Форум

Інформаційний ресурс

"Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень"

Re: "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень"

Номер повідомлення:#61

Повідомлення Просто Piseц » 05 липня 2011, 17:40

Да я больше про жизнь спрашивал :mrgreen:
Вообще-то я человек хороший. но стараюсь этого не показывать....
Просто Piseц

Повідомлення: 2157
Дякував (ла): 388 раз.
Подякували: 971 раз.

Re: "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень"

Номер повідомлення:#62

Повідомлення Астра » 05 липня 2011, 18:01

Льолік написав:У нас народ даже с доверенностей умудряется откаты слюнявить.

Кому?!
Астра

Повідомлення: 774
Дякував (ла): 322 раз.
Подякували: 661 раз.

Номер повідомлення:#63

Повідомлення Husky » 05 липня 2011, 18:10

Астра написав:

Кому?!

Я лично и доверителю и поверенному.
Чем больше я узнаю людей, тем больше мне нравятся собаки.
Генрих Гейне (1797— 1856)
Husky

Повідомлення: 1426
Дякував (ла): 113 раз.
Подякували: 1178 раз.

Номер повідомлення:#64

Повідомлення Боло » 05 липня 2011, 18:54

Не-не, подождите про ОСАГО при нынешней конкуренции у страховиков им невыгодно нарушать закон. А ведь четко сказано, что (выделено мной)
Цитата:
Договори обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, що підлягають обов'язковому технічному контролю відповідно до Закону України "Про дорожній рух", укладаються страховиками за умови проходження транспортними засобами обов'язкового технічного контролю, якщо вони згідно з протоколом перевірки технічного стану визнані технічно справними.

т.е. только коммерческие авто получают ОСАГО после ТО. Всем остальным - ТО не нужно. ОСАГО можно и без ТО.
Боло

Повідомлення: 1
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#65

Повідомлення Доктор ZAZ » 05 липня 2011, 18:58

Ну, дай бог!
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#66

Повідомлення alena_77 » 05 липня 2011, 19:48

Народ, а чё вы тут все такие радостные? Лично я что-то в депресняк ушла очень сильно. :'( Прямо аж руки опускаются.

Сначала подписи на уставах отобрали, потом договора КП часток в статутном капитале (уже не делают, принимают простые письменные), теперь доверенности на управление. Лично мне страшно. Так потихоньку что останется? Вот уже приняли сегодня изменения в ЦК, что не нужно нотар.удостоверение договоров позички наземных транспортных средств - ещё один гвоздь в гроб нотариата. Не за горами модельные уставы - и копии уставов тоже прикажут долго жить. Не знаю, я что-то в совсем поникла :'(

А про заявы, которые мы якобы будем делать, я что-то совсем не поняла. Какие заявы и кому они нужны? Чем они предусмотрены?
Де ми з тобою будем, коли закінчиться їхня війна?
Чи вистачить нам сили зробити так, щоби впала стіна.
alena_77

Повідомлення: 4199
Дякував (ла): 2160 раз.
Подякували: 3020 раз.

Номер повідомлення:#67

Повідомлення Армани » 05 липня 2011, 19:52

alena_77, лично как для меня, все хорошо, газ российский подешевел, за год я увеличил свой капитал в три с чем-то раза, так что подписи и доручення ни что по сравнению с покращенням жыття сёдня, усё будет Донбасс! ;D
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27525
Дякував (ла): 19477 раз.
Подякували: 14030 раз.

Номер повідомлення:#68

Повідомлення Vatson » 05 липня 2011, 21:47

Код: Вибрати усі
Вот уже приняли сегодня изменения в ЦК, что не нужно нотар.удостоверение договоров позички наземных транспортных средств

трындец, это вместе с законом про ТО и доверенности еще и в ЦК внесли измененипя по позичке???так не за горами и отменить нтариальное удостоверение договоров аренды ТС ]:-> *SCRATCH* .....уки *WALL*
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#69

Повідомлення Vatson » 05 липня 2011, 21:49

а насчет отмены доверенностей на управление-кроме вступления в силу закона через 30 дней после подписания,так необходимо Кабмину внести ряд изменений в сответствующие нормативные акты и по телевизору рекомендовали не торопиться "выбрасывать" доверенсти на "управление".
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#70

Повідомлення Сана » 06 липня 2011, 00:11

alena_77 написав:Народ, а чё вы тут все такие радостные? Лично я что-то в депресняк ушла очень сильно. :'( Прямо аж руки опускаются.

Сначала подписи на уставах отобрали, потом договора КП часток в статутном капитале (уже не делают, принимают простые письменные), теперь доверенности на управление. Лично мне страшно. Так потихоньку что останется? Вот уже приняли сегодня изменения в ЦК, что не нужно нотар.удостоверение договоров позички наземных транспортных средств - ещё один гвоздь в гроб нотариата. [/b]

Нет, Аленушка, это уже не гвоздь...
Все гвозди в гроб нотариата уже вбиты...

Это так - поминки...

Ну, а на поминках, как водится, не только плачут, но и с улыбкой - сквозь слезы, вспоминают о том, что хорошего было связано с покойным

P.S. Сорри, ребята, за пессимизм.
Нет, не за пессимизм: за реализм.
(Я уже даже знаю, кто скажет: "Фу")
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#71

Повідомлення Сана » 06 липня 2011, 00:23

alena_77 написав: Вот уже приняли сегодня изменения в ЦК, что не нужно нотар.удостоверение договоров позички наземных транспортных средств - ещё один гвоздь в гроб нотариата. [/b]

Кстати, я сегодня на сайте Рады никаких изменений к ЦК не нашла.
Не там искала?
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#72

Повідомлення alena_77 » 06 липня 2011, 08:35

Сана, я сама с растройства не проверяла. Просто поверила на слово Володимиру про эту позичку. В этой теме сообщение №20

viewtopic.php?f=87&t=27723

2. Частину четверту статті 828 Цивільного кодексу України (Відомості Верховної Ради України, 2003 р., №№ 40 – 44, ст. 356) після слів "позички транспортного засобу" доповнити словами "(крім наземних самохідних транспортних засобів)"
alena_77

Номер повідомлення:#73

Повідомлення Льолік » 06 липня 2011, 08:46

Астра написав:

Кому?!

Перекупам, которые клиентов приводят.
Льолік

Повідомлення: 13872
Дякував (ла): 3688 раз.
Подякували: 13263 раз.

Номер повідомлення:#74

Повідомлення Льолік » 06 липня 2011, 08:52

alena_77 написав:Народ, а чё вы тут все такие радостные? Лично я что-то в депресняк ушла очень сильно. :'( Прямо аж руки опускаются.

Сначала подписи на уставах отобрали, потом договора КП часток в статутном капитале (уже не делают, принимают простые письменные), теперь доверенности на управление. Лично мне страшно. Так потихоньку что останется? Вот уже приняли сегодня изменения в ЦК, что не нужно нотар.удостоверение договоров позички наземных транспортных средств - ещё один гвоздь в гроб нотариата. Не за горами модельные уставы - и копии уставов тоже прикажут долго жить. Не знаю, я что-то в совсем поникла :'(

А про заявы, которые мы якобы будем делать, я что-то совсем не поняла. Какие заявы и кому они нужны? Чем они предусмотрены?

Давным-давно, когда дискеты были большими, все так и было. Подписи на уставах не заверялись, а договоров позычки не было вообще. Наследство частные нотариусы не оформляли, а все договоры купли-продажи квартир оформлялись биржами. Договоры аренды ТЗ тоже оформлялись в письменной форме (простой).
И ничего. Выжили.
Че ты ачкуешь, Славик?! (с)
Льолік

Номер повідомлення:#75

Повідомлення Vanda » 06 липня 2011, 09:04

Льолік, разница только тогда была в том, что в городе было 20 нотариусов, а не 200. Поэтому и выжили...
Vanda

Повідомлення: 3362
Дякував (ла): 1636 раз.
Подякували: 3173 раз.

Номер повідомлення:#76

Повідомлення Льолік » 06 липня 2011, 09:04

Vanda написав:Льолік, разница только тогда была в том, что в городе было 20 нотариусов, а не 200. Поэтому и выжили...

Нотариусов и сейчас 20.
Льолік

Номер повідомлення:#77

Повідомлення Esse » 06 липня 2011, 09:10

скажу откровенно,что договоры позычки тз-это даже не 1 % от моей работы,а...ээ....не уверена,что они у меня вообще были...с доверками плохо,конечно, но "генералки"-то еще не отменили))))или отменили?
хотя я ,как вечный идиот,страдаю неизгладимым оптимизмом)))

хотя знаете,ребята,самое обидное в этой всей ситуации,что многие злорадствуют,что у "этих зажравшихся нотариусов"...отобрали такой кусок хлеба....
незнание закона не освобождает от ответственности,зато знание-запросто
Esse

Повідомлення: 504
Дякував (ла): 98 раз.
Подякували: 150 раз.

Номер повідомлення:#78

Повідомлення Доктор ZAZ » 06 липня 2011, 09:17

Льолік написав:
Vanda написав:Льолік, разница только тогда была в том, что в городе было 20 нотариусов, а не 200. Поэтому и выжили...

Нотариусов и сейчас 20.
А мне кажется, даже уменьшилось.
На многих рынок повлиял, сдулись.
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#79

Повідомлення Русалка » 06 липня 2011, 09:18

По поводу страховки говориться: "Договори обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів, що підлягають обов'язковому технічному контролю відповідно до Закону України "Про дорожній рух", укладаються страховиками за умови проходження зазначеними транспортними засобами обов'язкового технічного контролю, якщо вони згідно з протоколом перевірки технічного стану визнані технічно справними".
Обов'язковому технічному контролю не підлягають:
1) легкові автомобілі усіх типів, марок і моделей, причепи (напівпричепи) до них (крім таксі та автомобілів, що використовуються для перевезення пасажирів або вантажів з метою отримання прибутку), мотоцикли, мопеди, мотоколяски та інші прирівняні до них транспортні засоби - незалежно від строку експлуатації;
2) легкові автомобілі, що використовуються для перевезення пасажирів або вантажів з метою отримання прибутку, вантажні автомобілі незалежно від форми власності вантажопідйомністю до 3,5 тонн, причепи до них - із строком експлуатації до двох років.
Обов'язковий технічний контроль транспортного засобу передбачає перевірку технічного стану транспортного засобу, а саме: системи гальмового і рульового керування, зовнішніх світлових приладів, пневматичних шин та коліс, світлопропускання скла, газобалонного обладнання (за наявності), інших елементів у частині, що безпосередньо стосується безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього природного середовища.
Порядок проведення обов'язкового технічного контролю та обсяги перевірки технічного стану транспортних засобів визначає Кабінет Міністрів України.
Обов'язковий технічний контроль транспортних засобів, призначених для експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування та зареєстрованих у підрозділах Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ України, здійснюють суб'єкти проведення обов'язкового технічного контролю, які мають на правах власності або користування обладнання, що дає змогу перевіряти технічний стан транспортних засобів на відповідність вимогам безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього середовища.
Перелік обладнання, необхідного для одержання права на здійснення обов'язкового технічного контролю транспортних засобів, а також документів, що подаються суб'єктами проведення обов'язкового технічного контролю для одержання такого права, визначаються Кабінетом Міністрів України.
Періодичність проходження обов'язкового технічного контролю становить:
для легкових автомобілів, що використовуються для перевезення пасажирів або вантажів з метою отримання прибутку, вантажних автомобілів (незалежно від форми власності) вантажопідйомністю до 3,5 тонн, причепів до них із строком експлуатації більше двох років - кожні два роки;

для вантажних автомобілів вантажопідйомністю більше 3,5 тонн, причепів до них та таксі незалежно від строку експлуатації - щороку;
для автобусів та спеціалізованих транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі, незалежно від строку експлуатації - двічі на рік.
На кожний транспортний засіб, що пройшов обов'язковий технічний контроль і визнаний технічно справним, суб'єкт проведення обов'язкового технічного контролю складає протокол перевірки його технічного стану, який видається водію транспортного засобу. У протоколі зазначається строк чергового проходження обов'язкового технічного контролю транспортного засобу відповідно до періодичності проходження, встановленої частиною восьмою цієї статті.

Значить не для всех авто при цивилке нужно справку о прохождении техконтроля.
Русалка

Повідомлення: 408
Дякував (ла): 10 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#80

Повідомлення Per se » 06 липня 2011, 10:14

свято место пусто не бывает..

с 2012 года начнем оформлять земельку *PARDON* заживем *THUMBS UP*
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#81

Повідомлення Esse » 06 липня 2011, 10:21

Per se написав:свято место пусто не бывает..

а для пущей радости-надо мужей/жен оценщиками делать)))шоп все в семью нести))
Esse

Номер повідомлення:#82

Повідомлення Per se » 06 липня 2011, 10:34

Esse написав:а для пущей радости-надо мужей/жен оценщиками делать)))шоп все в семью нести))

а детей - в агентство недвижимости-)) шоб наверняка-))
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#83

Повідомлення Армани » 06 липня 2011, 10:36

шоб наверняка, вступайте в ПР ;D
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27525
Дякував (ла): 19477 раз.
Подякували: 14030 раз.

Номер повідомлення:#84

Повідомлення manuila » 06 липня 2011, 10:40

я думаю есть смысл доверки делать, и вот почему: Если внимательно читать Закон, то видим следующее: "пункт доповнити пунктом 211 такого змісту:
"211) зупиняти транспортні засоби лише в разі: порушення правил дорожнього руху водіями;...... итд.. ..........проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, документів на транспортний засіб; ...... итд... Працівник підрозділу міліції повинен повідомити водію про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення". То есть теперь получается, что требовать то они могут только "посвідчення водія та реєстраційний документ на транспортний засіб", но доверка - це вже "проведення цільового заходу"!!!
manuila

Номер повідомлення:#85

Повідомлення alena_77 » 06 липня 2011, 11:02

Esse написав:скажу откровенно,что договоры позычки тз-это даже не 1 % от моей работы,а...ээ....не уверена,что они у меня вообще были...с доверками плохо,конечно, но "генералки"-то еще не отменили))))или отменили?

хотя знаете,ребята,самое обидное в этой всей ситуации,что многие злорадствуют,что у "этих зажравшихся нотариусов"...отобрали такой кусок хлеба....

Дело не в позичке. А то что теперь вместо аренды ТЗ, которая всё-таки бывает частенько, люди станут делать простую письменную позичку и она точно также им подойдёт для тех же целей. И лицензию смогут получить, и ГСМ списывать и прочее. Ну, то есть, если бы я работала на предприятии юристом, я бы сходу сообразила, что надо делать, чтобы сэкономить на нотариальных услугах.
alena_77

Номер повідомлення:#86

Повідомлення Esse » 06 липня 2011, 11:04

alena_77 написав:
Esse написав:скажу откровенно,что договоры позычки тз-это даже не 1 % от моей работы,а...ээ....не уверена,что они у меня вообще были...с доверками плохо,конечно, но "генералки"-то еще не отменили))))или отменили?

Дело не в позичке. А то что теперь вместо аренды ТЗ, которая всё-таки бывает частенько, люди станут делать простую письменную позичку и она точно также им подойдёт для тех же целей. И лицензию смогут получить, и ГСМ списывать и прочее. Ну, то есть, если бы я работала на предприятии юристом, я бы сходу сообразила, что надо делать, чтобы сэкономить на нотариальных услугах.

да наверное,вы правы, просто и аренд тз у меня не очень....с тз-тока иногда договоры к-п,доверки и все...
Esse

Номер повідомлення:#87

Повідомлення Льолік » 06 липня 2011, 11:06

Меня терзают смутные сомнения. Нотариусы будут тормозить рынок земли и нотариальное удостоверение скорее всего отменят.
Какой-нибудь крестьянин пожалуется президенту, что мы требуем слишком много документов и заставляем туд-сюда ездить, да еще и деньги берем. И по заявкам трудящихся.... Как уже не раз было.
Под девизом: Депутаты переживают за народ, а нотариусы его грабят...

Как у Л. Филатова.
Утром мажу бутерброд,
Сразу мысль - А как народ?!
И тогда не лезет в глотку
Ни икра и ни компот.
Льолік

Номер повідомлення:#88

Повідомлення net.***! » 06 липня 2011, 11:09

Льолік написав:

Меня терзают смутные сомнения. Нотариусы будут тормозить рынок земли и нотариальное удостоверение скорее всего отменят.
Какой-нибудь крестьянин пожалуется президенту, что мы требуем слишком много документов и заставляем туд-сюда ездить, да еще и деньги берем. И по заявкам трудящихся.... Как уже не раз было.
один негатив....ну как можно так людям настроение поргтить и так кашляю третий день....ну Льолік....ну шо такое
Если бардак нельзя предотвратить — надо его возглавить.
net.***!

Повідомлення: 11698
Дякував (ла): 12545 раз.
Подякували: 15964 раз.

Номер повідомлення:#89

Повідомлення Льолік » 06 липня 2011, 11:10

alena_77 написав:

Позычку им делать нельзя. В какой-то постанове КМУ написано аренда. Я как то обжегся однажды, решив людям помочь.
Льолік

Номер повідомлення:#90

Повідомлення Льолік » 06 липня 2011, 11:10

net.***! написав:
Льолік написав:

один негатив....ну как можно так людям настроение поргтить и так кашляю третий день....ну Льолік....ну шо такое

Это не негатив, а трезвый взгляд. Мне же с утра никто не налил.
Льолік

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]