Номер повідомлення:#426
Doneckaya
» 02 грудня 2010, 12:50
Доброе утро всем ФОРУМЧАНАМ!!!!! Люди я [B]здалаАААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!![/B]наконец єто произошло, вы себе не представляете как я вам всем благодарна, какие вы все молодцы, что заходите на форум каждый день и пишите свои мысли, свои знания, делитесь ими!!!!!! благодаря всем вам я здала, большое спасибо, моему счастью просто нет придела!!!!!![B]Всем повезет!!![/B] вы просто нереальный человек, от всей души желаю и вам удачи!!!![B]Graal[/B] спасибо за ваши ответы, они мне очень помогли, за тесты, которые вы выложили, я просто не могу сдержать эмоции, вы все обязательно сдадите, я в этом уверена!!!!!![B]Моя задача: [/B]Учоловіка у власності був житловий будинок і земельна ділянка наякій він розташований. Він звернувся до банку для того, щоб закласти цей будинок в іпотеку, разом із представником банку він звернувся до нотаріуса за посвідченням договору іпотеи тільки на житловий будинок, оскільки ще не вспів отримати грошову експертну оцінку для посвідчення договору разом із земельною ділянкою.Нотаріус відмовив. Поясніть чи правомірні дії нотаріуса і чому?[B]Було 5 варіантів відповідей, але вірна була відповідь 1[/B]Там нотаріус відмовив в посвідченні цього договору, на підставі ст.6 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute], якщо при іпотеці предметом є житловий будинок, то і земельна ділянка на якій він розміщений теж буде частиною об,єкту.Три відповіді були, що не правий нотаріус - вони сразу відпали!І ще одна із відповідей була така, що нотаріус відмовив правомірно, але на підставі того , що в них не було експертної оцінки, і на підставі ст. 7 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute], яка там не підходить взагалі, відмовив у виненні правочину - тому ця відповідь теж була не вірною!!!!![B]Завдання: Договір про розподіл часток в спільній сумісній власності:[/B]Розподіл квартири, написані були один власник зі всіма даними, а потім написані дані людини по довіреності від другого вланика, так при описі довіреності [B]не вказано було прізвище нотаріуса[/B], далі по тексту було написано розподілити квартиру що є не в спільній а [B]частковій власності[/B], далі по тексту розподілити описано [B]три особи, разом із тою, що є представником по довіреності, але її там бути не повинно[/B] ділиться тільки ж на двох власників, далі написано розділи і всім достається [B]по 1/3 частині, це не вірно тому що їх двоє[/B], далі написано, що на [B]підставі свідчень сусідів ці квартира оцінена у...., оцінка квартири береться не з розповідей сусідів[/B], далі помилка у посвідчувальному написі, не описано про належність майна.[B]Тести [/B]попалось із тих, що в нас були: 863,877,564,893,688,266,323,358,382,401,410,440,450,452,537,561,569,568,595,600,658,661,690,711,715, деякі ще згадаю напишу! [B]БАЖАЮ ВСІМ УСПІХУ!!!!! ВИ ЦЕ ЗМОЖЕТЕ!!!! [/B]