и т.п.) - [U]это всегда индивидуально[/U]. еще не было ни разу двух идентичных генералок. у всех какие-то нюансы.но даже возьмем самую простую[QUOTE]б у т и моїм п р е д с т а в н и к о мз усіма необхідними повноваженнями з питань придбання (купівлю, прийняття в дар) на моє ім’я, відчуження (продажу, міни) будь-якого нерухомого та рухомого майна, у тому числі квартир, ....а також вчинення будь-яких дій щодо належного мені нерухомого та рухомого майна (крім дарування цього майна), визначаючи в усіх випадках суми, строки та інші умови на розсуд представника.Для чого надаю їй право бути моїм представником в ...., одержувати необхідні ...., підписувати договори ..., сплачувати гроші за зазначене нерухоме майно (у тому числі через банківські установи), зареєструвати ..., отримувати відповідні свідоцтва тощо (в разі такої потреби), отримувати державні акти, у разі необхідності укладати та підписувати попередні договори, вносити в укладені договори зміни, розривати укладені договори, укладати договори страхування, сплачувати необхідні податки та інші обов’язкові платежі, підписувати та подавати декларації, отримувати належні мені гроші в результаті виконання цієї довіреності [/QUOTE] в передоверии БОЛЬШЕ полномочия быть не может. это значит, что мы [U]не можем менять даже формулировку полномочий [/U]из основной доверенности, потому как это может привести к расширению полномочий. вот меньше написать можно, а больше ( в измененном виде) нельзя.и учитывая это: сформулируйте передоверие из вышесказанного на генералку на машину.
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!