Форум

Інформаційний ресурс

Нотаріусу України потрібні гроші на хліб !!!

Re: Нотаріусу України потрібні гроші на хліб !!!

Номер повідомлення:#31

Повідомлення notаrk » 14 червня 2013, 11:08

нотаріус банкрутує втихаря, бо просто стидно.
notаrk

Повідомлення: 18040
Дякував (ла): 10926 раз.
Подякували: 27175 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Чайка » 14 червня 2013, 11:21

Ксюня написав:всё было бы очень смешно, если б не было так горько....дефачки, миленькие. неужели вы верите в то, что кто-то прочитает наши "крики души" тут и скажет "да, они правы"???? НЕ ВЕРЮ!!! НИКТО, НИКТО не верит, в то что нет денег у нотариуса...когда мои знакомые слышат, сколько процентов у меня налог...они не верят и называют сумашедшей...(мягко сказано)...никого ничего не интересует...
не хочу ничего больше писать...потому как не имеет смысла....это "глас вопиющего в пустыне" никому до нас нет дела...

Мне кажется, что наоботот, если бы никому дела не было, так активно не "реформировали" бы нотариат. Это еще нужно постараться, чтоб с 2007 года успеть так дореформироваться. Нам по области называли статистику за прошлый год: 14 нотариусов ушло, 16 молодых пришло (поравьте, если неточно).
А то, что никто не верит, что денег нет - это правда. С самого верху и не верят, что ж говорить о простых гражданах?
То ли это со мной что-то не так, то ли с новым форумом... Заблудилась я ...
Чайка

Повідомлення: 96
Дякував (ла): 35 раз.
Подякували: 85 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення net.***! » 14 червня 2013, 11:24

notаrk написав:нотаріус банкрутує втихаря, бо просто стидно.

Я НЕ МОЖУ СКАЗАТИ ЩО РОБОТИ НЕ МА
СЛАВА БОГУ Але справи ХРЕНОВО
Если бардак нельзя предотвратить — надо его возглавить.
net.***!

Повідомлення: 11698
Дякував (ла): 12545 раз.
Подякували: 15964 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення net.***! » 14 червня 2013, 11:34

вистачаэ на минимум чесслово, але коробить коли краэм вуха чуєшь шо ось нотаріусі жирують такі гроші деруть ось у кого статки , це тільки у них
мовчу бо заклюють не вірять та і не повірять
типа у них будинки дачі лексуси і чоловіки і діти суддями працюють іздять на відпочинки
бля вірите я вже третій рік без відпуску і тільки якісь напрацьовані клієнти стали але пашу і в вихідний и завжди не для того щоб догодити а якусь стабільність побачити, думаю так більшість зараз та і щоб малого вчити бо дуже хочеться щоб все у нього буо краще та і тяну його сама
хреново якось коли приходять рахунки типу на вісник чи там щось таке, бо не розуміють можновладці що є такі мами або бабці або татусі які тянуть все на собі
net.***!

Номер повідомлення:#35

Повідомлення net.***! » 14 червня 2013, 11:39

Хто візьме на роботу таку "балєрину", яка віком понад 25 років, трохи щось петрає в юридичній роботі, але застара для новомодних "фірм" та "фірмочок"? Їм подавай до 25 років (без дітей, без болячок, та ще щоб і ноги-від вух), але уже з досвідом.
З яким досвідом, ніхто не уточнює, але судячи з віку та ніг, а ще і фотку подавай, то можна здогадатися, що має бути повний "аншлаг".

я би взяла чесслово щоб ще мене носом тикала куди треба
бо така людина знае краще ніж я це однозначно
без фото але з досвідом якого у мене немаєєєєєєє
а на рахунок дітей то байдуже можуть бути дорослі бо чесслово чудово розумію що з малими це не робота така людина буде як я розриватись між захворівшою дитиною і роботою
net.***!

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Аріна » 14 червня 2013, 11:41

Боляче, дуже боляче...

Я нотаріус з 2004 року. Коли починала - клієнтів було море, всі підряд. По життю правильна. Почала фільтрувати, відкинула "рішайлів", перекупщиків авто, банкам відкати не давала (всі мої іпотеки і застави - випадковість), з БТІ НІКОЛИ не працювала (не давала грошей), коли маю договори - сама до себе кажу, що люди заблукали, тому й прийшли, таким чином, мої клієнти - це тільки мої клієнти, їх до мене ніхто не посилає, їх мало. І так я живу. Не вмію домовлятися. Можливо, комусь просто щастить, у когось виходить - бути одночасно і "на підхваті" і нотаріусом. А я не можу і не хочу. Мене дратує ця шушера навколо, яка просто заробляє гарні гроші і не несе нізащо відповідальність. Скільки було ситуацій, скаржників - завжди одна. Інколи подумаю - Боже! З якої планети я впала? Непрактична, горда, принципова. Що з тобою буде? Скільки це продовжуватиметься, чи надовго мене вистачить?

Але, видно, в кожного свій шлях, своя доля. Чорне або біле. Напівтонів немає.
Но а я из повиновения вышел,
За флажки: жажда жизни сильней,
Только сзади я с радостью слышал
Изумленные крики людей.
Аріна

Повідомлення: 328
Дякував (ла): 193 раз.
Подякували: 311 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення good » 14 червня 2013, 12:27

Разбередили душу, Ольга Николаевна!!!! Вспомнилось что-то. Прошли новогодние праздники, январь месяц, а нам управа реестры не подписывает, без подписки на ОВ. Работать не могу и 3-х тысяч НЕТ!!! Свекровь, деньги на похороны собирала с пенсии, отдала мне на подписку.

Повідомлення: 73
Дякував (ла): 478 раз.
Подякували: 136 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення notаrk » 14 червня 2013, 12:31

good написав:Разбередили душу, Ольга Николаевна!!!! Вспомнилось что-то. Прошли новогодние праздники, январь месяц, а нам управа реестры не подписывает, без подписки на ОВ. Работать не могу и 3-х тысяч НЕТ!!! Свекровь, деньги на похороны собирала с пенсии, отдала мне на подписку.

у нас такого звірства слава Богу нема. а коли б вимагали-я б напевно на той вісник пішла під церковю по копійці збирати((((((
notаrk

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Золотая Рыбка » 14 червня 2013, 12:38

время такое.
Востаннє редагувалось Золотая Рыбка в 17 червня 2013, 12:22, всього редагувалось 1 раз.
Золотая Рыбка

Повідомлення: 10182
Дякував (ла): 4161 раз.
Подякували: 8070 раз.

Номер повідомлення:#40

Повідомлення sello » 14 червня 2013, 13:05

А что делать с наемными работниками, которые оформлены по всем правилам, в случае длительной или внезапной болезни нотариуса?
А как регулярно выплачивать им з/плату не ниже минимальной, если дохода нет?
sello

Повідомлення: 14219
Дякував (ла): 27319 раз.
Подякували: 33292 раз.

Номер повідомлення:#41

Повідомлення notаrk » 14 червня 2013, 13:10

і ще багато подібних питань і проблем.....
notаrk

Номер повідомлення:#42

Повідомлення MG » 14 червня 2013, 13:16

главное доступ, хотя это уже доступность..
MG

Повідомлення: 18357
Дякував (ла): 39710 раз.
Подякували: 28191 раз.

Номер повідомлення:#43

Повідомлення SELLA » 14 червня 2013, 14:37

Почитала я всю тему...... і так гірко на душі....
проаналізувала я своє життя нотаріальне ..... і знову думи мої думи....
Що я хочу сказати.... коли я була на курсах в МЮ.... то з вуст лектора прозвучала така фраза.... " ну що таке для вас і ваших клієнтів.. 100 грн. як для нотріуса???Мене це тоді дуже напрягло... звісно порівняти ціни столиці і нашого міста.. різниця відчувається..... коли ж біля того самого МЮ... супчик так 80 грн. коштує.... ц у нас за 80 можна пообідати на двох гарніром...і то наїстися добре.... Мені ці 100 грн. тоді... так душу навернули.... бо працюю з селом.... коли заходить майже кожного дня сільське населення... ті руки вироблені... одяг не першого сорту... а йому потрібно оформити спадок на землю..... а землі... як каже той громадянин.... не відомо з яких причин....80 сотих наділили... аж вісім кусків...о то є вісім держ.актів... а то є вісім кадастрових номерів.... а то є вісім реєстрацій права власності..... І як я в сьогоднішній день можу пояснити людині..... що хоче це оформити..... просто дешево і швидко.....Пропоную оформити..... те майно яке найбільше потрібне.... починають з паїв..... бо на них...ще орендарі платять якийсь цукор.... та зерно... 100 грн..... тій людині приїхати до обласного центру походити по ДЗК... по експертах... ха один день документи ніхто не оформляє......
ОДИН НОТАРІУС... згідно чинного законодавства має все знати ..все вміти... та все видати сьогодні на сьогодні....Та врешьті решт... ми ж люди.????... Чому адвокат сьогодні має посвідчення спить спокійно...... гроші від клієнта взяв і немає ніяких зобовязань..... ???? А я нотаріус... роблячи угоду маю.... вилизати її під самий нуль.... розяснити все та розжувати...... щоб як каже мій Порядок "його юридична необізнаність не стала йому на шкоду!!" і боятися.... чи не будуть вони касувати мої дії в майбутньому......
Я проаналізувала свою роботу... з минулим роком за перше півріччя.... нотаріальних дій вдвічі менше..... а роботи вдвічі більше!!!!! я вчора справи по реєстрації ДРРП ....до 9 вечора складала в макулатуру.... за номером 01-30.... Боже.... кому це потрібно!!!!! Невже я юрист за фахом вчилася для того.... щоб все це робити....Як можливо це просто в голові всю інформацію переварити..розкласти в своїх мізках....... Як пояснити пересічному громадянину.... що ти береш гроші не собі... і не є мілліонером...Що ти так само як вони..ходиш пішки... користуєшся всіма послугами.... як і інші люди....
Вся проблема в тому... що нас просто НЕ БАЧАТЬ...... НЕ ЧУЮТЬ...... І НЕ ХОЧУТЬ НАС ЧУТИ ТА БАЧИТИ.....
Одині зрозуміють..... тільки ті хто вариться в цій кухні .... і хто це все переварює як ти....
Інші просто не роблять акцент на цьому..... а бо просто ігнорують проблему
Три золотых правила языка:
— Думай, что говоришь.
— Не говори того, чего не думаешь.
— Не всё, что думаешь, говори.
SELLA

Повідомлення: 1286
Дякував (ла): 3836 раз.
Подякували: 2686 раз.

Номер повідомлення:#44

Повідомлення Верона » 14 червня 2013, 14:49

и действительно: зарабатываешь, сидишь до ночи с бумажками, ксеря одну и ту же по 100 раз, бегаешь, как пионерка по почтам, чтобы вовремя отправить, в регистрационную, чтобы вовремя сдать ну и так далее... а в итоге: "кінець усім сподіванням" - уплатил налог и пенсионный, и все!!!! и получается, что получаем мы не плату, а зарплату, только работаем за семерых... я уже боюсь представить кого еще из нас сделает законодатель. Чувствуешь себя прям "Богом", вот такие мы сейчас универсальные лисчности, правда мало кто знает обратную сторону нашей универсальной личности((((((( *WALL* Но!!!!! Будем держаться, господа!!!
Востаннє редагувалось Верона в 14 червня 2013, 14:54, всього редагувалось 1 раз.
Шампанское, море, мужчины... Ой, о чем это я??? Работа, работа, работа...
Верона

Повідомлення: 10
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 7 раз.

Номер повідомлення:#45

Повідомлення notаrk » 14 червня 2013, 14:51

мені чоловік так і каже-ти гроші несеш в банк тай в банк, щоб потім все на податки, пенсійний, оренду і так дальше віддати...додому трохи неси!
notаrk

Номер повідомлення:#46

Повідомлення Верона » 14 червня 2013, 14:53

Аріна написав:Боляче, дуже боляче...

Я нотаріус з 2004 року. Коли починала - клієнтів було море, всі підряд. По життю правильна. Почала фільтрувати, відкинула "рішайлів", перекупщиків авто, банкам відкати не давала (всі мої іпотеки і застави - випадковість), з БТІ НІКОЛИ не працювала (не давала грошей), коли маю договори - сама до себе кажу, що люди заблукали, тому й прийшли, таким чином, мої клієнти - це тільки мої клієнти, їх до мене ніхто не посилає, їх мало. І так я живу. Не вмію домовлятися. Можливо, комусь просто щастить, у когось виходить - бути одночасно і "на підхваті" і нотаріусом. А я не можу і не хочу. Мене дратує ця шушера навколо, яка просто заробляє гарні гроші і не несе нізащо відповідальність. Скільки було ситуацій, скаржників - завжди одна. Інколи подумаю - Боже! З якої планети я впала? Непрактична, горда, принципова. Що з тобою буде? Скільки це продовжуватиметься, чи надовго мене вистачить?

Але, видно, в кожного свій шлях, своя доля. Чорне або біле. Напівтонів немає.

з тієї планети Ви не одна впали, насьогодні багато добросовісних проесійних нотаріусів з такими ж переконаннями, як і у Вас! Єднаймося!) *YAHOO*
Шампанское, море, мужчины... Ой, о чем это я??? Работа, работа, работа...
Верона

Повідомлення: 10
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 7 раз.

Номер повідомлення:#47

Повідомлення Армани » 14 червня 2013, 14:57

та все понятно, где денги на хлеб брать???
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27525
Дякував (ла): 19473 раз.
Подякували: 14030 раз.

Номер повідомлення:#48

Повідомлення Ларс » 14 червня 2013, 15:47

net.***! написав:вистачаэ на минимум чесслово, але коробить коли краэм вуха чуєшь шо ось нотаріусі жирують такі гроші деруть ось у кого статки , це тільки у них
мовчу бо заклюють не вірять та і не повірять
типа у них будинки дачі лексуси і чоловіки і діти суддями працюють іздять на відпочинки
бля вірите я вже третій рік без відпуску і тільки якісь напрацьовані клієнти стали але пашу і в вихідний и завжди не для того щоб догодити а якусь стабільність побачити, думаю так більшість зараз та і щоб малого вчити бо дуже хочеться щоб все у нього буо краще та і тяну його сама
хреново якось коли приходять рахунки типу на вісник чи там щось таке, бо не розуміють можновладці що є такі мами або бабці або татусі які тянуть все на собі

Тому доказательство: сегодня с родственниками была у директора агенства недвижимости по поводу задатка, он распрягал: 3 % АН, 1% ПФ, 1% ГП - а нотариусы вообще оборзели, якобы им сейчас сделку дольше оформлять надо, цены подняли в 2 раза, ну ничего, я вам нормального найду............................. КОМ К ГОРЛУ ПОДКАТИЛСЯ!!!!!!!!!
Ларс

Повідомлення: 922
Дякував (ла): 379 раз.

Номер повідомлення:#49

Повідомлення Астра » 14 червня 2013, 16:02

В чудной стране - Украина зовётся,
Есть чернозём, газ, руда и моря,
Что же здесь людям так скверно живётся?
Что ж так не радует утром заря?

Страны чудесные нашей планеты
Манят драконов, как грешников рай,
Царству их нету конца, по приметам,
Или служи им, иль сразу сдыхай. :(
Астра

Повідомлення: 774
Дякував (ла): 322 раз.
Подякували: 661 раз.

Номер повідомлення:#50

Повідомлення Зав.господарством » 14 червня 2013, 16:59

Почала фільтрувати, відкинула ......... перекупщиків авто, ....

А чому Ви відкинули перекупників авто???? =-O
Зав.господарством

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 1352 раз.
Подякували: 4186 раз.

Номер повідомлення:#51

Повідомлення Калина » 14 червня 2013, 17:43

Зав.господарством написав:

Почала фільтрувати, відкинула ......... перекупщиків авто, ....

А чому Ви відкинули перекупників авто???? =-O

лично я не работаю с перекупщиками, которые наглые, все по-быстрячку, вечно клянчат "скидочку", а один вообще оборзел: попросил накинуть полтинник, чтобы потом его ему вернуть как откат за доверенность.
Калина

Повідомлення: 4313
Дякував (ла): 6949 раз.
Подякували: 6101 раз.

Номер повідомлення:#52

Повідомлення Зав.господарством » 14 червня 2013, 17:54

Калина написав:лично я не работаю с перекупщиками, которые наглые, все по-быстрячку, вечно клянчат "скидочку", а один вообще оборзел: попросил накинуть полтинник, чтобы потом его ему вернуть как откат за доверенность.

Да, они люди наглые, но если их изначально поставить на место и не обсуждать скидки (тем более пресекать - "накинуть полтинник" и давать откат), то терпеть их можно, как и "брехливых", "скулящих", орущих, "лезущих без очереди"..... других громадян..... :-D
Зав.господарством

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 1352 раз.
Подякували: 4186 раз.

Номер повідомлення:#53

Повідомлення Аріна » 14 червня 2013, 18:44

Шановний Зав. господарством!

Я описала своє оточення. Можливо десь на світі існують такі перекупники, які не втручаються в роботу нотаріуса, нахабно не заходять, не розмовляють за панібрата. Зрозумійте мене правильно - я ніколи не заздрила тим, хто вміє "налагодити співрацю". Ба, більше - я не засуджую їх. Не можуть бути всі однакові. Коли починала працювати, деякі колеги говорили мені про якісь відсотки для БТІ, а я була впевнена, що нотаріус-відкатчик і просто нотаріус уживуться в окрузі, і кожен буде мати роботу. Свята простота. Система відкату настільки досконала, що навіть якщо людина переплутала нотаріуса і випадково зайшла до мене, то почувши не те прізвище прямо тікає від мене - значить, вектор руху вказаний чітко. Розірвати це коло неможливо. А люди... А що люди - куди направили, туди й пішли.
Востаннє редагувалось Аріна в 17 червня 2013, 16:37, всього редагувалось 1 раз.
Изумленные крики людей.
Аріна

Номер повідомлення:#54

Повідомлення Ірин@ » 14 червня 2013, 19:19

Вы слишком остро все воспринимаете....
Ірин@

Повідомлення: 12588
Дякував (ла): 12458 раз.
Подякували: 16626 раз.

Номер повідомлення:#55

Повідомлення sello » 14 червня 2013, 20:05

Что означает "остро"? Либо "воспринимаешь" либо "сотрудничаешь". Третьего не дано *PARDON*
sello

Повідомлення: 14219
Дякував (ла): 27319 раз.
Подякували: 33292 раз.

Номер повідомлення:#56

Повідомлення Аріна » 14 червня 2013, 20:06

Ні, Ірин@ , я не скиглю, не страждаю і не реагую нервово. Оптимізмом можу ще й поділитись. А тепер - просто прорвало. Таке з усіми час від часу буває - я на форумі давно, все пам'ятаю. Повідомлення завжди врівноваженої OLNIK не залишило мене байдужою. І пішло-поїхало...
Изумленные крики людей.
Аріна

Номер повідомлення:#57

Повідомлення Золотая Рыбка » 14 червня 2013, 20:25

а я наоборот стала особо фильтровать весь этот базар в ДРРП, потому что реально понимаю что за день оформить 2 следки я еще могу, а вот больше-проблемно. А приезжать в 5 утра чтобы открыть разделы на 4 объекта (дом+ 3 куска земли под ним) - это того уже не стоит... для меня уже не стоит...я весь май как ломовая лошадь - в 5 на работу - в 11 - домой, а жить когда? Я дошла до ого что пожрать нек5огда и в туалет - когда уже из глаз капает.У нас уже помощники стали увольняться потому что это ненормально - до 9 часов вечера каждый день на работе и целый день морда в компе. Это ненормально-такая нагрузка на человека. Я не знаю как работают госы, я не знаю как работают в районах когда 1-2 рейса автобуса в день.
Только знаете что - кажись никому порядочные нотариусы не нужны, нужны заробитчане, потому что не задают ненужных вопросов-у самих рыло в пуху. И знаете что самое интересное - весь наш бред написанный здесь - никому не нужен и никто его не услышит. Так - поговорили и забыли.
Востаннє редагувалось Золотая Рыбка в 17 червня 2013, 12:24, всього редагувалось 1 раз.
Золотая Рыбка

Повідомлення: 10182
Дякував (ла): 4161 раз.
Подякували: 8070 раз.

Номер повідомлення:#58

Повідомлення Аріна » 14 червня 2013, 20:40

Да-а-а, якщо перечитати все - депресняк гарантований. Мінорно вийшло. Може в Малий форум темку перенести, бо люди читати будуть, а тут суцільна сповідь. А сповідь повинна бути таємною.
Изумленные крики людей.
Аріна

Номер повідомлення:#59

Повідомлення notаrk » 14 червня 2013, 21:49

ні, нехай ці "сповіді" будуть тут
notаrk

Номер повідомлення:#60

Повідомлення OLNIK » 14 червня 2013, 22:16

Аріна написав:Да-а-а, якщо перечитати все - депресняк гарантований. Мінорно вийшло. Може в Малий форум темку перенести, бо люди читати будуть, а тут суцільна сповідь. А сповідь повинна бути таємною.

Це перед богом таємною, а перед "богом"- нажаль неможлива, йому треба повідомляти .
"Бог" має чути і знати усі сторони своїх впливів.

Коли приходить людина і каже, що дуже висока плата за нотдію, а в неї пенсія маленька, то завжди пояснюю людині, що пенсію їй хоч і держава виплачує, але за рахунок і моїх сьогоднішніх платежів (відрахувань,які складають більше третини того, що вона мені платить).
Хочете більшу пенсію- прийдеться з Вас плату збільшувати...
Я завжди кажу всім пенсіонерам, що їм треба сьогодні радіти за доходи тих, хто працює легально і платить внески в ПФ, а не рахувати кількість людей, які до нотаріуса зайшли, сидячи на балконі і плюхкаючи лушпиння із насіння на сходи.
Сьогодні зі мною вітаються всі сусіди, прибиральниця ЖЕКівська, яка колись дуже була незадоволена тим, що приходиться підмітати під моїми вікнами ( над якими ще 8 поверхів таких вікон).
Я дотримуюся правил "етики і естетики", але людям прямо без усяких вивертів розказую про суть нашої "правової держави", бо це не правила, а Конституція.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів