Форум

Інформаційний ресурс

Іспит з 04.02.2010

Номер повідомлення:#361

Повідомлення Всем повезет!!! » 14 грудня 2010, 23:56

[B]ВІТАЮ ВСІХ, хто склав цей важкий іспит!!!!![/B] Ви цього заслужили!!!!!Однак є ті люди, яких я знаю і вони не склали іспит, але вони також заслужили його скласти, але ... дуже сумно мені, що воно склалось навпаки. Відносно посту №357, мені дуже прикро, що на курсах [qoute]Молодий нотаріус[qoute] запудрили декому мозги, і рада за тих, хто не повівся на ту відповідь, про яку нам на цих курсах сказали, що вона вірна ((((((((((. Якби у мене на іспиті була та задача, я б відповіла так, як нам сказали на цих курсах, і результат мій був би негативним звісно, бо вони (люди , які працюють в управлінні юстиції) нам сказали, що це ключ ((((((( , і я їм повірила.... і була переконана, що так воно і є.......але..... зробила один висновок, що мабуть треба вірити самій собі. відчуваю якусь вину в тому, що взагалі піднялась ця тема відносно курсів, краще б ми на них ніколи не були, але ніколи ніхто не знає де впаде, якби знав, то постелив би собі....Всім бажаю сили, кому сьогодні було нелегко, і йти далі, не опускати руки,йти до своєї мети.
Всем повезет!!!

Повідомлення: 986
Дякував (ла): 103 раз.
Подякували: 65 раз.

Номер повідомлення:#362

Повідомлення Карина » 15 грудня 2010, 00:30

всем привет, видела сегодня всех с форума, вас трудно не увидеть, долгое время не заходила сюда, так как после первой несдачи экзамена не хотелось напрягать кого-либо своим пессимизмом, но не могу сегодняшний экзамен не отметить, поэтому, зарегистрировавшись повторно, пишу...в правильности решения задачи я была уверена, в документе, как результат - не засчитаны ни задача, ни документ...
Карина

Номер повідомлення:#363

Повідомлення Doroty » 15 грудня 2010, 00:33

Valeeri, Ксюня....і інші, всіх дуже-дуже ВІТАЮ!!!Таке враження, що іспит був у мене! Переживала та ще зараз переживаю за всіх, хто здавав!Не мовчіть, розкажіть, як все було... З повідомлень №357, 361 бачу, що когось спіткала невдача...але НЕ ТРЕБА ЗУПИНЯТИСЯ, стучіться і Вам відкриють...Я впевненна, що всім форумчанам, щоб не було, все рівно ПОВЕЗЕ!!!
Doroty

Повідомлення: 1267
Дякував (ла): 560 раз.
Подякували: 544 раз.

Номер повідомлення:#364

Повідомлення Doroty » 15 грудня 2010, 00:38

Карина...головне не треба зупинятися... БОРІТЬСЯ!!!! (дуже співчуваю)А які у Вас були задача та завдання? Ви теж були на курсах [qoute]Молодий нораріус[qoute], тому були впевнені у правильності відповіді???Скільки людей здало іспит??? Яка була атмосфера??? Дякую завчасно за відповідь...
Doroty

Номер повідомлення:#365

Повідомлення AVATARIUS » 15 грудня 2010, 01:10

Привет всем форумчанам. давно активно не общалась с Вами, т.к. перед Экзаменом ушла в ИНТЕНСИВ. Кто учит сутками - тот меня поймет. Но теперь я могу сказать это заветное Я СДАЛА ЭКЗАМЕН!!!! И как многие форумчане, сама, без блата и договоренностей. Вернее не сама, а с вами, мои дорогие! Только теперь могу описать, какой путь мне пришлось пройти. Как в прошлом году шла на экзамен - не зная даже, что существуют какие-то тесты. Как шла потом на ВКК - и спорила по некоторым баранячим вопросам и задачам. И только после двух провалов начала искать что-то в интернете и набрела на этот замечательный форум!!! и только с Вами, единомышленниками я пошла поэтому пути целенаправленно и успешно!!! Спасибо всем Вам за то, что трудитесь ежедневно, ежечасно над достижением цели. За то что не замыкаетесь каждый в соей проблеме, а подставляете руку помощи, обсуждаете, дискутируете, учите, совершенствуете свои знания. Спасибо всем активистам прошлогодних осенних веток (тем) - очень сильный был народ на форуме, спасибо тем, кто и сегодня не позволяет угасать этому прометейскому огню знаний!!!!! Особая благодарность персонально В[B]сем повезет[/B] - Нашему Солнышку, маяку, на который нужно всем равняться, [B]Оксашке, GRAAL, Ксюне, Vole[/B]!!!! Cпасибо Вам, девчонки, за наши ночи бессоные и утренние сверки, за дискуссиии и поиск истины!!! Я сегодня буквально обливалась слезами восторга и радости, когда прозвучала моя фамилия в списках сдавших. Я НЕ МОГЛА ПОВЕРИТЬ В ЭТО ЧУДО! Но это действительно чудо - чудо, объединившее столько единомышленников и просто ХОРОШИХ ЛЮДЕЙ! Чудо, дающее такой прекрасный результат!!! Идите к цели, не останавливайтесь -ВСЕМ ПОВЕЗЕТ (извините за плагиат:))))))

Номер повідомлення:#366

Повідомлення Kate Rina » 15 грудня 2010, 01:17

Valeeri, Ксюня,AVATARIUS, ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!!!! Вы наши активисты!!! Очень за вас всех рада!!! Молодцыыыыы!!! Вы вселяете надежду в то, что действительно можно всё преодолеть, надо просто ОЧЕНЬ этого хотеть!
Kate Rina

Номер повідомлення:#367

Повідомлення AVATARIUS » 15 грудня 2010, 01:19

И еще, ВОЛЯ - все образуется. У тебя есть воля к победе!!!! И до нее всего один шажок!!! Я верю, что пройдет совсем немножко времени и ты тоже напишешь эти заветный счастливые слова! GRAAL - за тебя начинаю уже держать кулачки!!!!! Могу вечерами [qoute]потестить[qoute], чтобы форму не терять)))) Всем Повезет, целую, нежно обнимаю за напутствие и легкий билет! И особенно за стих!!!! Это просто поэма!!!! Форумчане, не бойтесь сложных путей. Ведь потом так сладок вкус победы!!!! Билет выложу завтра, когда [qoute]раму соберу[qoute]. Но в принципе, ничего нового, ничем вас не удивлю - все тесты наши, родненькие!!!!! и задачки сто раз прорешанные!!!!!

Номер повідомлення:#368

Повідомлення Graal » 15 грудня 2010, 02:13

Каждый раз, когда проходит экзамен, очень за всех переживаю, вернее за наших - форумчан, которые за это время сплотились и дружно идут к одной цели. К завершению сегодняшнего дня у меня просто нет сил, представляю, как тем, которые реально пережили этот экзамен. Искренне поздравляю всех сдавших!!! Спасибо за Вашу ПОБЕДУ!!! Тем кто не сдал, очень сочувствую и, к сожалению, не могу найти утешительных слов... По результатам сдавших верю, что это реально возможно сделать, и надеюсь, что и у Вас в скором времени всё получится!
Graal

Номер повідомлення:#369

Повідомлення Doroty » 15 грудня 2010, 02:21

AVATARIUS, ПОЗДРАВЛЯЮ ОТ ВСЕЙ ДУШИ!!!СПАСИБО за [qoute]весточку[qoute] и за силы, которые нашлись у Вас, чтобы написать на форуме... Представляю, сколько здоровья сегодня было потеряно, но самое главное - ЭТО ВАША ПОБЕДА!!!!
Doroty

Номер повідомлення:#370

Повідомлення Doroty » 15 грудня 2010, 02:28

На пост №356На майно, що передано в заставу, наступна застава:а)не допускаєтьсяб)допускається, якщо інше не встановлено попереднімдоговором застави або законом+++++в) допускається за бажанням заставодавця, якщозобов'язання, забезпечене попереднім договором заставивиконане більш, ніж на дві_ третини.Право власності та право постійного користування наземельну ділянку виникає:а) після одержання її власником або користувачемдокумента, що посвідчує право власності чи правопостійного користування земельною ділянкоюб) після одержання її власником або користувачемдокумента, що посвідчує право власності чи правопостійного користування земельною ділянкою, та йогодержавної реєстрації++++++++в) після досягнення власником або користувачемдомовленості з попередніми власниками або користувачамипо всім істотним умовам стосовно переходу прававласності або права постійного користування земельноюділянкою.
Doroty

Номер повідомлення:#371

Повідомлення zarema » 15 грудня 2010, 12:54

Valeeri, AVATARIUS, Ксюня ПОЗДРАВЛЯЮ!!!! Вы МОЛОДЦЫ!!! Спасибо Вам что находите силы поделиться с нами Вашей радостью.
zarema

Повідомлення: 97
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#372

Повідомлення zarema » 15 грудня 2010, 13:00

И еще огромная просьба к сдавшим, если Вам попадались спорные вопросы с форума, поделись информацией :) И еще, у кого есть задачи более менее систематизированные скиньте пожалуйста на nota_08@i.ua
zarema

Повідомлення: 97
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#373

Повідомлення AVATARIUS » 15 грудня 2010, 13:08

Доброе утро! Хочу поделиться с теми, у кого экзамен впереди, своим многострадальним файлом с тестами. Тут собрано все, что было в разные времена, где-то повторяются тесты, где-то сбита нумерация. но нормативка почти вся есть -учите, разбирайтесь, сдадите обязательно!!!!

Номер повідомлення:#374

Повідомлення AVATARIUS » 15 грудня 2010, 13:09

Билет выложу к вечеру, не могу еще вспомнить 15 вопросов

Номер повідомлення:#375

Повідомлення Желающая » 15 грудня 2010, 13:49

Всем привет!!! Хочу присоединиться к форумчанам. AVATARIUS спасибо за Ваш труд и желание поделиться его результатами со всеми.Удачи в работе!
Желающая

Номер повідомлення:#376

Повідомлення Желающая » 15 грудня 2010, 13:55

На пост №357, в первой задаче, правильный ответ под номером 3. Поскольку, в завещании указано: [qoute] в равных долях[qoute], то доля умершего переходит к наследникам по Закону.
Желающая

Номер повідомлення:#377

Повідомлення Berizka » 15 грудня 2010, 14:51

Valeeri, AVATARIUS, Ксюня и все ребята, кто сдал экзамен, от всей души поздравляю Вас! Теперь Вы стали элитой юриспруденции! Какие же Вы Молодцы! Удачи Вам и хороших клиентов! Как же и мне хочется произнести эти слова - я сдала!
Berizka

Номер повідомлення:#378

Повідомлення Fresh » 15 грудня 2010, 15:41

Шановні форумчани, я склала іспит!!! І звісно ж із ВАШОЮ допомогою!!! В якості подяки хочу викласти два питання, які мені вчора трохи не давали спокою.1. Іпотекодавець має право: (далі три варіанти починалися довго і АБСОЛЮТНО однаково,а ось кінцівки були такими):А) передавати в наступну іп. отримувати продукц., плоди і доходи...Б) заповідати отр. продукцію, плоди і доходи..В) заповідати здавати в оренду.Я обрала Б), так як все там зазначене іпотекод. має право робити без згоди іпотекодерж.2. Звернення стягнення на предмет іпотеки можливе у разі:А) дуже довга відповідь про лікв. юр. особи і відновл. платоспр. боржникаБ) невиконання або неналежного виконання боржником основного зобовязання або у разі порушення іпотекодавцем обовязків, встан. іпот. дог.В) невиконання або неналежного виконання боржником основного зобовязання.Я обрала Б на підставі ст. 33 ЗУ [qoute]Про іп.[qoute], це моя особиста думка.Але все ж таки раджу дуже ретельно проаналізувати ч. 1 цієї статті.Майже всі інші відповіді на питання не відрізнялися від відповідей с форуму.Якщо когось ще щось зацікавить, з радістю відповім.УСПІХІВ ВАМ!!!!
Fresh

Номер повідомлення:#379

Повідомлення umka » 15 грудня 2010, 15:58

Привет всем форумчанам! Самые искренние поздравления всем здавшим!!!!!МОЛОДЦЫ!!!!Вчера много форумчан держали за вас кулаки....Расскажите как проходил экзамен...
umka

Повідомлення: 109
Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#380

Повідомлення umka » 15 грудня 2010, 16:00

и для разминки (такой задачи я не видела на форуме)Задача № 142.Неповнолітня гр. Е перебувала на утриманні протягом 9 років у гр. 3., з якою спільно і проживали. Гр. З помер 23 травня 2007 року, не склавши заповіт.Із заявами про прийняття спадщини та видачу свідоцтва про право на спадщину за законом до державної нотаріальної контори за місцем відкриття спадщини звернулись:тітка гр. 3гр. P., з якою гр. З проживав однією сім'єю до квітня 2007 рокугр. Л, яка заявляє, що є матір'ю ще ненародженої дитини гр. 3гр. Ц, відносно якого гр. З був позбавлений батьківських правгр. Щ, який є зведеним братом гр. 3гр. У, яка є двоюрідною бабцеюгр. Ж, яка після розірвання шлюбу (червень 2005 року) із гр. З стала непрацездатною в квітні 2006 рокугр. І, яка перебувала в зареєстрованому шлюбі із батьком гр. 3.гр. Е.Дайте правовий аналіз ситуації. Визначте об'єкти спадкування та розмір частки кожного із спадкоємців у спадковому майні.
umka

Номер повідомлення:#381

Повідомлення Graal » 15 грудня 2010, 16:22

Fresh, вітаю Вас з успішною здачею іспиту! По можливості, будь-ласка, поділіться своїм білетом та задачею.
Graal

Номер повідомлення:#382

Повідомлення umka » 15 грудня 2010, 16:35

[B]Graal[/B] здравствуйте! А вы не сдавали вчера?
umka

Номер повідомлення:#383

Повідомлення Graal » 15 грудня 2010, 17:12

[B]umka[/B] здравствуйте :) Мне перенесли экзамен на 21.12.2010
Graal

Номер повідомлення:#384

Повідомлення Fresh » 15 грудня 2010, 17:16

Graal, дякую!!! Задача була по іпотеці, про випадок, коли будинок було передано в іпотеку,а земельна ділянка, на якій він знаходився, була у власності міськради, згодом земельна ділянка була придбана іпотекодавцемі питалося, чи зобовязаний нотаріус накласти заборону відчуження на зем. ділянку.Відповідь: ні, не зобовяз. крім цього повинен розясн. іпотекод. його обов. повідомити банк про зміну власника.Тестові питання згадала всі, викладу у наступному повідомленнні прикріпленим файлом.
Fresh

Номер повідомлення:#385

Повідомлення umka » 15 грудня 2010, 17:36

[B]Graal[/B] у меня практика весной заканчивается...а тесты уже в голове кашей...
umka

Номер повідомлення:#386

Повідомлення Graal » 15 грудня 2010, 18:02

umka, каша - это нормальное явление, пусть Вас это не пугает. Времени ещё достаточно, только занимайтесь и всё потом разложится по нужным полочкам.
Graal

Номер повідомлення:#387

Повідомлення viktor047 » 15 грудня 2010, 18:11

[B]Graal[/B], посмотри почту.
viktor047

Номер повідомлення:#388

Повідомлення Fresh » 15 грудня 2010, 18:36

Прикріплюю мої тестові питання з іспиту. Може комусь допоможуть)))
Fresh

Номер повідомлення:#389

Повідомлення Graal » 15 грудня 2010, 18:42

Fresh, не открывается Ваш файл. Создайте пожалуйста документ в Windows 93
Graal

Номер повідомлення:#390

Повідомлення Желающая » 15 грудня 2010, 19:20

Файл Fresh в формате W93
Желающая

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн