Форум

Інформаційний ресурс

Договор задатка или предватиретльный договор

Re: Договор задатка или предватиретльный договор

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Mria » 02 листопада 2011, 15:41

Шановні колеги! Виникла така ситукація: клієнти зробили попередній договір купівлі-продажу квартири і зараз укладають основний договір, але сумму вказують значно менше ніж в попередньому. Я їм пропоную внести зміни до попереднього договору перед підписанням договору купівлі-продажу. Вони не хочуть вносити зміни, а хочуть розірвати і в той же день укласти основний вказавши меньшу суму ніж була вказана в попередньому. Логічно було б внести зміни, але вони не хочуть.
Можу в когось була така ситуація? Порадьте, що в такому випадку ліпше зробити?
Mria

Повідомлення: 237
Дякував (ла): 178 раз.
Подякували: 14 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Semiramida » 02 листопада 2011, 15:51

Mria написав:Шановні колеги! Виникла така ситукація: клієнти зробили попередній договір купівлі-продажу квартири і зараз укладають основний договір, але сумму вказують значно менше ніж в попередньому. Я їм пропоную внести зміни до попереднього договору перед підписанням договору купівлі-продажу. Вони не хочуть вносити зміни, а хочуть розірвати і в той же день укласти основний вказавши меньшу суму ніж була вказана в попередньому. Логічно було б внести зміни, але вони не хочуть.
Можу в когось була така ситуація? Порадьте, що в такому випадку ліпше зробити?

завжди в договорі купівлі-продажу є пункт:
"Будь-які попередні домовленості, які мали місце до укладення цього договору і не відображені у його тексті, після підписання договору не матимуть правового значення"
і ніякі зміни, розірвання не робимо *HI*
в більшості випадках в попередньому договорі вказують реальну ціну, а продають по оцінці БТІ *NO*
Каждому человеку кажется, что он не каждый.
Semiramida

Повідомлення: 666
Дякував (ла): 160 раз.
Подякували: 206 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Odio » 03 листопада 2011, 12:53

Mria - тим паче якщо вони попередній договір посвідчять у одного нотаріуса, а основний у вас, звідки ви будете знати яка там сума?
Odio

Повідомлення: 881
Дякував (ла): 978 раз.
Подякували: 1590 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів