Номер повідомлення:#475
Всем повезет!!!
» 03 грудня 2010, 00:50
[B]Doneckay[/B][B] ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!!!!!! МОЛОДЧИНКА!!!!!!!!!!!!![/B]Всем спасибо за поздравления!!!!!!!! Всех вас люблю!!!!!!!![B]Пчелка Нуся[/B] спасибоооо :)))))))))Я сидела и готовила все это время для вас билет, он готов, осталось откоректировать, завтра выложу, ОБЕЩАЮ.Нас сдавало 9 человек, сдало 5, представитель - Антипова.Мои вопросы - все с форума, единственное ответы не все такие, иногда можно было запутаться, но я все выложу завтра и напишу, что к чему и почему :))). Даже выложу 3 новых вопросы подружки моей, которая также сдала [B]и я ее ПОЗДРАВЛЯЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ!!!!!!!!УМНИЦА!!!!![/B] Задание мое: Договір позики. Задача: Житомирська державна нотаріальна контора подала запит по спадщині до Мінюсту Грузії за померлим грузином. Чи правомірно зробила запит держноконтора. Відповідь: (дуже довгий початок, все завтра напишу) [B]НЕПРАВОМІРНО, треба було так:[/B] Житомирська держнотконтора-ГУЮ Житомирської області-МЮУ-МЮ Грузії. Така відповідь була єдиною, всюди було або правомірно, або інші відповіді, завтра все розпишу.Всім ще раз дякую, всім, всім. кому могла особисто подякувала -Светка, Лариса, Танька, Олексій, Наташа, Юльчик................Скажу ще: вчіться і здасте, я здала ЗА СВОЇ ЗНАННЯ!!!!!!!!!! до останнього не вірила, але....так що хочу щоб ви знали, що це реально і нікого не слухайте, просто вчіться і все буде добре!!!!! :))))