Форум

Інформаційний ресурс

Як Верховна рада працює над Податковим кодексом і що нотаріуси з того будуть мати...

Номер повідомлення:#451

Повідомлення Сана » 22 листопада 2010, 20:38

450 сообщений!!!
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#452

Повідомлення Jaine » 22 листопада 2010, 20:38

Шановна крапочка! Напевно у мене інша манера. Коротко і лише суть, без реверансів. Напевно, трішки провокативна. А головне - несподівана для непосвячених. Але ж [B]розумні [/B] розуміють.
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#453

Повідомлення Jaine » 22 листопада 2010, 20:45

Політичну позицію Марата, Зав.господарством навіть не можна назвати політичними вподобаннями. Політичні вподобання- це примітивно. У цих людей є [B]громадянська позиція[/B]. А це значно вищий рівень ! Тому панове, беріть приклад!
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Номер повідомлення:#454

Повідомлення OLNIK » 22 листопада 2010, 21:02

[QUOTE]Тому панове, беріть приклад![/QUOTE][B]Jaine[/B], каждому образованному человеку, или такому, который считает себя образованным, должно быть понятно, что [qoute]образовангие[qoute] и [qoute]образованность[qoute]- это чрезвычайно разные вещи.Если взять всю Украину с ее 46-тью милиооным населением, в ее 30-тью милиооным с правом голоса, надо понимать, что если выбрали Президента большинством голосов, то это больше половины голосовавших. Больше половины - это миллионы людей, каждый из нас может по- всякому относиться к такому , увы, состоявшемуся выбору. Но это выбор большинства, главный принцип демократии.И никто не говорил, что демократия лучшая из форм правления, она всего лишь- лучшая из худших.Она дает возможность влиять на власть (ее состав, если хотите) каждому, но огульно всех называть быдлом нельзя ни образованному человеку, ни человеку с образованием.У нас сегодня и получение [qoute]образования[qoute] очень [qoute]демократичное[qoute] - за деньги т.е, в большинстве случаев, увы.Исходя из принципа тайного голосования- никто не должен отчитываться ни перед кем, за кого он голосовал, но и никтог не может обвинять никого за выбор не того кандидата, который [qoute]обвинителю[qoute] кажется неправильным.Мы есть один народ, состоящий из отдельных граждан с правом своего личного голоса, и результат имеем тот, который имеем. По географическому признаку нельзя определять правильный человек или не правильный.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#455

Повідомлення Куница » 22 листопада 2010, 21:10

Джейня неоднократно была (у меня там родственники) и на Западной Украине, Тернопольской, Львовской, Хмельницкой, Черновецкой областях – совсем недавно причем, в результате лично я с Вами только в одном согласна – уровень культуры населения в целом действительно не сравнить, и не только в силу религиозного критерия, а в общем и целом, что говорить, - это факт, который нужно признать. По уровню развития экономического – лично я видела как опустевшие беднейшие села Хмельниччины, Тернопольшины, Волыни, Черновецкой области, так и достаточно богатые частные строения, - в общем все как и в центральной и восточной части Украины, так что я не понимаю о каком опережении развития и какой именно части Украины Вы ведете речь. И богатство, и бедность есть везде, только стиль жизни, стиль архитектуры строений, частных имеется ввиду, - очень отличается, видимо, в зависимости от той же территориальной ментальности и исторически обусловленной разности культурных традиций. Единственное, чего я лично не могу понять при таком уровне внешней культуры– это Вашу абсолютную непримиримость и непринятие чужой точки зрения в вопросах политики, при том, что за то же самое Вы горячё осуждаете ПР, называя их быдлом. У Вас это же реальная та же диктатура пролетариата под лозунгом – «кто не с нами, тот против нас!» И не такой человек, и быдлотоварищ, и думает не так, не так голосует……это вообще ни в какие ворота, посмотрите:№ 286, 290 – Вам поясняют эти [U]исторические особенности[/U] развития региона [U]и пути преодоления разногласий[/U] сформировавшегося менталитета, причем поясняют культурно и делікатно, т.к. у нас тоже большой процент культурных и образованных людей без какой-либо политической окраски № 364, 384 – Вам пытаются пояснить – что все они сверху – что ПР, что Юля - одно и то же и № 320 – что это только [U]вопрос цены[/U] и что если проводить Ваши сравнения – то это только путь в конфронтации, но не к достижению компромисса!Я абсолютно с этим всем согласна! Все эти Ваши собеседники высказали суть истины так, что точнее и лучше не скажешь, я не буду и пытаться! Голосовали уже и за Ваших и за наших, причем и те и другие уже были, и умные люди могут по факту сделали те же выводы – ненужно фанатизма, он убивает личность в человекеВас также спрашивают о том, что Вы лично сделали кроме разговора о политике и лозунгов, а в ответ – тишина, и та же политика на свой ладВас просят прекратить эти политические распри, уважая мнение тех, кому это всё уже до чертиков надоело, и тех, кто нахлебался уже оранжевого – хочет пока голубым перекусить, либо наоборот, либо не до конца еще разобрался в цене вопроса. Вы же их не слышите, к сожалению!!!!!!!!!!Вы знаете, я, конечно, перед более высоким уровнем ОБЩЕЙ культуры Вашего региона в целом преклоняюсь и признаю этот очевидный факт, НО все больше убеждаюсь, что это только ВНЕШНЕЕ ПРОЯВЛЕНИЕ культуры при не совсем высоком уровне ВНУТРЕННЕЙ, может быть не всех, но отдельных очень ярких личностей.В ответ на термины «быдлотоварищи» никто, заметьте, не ответил Вам термином «бандеротоварищи», в ответ на диагноз «что-то не так с головой» потому что не видят различия между Януковичем, Яценюком, Тимошенко и т.д., поставленный Вами (Вы же не врач), никто не ответил Вам, что диагнозом может быть видение этой разницы там, где ее нет. Т.е. коллеги проявили более уважения к Вашему личному мнению в частности, что, в общем, Вы же не будете отрицать, соответствует европейскому мышлению и культуре, где человек поставлен в центр внимания???!!!!Уровень культуры, знаете, региона, можно повысить, можно справиться с какими-то антикультурными проявлениями, найти этому объяснение, в т.ч. и в силу эмоциональности: пример тому – принесенные Вам извинения Вашим собеседником. Вы же, я так думаю, и не склонны к ответному проявлению уважения, потому как с фанатизмом же – ну никогда и невозможно справиться, пример чему – Ваши льющиеся в ответ, без учета чьего – либо мнения, - картинки, реплики, сравнения и т.д., разжигающие те же политические страсти, на почве которых высказывается Вами уже личная неприязнь к собеседнику!!!!!!!!!!!! Это очень сильно пугает и отталкивает: я лично не хочу жить в такой ВНЕШНЕ культурной среде, окрашенной политически зомбированным фанатизмом при, мягко говоря, нетерпимости к тем, кто этот фанатизм не разделяет!От Вас в ответ исходит как от закодированных зомби, которым что в лоб, что по лбу, и страшнее всего то, что эти чипы (что оранжевую, что голубую кодированность на политике) встраивают уже в головы ТОЛЬКО умных людей, таких как Вы, а не дураков, с которыми другие умные люди общаться не захотят, вот это страшно! Подумайте, Джейн, и остыньте немного от политического фанатизма, пока он Вас совсем не уничтожил как личность! Джейн, нельзя так:[QUOTE][QUOTE]Але ж розумні розуміють. [/QUOTE][/QUOTE][QUOTE]Політичні вподобання- це примітивно. [/QUOTE]т.е. если Вас не поддерживают – значит не умные. А я вот только потому и потратила время на эту вот писанину, что считаю Вас умным человеком, хоть и не разделяю Ваши взгляды, но считаю умным, которому встроили этот политический чип, и который, может быть, в последний этот шанс поймет это, только потому, - что умен!!! На глупого я б и времени зря не тратила б, поверьте! Этот пост абсолютно лишен какой-либо политической окраски. Я абсолютно аполитичный человек!
Куница

Номер повідомлення:#456

Повідомлення Jaine » 22 листопада 2010, 22:41

На № 455 : дякую за таку широку увагу.[QUOTE]Я абсолютно аполитичный человек![/QUOTE] Неправда, хоча ви намагаєтеся виглядати байдужими. Ви більше схиляєтеся до протилежного помаренчевому табору. Точніше- на виборах буде вибирати саме з тих.Коли я спілкувалася з людьми зі сходу, то ті, хто були більш освіченими- так само говорили, як і ви. Хоча насправді у такому світогляді за байдужістю ховається щось не дуже добре. [B]Не бойся врагов, в худшем случае они могут тебя убить, не бойся друзей - в худшем случае они могут тебя предать. Бойся равнодушных - они не убивают и не предают, но только с их молчаливого согласия существуют на земле предательства и убийства. [/B] Р. Эберхардт[B]Худшее преступление, которое мы можем совершить по отношению к людям, — это не ненавидеть их, а относиться к ним равнодушно в этом — суть бесчеловечности.[/B]Джордж Бернард Шоу Як правило, за байдужістю ховається небажання сперечатися (що не зовсім погано), але значно гірше- небажання щось дізнаватися, небажання напружувати мізки , думати і вчитися- коротше -звичайна лінь. Чи не так ? Коли починаєш розповідати щось негативне щодо обранців опонентів (а його більше, ніж досить)- більшість опонентів починають казати щось на кшталт [qoute] не хочу нічого чути[qoute],або [qoute]не розводьте помаранчеву агітацію[qoute] . Ну це ж просто смішно ! Неначе в анекдоті, де [qoute] чукча не читатель, чукча-писатель[qoute] , або [qoute]мені не подобається Булгаков, тому я його не читав[qoute], або [qoute]Бандера- ворог народу (але я про нього нічогісінько не знаю, крім лозунга Комуністичної партії[qoute]) Спочатку потрібно вислухати усе, дізнатись, повчитися, почитати, а потім робити висновки ! І ще скажіть мені, як можна підвищувати рівень культури народу, затюкуючи єдину національну мову цього народу ? Надавши [qoute]право[qoute] не знати її зовсім ? -невже це підвищуватиме рівень культури східного регіону ? Тим, що мало що читав, не цікавився, не вчив та не знає - цілком заслужено можна сказати : [qoute] я вам не вірю, тому що ви- не спеціаліст у цій галузі ![qoute] P.S. Реверанси додаються :))
Jaine

Номер повідомлення:#457

Повідомлення Аріна » 22 листопада 2010, 22:52

Jaine, суть була не в тому, що [QUOTE] [qoute] не хочу нічого чути[qoute][/QUOTE], а в тому, що ВСІ вони однакові, тільки називаються по різному, а тому і прихильників мають різних. Але - ВОНИ однакові незалежно від кольору.
Но а я из повиновения вышел,
За флажки: жажда жизни сильней,
Только сзади я с радостью слышал
Изумленные крики людей.
Аріна

Повідомлення: 328
Дякував (ла): 193 раз.
Подякували: 311 раз.

Номер повідомлення:#458

Повідомлення Jaine » 22 листопада 2010, 22:53

На № 455[QUOTE]пример тому – принесенные Вам извинения Вашим собеседником[/QUOTE]Можливо я не зовсім уважно читала, але я щось нічого подібного не помітила.....Де таке було ?Якісь у вас подвійні стандарти :Чому ви одне й те ж у 777 називаєте [qoute]емоційністю[qoute], а у мене [qoute]фанатизмом[qoute] ?Це мені можна зробити скидку на емоційність, тому що жінки більш емоційніші за чоловіків- це загальновідомо.До того ж він перший почав.Якщо 777 вибачиться , я також вибачусь. [B]Ничто другое так не движет прогрессом, как созидающий фанатизм! (Леонид С.Сухоруков)[/B] В чому саме ви побачили у мене фанатизм ? В тому, що мені подобається спілкуватися на політичні чи історичні теми ? Мені багато чого подобається, крім цього. Невже краще бути вареною рибою і нічим не цікавитися ? І не я винувата в тому що мало достойних співрозмовників. Фанатиками можна нотарыусыв якы віддано люблять свою професію. Що тут поганого ?
Jaine

Номер повідомлення:#459

Повідомлення Jaine » 22 листопада 2010, 22:57

На № 457 : це стосувалося не форумчан. Але ж з ОЦИХ УСИХ все одно потрібно вибирати [B]ЩОСЬ КРАЩЕ[/B], а не що потрапило ! При тому, що відмінності лише ідеологічні , поки що.
Jaine

Номер повідомлення:#460

Повідомлення VITAminka » 22 листопада 2010, 23:06

[QUOTE]И никто не говорил, что демократия лучшая из форм правления, она всего лишь- лучшая из худших.Она дает возможность влиять на власть (ее состав, если хотите) каждому, но огульно всех называть быдлом нельзя ни образованному человеку, ни человеку с образованием.[/QUOTE]а разве этот выбор приводит к лучшему?возьмите историю -к чему приводила свобода? ну не тот у нас менталитет, нам нужна жесткая власть, которую бояться и уважают. гаиболее благоприятные для нашей страны (как при более-менее самостоятельности, так и в составе крупного госудасрства) периоды - при жесткой власти (монархии). с отсутствием выбора у масс трудно согласиться думающему, образованному человеку, потому что он всех судит по себе.НО, давайте посмотрим открытыми глазами - зачем давать выбор человеку, который сам свою жизнь нормально обустроить не может. кто хочет дать выбор людям, которым надо сегодня и сейчас сэкономить, урвать, оборать. а что будет завтра им все равно - ну посмотрите на клиентов - скольким из них вы бы дали право выбрать президента?как назвали форму правления в Запорожской сечи? [U]военная[/U] демократия. она была оптимальной для ТОГО общества, с учетом его специфического состава. и чем все это закончилось, когда козацкое государство стало более разнообразным по классовому составу? кто и каких гетьманов избирал?а то что происходит сейчас - это просто извращество, а не демократия. никто никого не выбирает, но этот [qoute]избранный[qoute] пользуется всеми привелегиями имнно избранного
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#461

Повідомлення Кот » 22 листопада 2010, 23:09

JaineІсторія з Ющенком, можливо, декого навчить не зачаровуватись у політиках настільки, щоб потім було боляче розчаровуватись. Адже процес - неминучий. Результат “Сильної України” на виборах 31 жовтня - тому підтвердження. Краще вже в звичайних людях зачаровуватись і розчаровуватись. А з політиками - тримати симпатію на відстані витягнутої руки. [B]Апріорі не очікуючи від них надто багато.[/B][B]Нас штучно поділили на партії. [/B]Принципової відмінності між партійними програмами [B]немає[/B]. Спільне в них те, що жоден насправді не знає, що робити. Їх просто розвели по різних кутках і сказали, що потрібно за щось боротись. Замість того, щоб спільними зусиллями наводити ладВлада в усі часи була схожою. Політичний маятник коливається з боку в бік - а життя навколо завжди має і плюси, і мінуси. [B]Викликає подив і обурення Податковий кодекс!!![/B]Останній висновок у кожного він свій. [B]І це добре, що ми різні. Головне - чути і поважати один одного. Визнавати за тим, хто поруч, право мати суто власний, особистий висновок.[/B]
Кот

Номер повідомлення:#462

Повідомлення Jaine » 22 листопада 2010, 23:44

Кот, ну невже ви повірите у те, що я, така скептична завжди, могла зачаруватися Ющенком ?Ну ще закохатися в якогось чоловіка -могла ! Але навть тоді бачила недоліки, як не прикро :))А у Ющенка чи кого-небудь іншого персонально - НІКОЛИ !були лише певні переконання (а точніше вимоги до політиків, керівників держави), яким вони у певний час і у певній мірі відповідали.
Jaine

Номер повідомлення:#463

Повідомлення Jaine » 22 листопада 2010, 23:53

[QUOTE]а то что происходит сейчас - это просто извращество, а не демократия. никто никого не выбирает[/QUOTE] ПР навіть не збочує демократію, а просто її згортає. Вибори (реальні) показали цій ПР як до неї ставляться, тому що їм довелося дуже сильно підмальовуати результати. Можливо ваша схема державного устрою і підходить східному регіону на даному етапі, але в центрі і на заході - не підходить. Я завжди пропоную особам, які сильно сумують за сталінським режимом - взяти для них в оренду частину землі на Соловках і створити максимально наближені умови. Може мине ностальгія...[QUOTE]возьмите историю -к чему приводила свобода?[/QUOTE] Можете навіть не брати історію- поїдьте по країнах Європи і побачите наочно ![B]Народ, отказывающийся от Свободы ради безопасности, - уже население, и не достоин ни свободы, ни безопасности ![qoute] Бенджамен Франклин[/B]
Jaine

Номер повідомлення:#464

Повідомлення Кот » 22 листопада 2010, 23:59

[URL=[qoute]http://tsn.ua/ukrayina/v-ukrayini-vidznachayut-den-svobodi.html[qoute]]новости[/URL]
Кот

Номер повідомлення:#465

Повідомлення Доктор ZAZ » 23 листопада 2010, 01:05

это только у нас могут голосовать за воров, чтобы не избирать бандитов, голосовать за негодяев, чтобы к власти не пришли мерзавцы и т.д. и называть это гражданской позицией, свидомым выбором и прочей [qoute]престной ...ёй[qoute]. Мне стыдно делать такой выбор. А Jaine и ей подобные адепты (как синие так и померанчеви) это для [qoute]избраных[qoute] корм, ну или средства индивидуальной гигиены. Жаль только, что вместе с послушниками-верными сторонниками вся страна огребает от своего [qoute]выбора[qoute] и что самое страшное НЕТ АЛЬТЕРНАТИВЫ и что ещё более страшное - не предвидится.
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#466

Повідомлення Куница » 23 листопада 2010, 12:54

Jaine,шановна![QUOTE]Неправда, хоча ви намагаєтеся виглядати байдужими. Ви більше схиляєтеся до протилежного помаренчевому табору. Точніше- на виборах буде вибирати саме з тих.[/QUOTE]Я ж Вам кажу, що з цим треба щось робити, бо несприйняття написаного та висловленого взагалі - це серьйозно, бо Ви вже робите висновки за мене, а далі може бути ще гірше, наслідки такого політичного зомбування вже є і непоодинокі.Нічого, якщо я свою думку висловлю, може почуєте: я дійсно аполітична людина (хоча може Ви й у цьому, якщо дослухаєтеся, знайдете недолік, я заздалегідь і з цим згодна), бо я жодного разу не була на виборах і не приймала участі у тому сумашествіі, що тривало до 2004 року, після цього я один раз пішла і проголосувала у 2009 році за Януковича з такою самою думкою, у протилежниість якої вище, по-моєму, висловив Марат, тобто:для мене було будь -хто, аби не померанчовий хаос. Як бачите, жодних симпатій до помаранчових, і зовсім протилежний зробленому Вами висновок.Був би не Янукович - я б за чорта голосувала. Тож якщо, сподіваюся, почули мене, Ви ще й побачите, що 777 давно вже вибачився, що ще раз доводить те, що з фанатизмом треба щось робити!!!!!!!!!!! ДО речі, я не завжди його підтримую, як Ви самі бачили, але у цій темі під кожним його, OLNIK та Stonehenge словом готова підписатися тричі, особливо під № 465, кот № 461. Більше того, вважаю, що Азаров для Яника такий самий провал як Юля для Ющенко. З повагою і сподіванням на порозуміння.
Куница

Номер повідомлення:#467

Повідомлення Куница » 23 листопада 2010, 13:45

Джейн, дочитала ось це Ваше[QUOTE]Ну це ж просто смішно ! Неначе в анекдоті, де [qoute] чукча не читатель, чукча-писатель[qoute] , або [qoute]мені не подобається Булгаков, тому я його не читав[qoute], або [qoute]Бандера- ворог народу (але я про нього нічогісінько не знаю, крім лозунга Комуністичної партії[qoute])Спочатку потрібно вислухати усе, дізнатись, повчитися, почитати, а потім робити висновки !І ще скажіть мені, як можна підвищувати рівень культури народу, затюкуючи єдину національну мову цього народу ? Надавши [qoute]право[qoute] не знати її зовсім ? -невже це підвищуватиме рівень культури східного регіону ?Тим, що мало що читав, не цікавився, не вчив та не знає - цілком заслужено можна сказати : [qoute] я вам не вірю, тому що ви- не спеціаліст у цій галузі ![qoute]P.S. Реверанси додаються :))[/QUOTE]просто хочу відповідсти Вам на Ваша запитання по- перше взагалі, що ці усі дуже корисні поради треба спершу засстосовувати до себе, а потім радити те саме іншим. Я особисто так само і чиню.1. Булгакова я читала, була у його власному будинку-музеї у Києві на Андріївському узвозі (Кияни не дадуть збрехати), але він дійсно мені не подобається, бо більше любила у свій час О.Бальзака. Думаю, Ви ж визнаєте за мною це право на власний літературний смак?2. Не тільки знаю про Бандеру багато, але й була у його власному будинку-музеї, і знаю його історію із вуст екскурсовода - директора цього будинку, тобто його земляка, самі розумієте, який вважає його не ворогом народу, а його героєм. Я цієї думки не поділяю, на відміну від того, що загиблу запалену ним національною ідеєю молодь вважаю національними героями, на відміну від нього самого!Його не вважаю прямо ворогом народу, але тим самим безумцем, який запалював національною ідеєю гарячі голови молоді, якої полягло за цю ідею чисельна кількість безневинно у той час як він - син дипломата, сидів безпечно і керував цією боротьбую у Відні.3. Звідки знову ж полягає Ваш висновок, что я вороже налаштована проти української мови, не знаю її і т.п?Моя відповідь, якщо дозволите [QUOTE]вдруге[/QUOTE] нагадати Вам, що мої родичі з Тернопільщини, і я не тільки знаю українську мову добре, але й пишаюся тим, що її знаю так само як і російську, і вважаю, що чим більше мов знає дюдина, тим вищий інтелект має.4. От бачите, Джейн, Ви радите, а своїх же порад взнати людину перш ніж робити [U]про неї або за неї [/U]висновки - не додержуєтеся. Усе, Джейн, я прийняла рішення:)))))))))Вас треба рятувати і негайно просто як людину від цього політичного безглуздя поки ще це можливо, а якщо Ви ще й нотаріус, - то й як колегу тим більше треба!З повагою, може як колега до колеги, і просто людина .Повиправляла помилки де побачила - орфографічні, дещо дописала, бо так [qoute]погано[qoute]:) знаю українську мову, що пишу одразу на форум без попереднього редагування у текстовому редакторі (на відміну від повідомлень російською мовою:)))))))))) Якщо щось не побачила, вибачаюсь...
Куница

Номер повідомлення:#468

Повідомлення Vatson » 23 листопада 2010, 13:47

[QUOTE]Більше того, вважаю, що Азаров для Яника такий самий провал як Юля для Ющенко. [/QUOTE]Ваши слова да Богу в уши, если б еще Янік єто понял и вовремя его остановил, а лучше убрал, а еще лучше ликвидировал........
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#469

Повідомлення Куница » 23 листопада 2010, 14:23

Vatson,а еще лучше - с самого начала не назначал бы премьером!!!!!!!!! Вот беда для Украины так беда!!!!!!
Куница

Номер повідомлення:#470

Повідомлення Vatson » 23 листопада 2010, 14:36

на № 469-однозначно да, как они вообще нашли друг друга блин.....
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#471

Повідомлення Куница » 23 листопада 2010, 14:38

так как - по закону притяжения: подобное притягивает подобное, бл....ин!
Куница

Номер повідомлення:#472

Повідомлення Nonna » 23 листопада 2010, 14:51

[URL=[qoute]http://i.bigmir.net/spacer.gif[qoute]]подобный с подобным[/URL][URL=[qoute]http://i.bigmir.net/spacer.пробую еще раз.gif[/URL]
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#473

Повідомлення Nonna » 23 листопада 2010, 14:59

да что такое....сглазили.....ну всё ж уже получалось с эти [qoute]тыць[qoute]....
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#474

Повідомлення Vatson » 23 листопада 2010, 15:01

nonna:)))))))))))))))))
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#475

Повідомлення Доктор ZAZ » 23 листопада 2010, 15:33

[QUOTE]після цього я один раз пішла і проголосувала у 2009 році за Януковича [/QUOTE]Эх, опрометчиво. Мне то всё равно, дело Ваше. Но .... подозреваю, что счас получите по полной.
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#476

Повідомлення Армани » 23 листопада 2010, 15:51

вот хто виноват во всем.
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27525
Дякував (ла): 19477 раз.
Подякували: 14030 раз.

Номер повідомлення:#477

Повідомлення акква » 23 листопада 2010, 16:11

[QUOTE]да, как они вообще нашли друг друга блин.....[/QUOTE]Похоже, и не только они) А вышеупомянутые - достойные спредставители своей партии. Я, не пойму, что ж приверженцы ПР так разочаровались в нем? Он все сделал, что обещал: дружба с Россией экономические рефомы голодомора-не было Бандера - не герой, русский- пожалуйста, на всех каналах рус.фильмы- без титров НАТО- НЕТ.Чего вам еще надо?
акква

Повідомлення: 4965
Дякував (ла): 6101 раз.
Подякували: 6803 раз.

Номер повідомлення:#478

Повідомлення Армани » 23 листопада 2010, 16:13

они еще ждут денех с тумбочки.
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27525
Дякував (ла): 19477 раз.
Подякували: 14030 раз.