Ксюня написав:всё было бы очень смешно, если б не было так горько....дефачки, миленькие. неужели вы верите в то, что кто-то прочитает наши "крики души" тут и скажет "да, они правы"???? НЕ ВЕРЮ!!! НИКТО, НИКТО не верит, в то что нет денег у нотариуса...когда мои знакомые слышат, сколько процентов у меня налог...они не верят и называют сумашедшей...(мягко сказано)...никого ничего не интересует...
не хочу ничего больше писать...потому как не имеет смысла....это "глас вопиющего в пустыне" никому до нас нет дела...
notаrk написав:нотаріус банкрутує втихаря, бо просто стидно.
Хто візьме на роботу таку "балєрину", яка віком понад 25 років, трохи щось петрає в юридичній роботі, але застара для новомодних "фірм" та "фірмочок"? Їм подавай до 25 років (без дітей, без болячок, та ще щоб і ноги-від вух), але уже з досвідом.
З яким досвідом, ніхто не уточнює, але судячи з віку та ніг, а ще і фотку подавай, то можна здогадатися, що має бути повний "аншлаг".
good написав:Разбередили душу, Ольга Николаевна!!!! Вспомнилось что-то. Прошли новогодние праздники, январь месяц, а нам управа реестры не подписывает, без подписки на ОВ. Работать не могу и 3-х тысяч НЕТ!!! Свекровь, деньги на похороны собирала с пенсии, отдала мне на подписку.
Аріна написав:Боляче, дуже боляче...
Я нотаріус з 2004 року. Коли починала - клієнтів було море, всі підряд. По життю правильна. Почала фільтрувати, відкинула "рішайлів", перекупщиків авто, банкам відкати не давала (всі мої іпотеки і застави - випадковість), з БТІ НІКОЛИ не працювала (не давала грошей), коли маю договори - сама до себе кажу, що люди заблукали, тому й прийшли, таким чином, мої клієнти - це тільки мої клієнти, їх до мене ніхто не посилає, їх мало. І так я живу. Не вмію домовлятися. Можливо, комусь просто щастить, у когось виходить - бути одночасно і "на підхваті" і нотаріусом. А я не можу і не хочу. Мене дратує ця шушера навколо, яка просто заробляє гарні гроші і не несе нізащо відповідальність. Скільки було ситуацій, скаржників - завжди одна. Інколи подумаю - Боже! З якої планети я впала? Непрактична, горда, принципова. Що з тобою буде? Скільки це продовжуватиметься, чи надовго мене вистачить?
Але, видно, в кожного свій шлях, своя доля. Чорне або біле. Напівтонів немає.
net.***! написав:вистачаэ на минимум чесслово, але коробить коли краэм вуха чуєшь шо ось нотаріусі жирують такі гроші деруть ось у кого статки , це тільки у них
мовчу бо заклюють не вірять та і не повірять
типа у них будинки дачі лексуси і чоловіки і діти суддями працюють іздять на відпочинки
бля вірите я вже третій рік без відпуску і тільки якісь напрацьовані клієнти стали але пашу і в вихідний и завжди не для того щоб догодити а якусь стабільність побачити, думаю так більшість зараз та і щоб малого вчити бо дуже хочеться щоб все у нього буо краще та і тяну його сама
хреново якось коли приходять рахунки типу на вісник чи там щось таке, бо не розуміють можновладці що є такі мами або бабці або татусі які тянуть все на собі
Аріна написав:Боляче, дуже боляче...
Почала фільтрувати, відкинула ......... перекупщиків авто, ....
Зав.господарством написав:Аріна написав:Боляче, дуже боляче...
Почала фільтрувати, відкинула ......... перекупщиків авто, ....
А чому Ви відкинули перекупників авто????
Калина написав:лично я не работаю с перекупщиками, которые наглые, все по-быстрячку, вечно клянчат "скидочку", а один вообще оборзел: попросил накинуть полтинник, чтобы потом его ему вернуть как откат за доверенность.
Аріна написав:Да-а-а, якщо перечитати все - депресняк гарантований. Мінорно вийшло. Може в Малий форум темку перенести, бо люди читати будуть, а тут суцільна сповідь. А сповідь повинна бути таємною.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів