Номер повідомлення:#85
Пчелка Нуся
» 07 грудня 2010, 12:42
[B]Всем Повезет!!! [/B], Вы просто чудо!!! ELKA в посте 62 уже говорила, что представитель МЮ отметила высокий уровень подготовки харьковчан, но, если бы Вы знали, сколько людей после сдачи екзамена, еще не зная результатов, выходили из аудитории с круглыми, как глобус глазами, и говорили о том, что (далее цитата): «Ну какая молодец девочка Всем Повезет!!! У меня и тот вопрос ее попался и этот. Если бы она не выложила тесты, я не знаю ответил(а) на такой-то вопрос или нет.» В общем, СПАСИБО, Вам огромное не только от меня, но и от всей Харьковской области, удачи, счастья, здоровья Вам и Вашим близким! [B]Graal,[/B] Вы обязательно сдадите! За полтора года пребывания на форуме, я поняла, что процент сдачи у активных форумчан гораздо выше, чем у гостей форума, которые просто наблюдают за общением на форуме. Я сама была такая, сидела в кустах и наблюдала за происходящим и, честно говоря, не верила, что я когда-то сдам. Только когда я начала сама выкладывать решение задач, задавать форумчанам какие-то вопросы, я во-первых стала уверенной в своих силах, а во-вторых – весь тот ворох знаний разлегся в моей голове по нужным полочкам, и на екзамене меня было трудно запутать всякими выкрутасами. Ребята, не стесняйтесь, регистрируйтесь на форуме и общайтесь. Никто не закидает вас камнями, если вы здесь – на форуме не правильно решите задачу. Зато вы будете знать, как ее все же решить правильно и выйдете с экзамена победителем. Вам кто-то поможет, вы кому-то поможете. Добро всегда возвращается добром или удачей.Задача у меня была легкая:Гр. С. помер в 2003 році. В 1999 склав заповіт на все майно на племінника. В 2002 на квартиру склав заповіт на дружину К.(именно дружину), з якою перебував в фактичних шлюбних відносинах. Звернулися племінник, К., у якої на руках рішення суду про встановлення факту проживання однією сімєю протягом 5 років та син, який прожива з батьком, став непрацездатним через 3 міс. з дня відкриття спадщини та надав рішення суду, що батько з 2001 року був визнаний недієздатним.Завдання було, майже слово в слово, як у Всем Повезет!!! Навіть ті ж дати та реєстровий номер. Єдине, що ссилка на пункт договору в якому вказувалась сума була вірною, але позичав гроші в гривнях по курсу до доллара, а віддавати по курсу евро.Питання майже всі з форуму. Новими у мене були: 1.Нотаріуси державних нотаріальних архівів:А) видає дублікати документів, що зберігаються в архіві, за письмовою заявою фізичних та юридичних осіб, за дорученням яких або щодо яких вчинялася нотаріальна діяб) видає дублікати документів, що зберігаються в архіві, за письмовою заявою фізичних та юридичних осіб, за дорученням яких або щодо яких вчинялася нотаріальна дія видає архівні довідки в) видає архівні довідки2. Порядок легалізації офіційних документів за кордоном А) Закордонні дипломатичні установи України приймають на легалізацію офіційні документи, складені і засвідчені на території держави перебування або консульського округу органами державної влади, до компетенції яких входить проведення процедури консульської легалізації, для їх подальшого використання в Україні.Б) тоже самое + якась-там відмітка консула Якщо ще шось згадаю – напишу.