Форум

Інформаційний ресурс

ІСПИТ 08.04.2011

Номер повідомлення:#601

Повідомлення flame777 » 14 квітня 2011, 00:10

доречі сьогодні читала ЗУ Про нотаріат :))))щодо строків щодо виконавчих написів нотаріуса, навіть після змін, які вже набрали чинності в 11 році памятаємо, що треба розрізняти, строки для вчинення виконавчого напису і строки предявлення виконавчого напису до виконанняСтаття 88. Умови вчинення виконавчих написів. Нотаріус вчиняє виконавчі написи, якщо подані документи підтверджують безспірність заборгованості або іншої відповідальності боржника перед стягувачем та за умови, [U]що з дня виникнення права вимоги минуло не більше трьох років[/U], а у відносинах між підприємствами, установами та організаціями – [U]не більше одного року.[/U] Якщо для вимоги, за якою видається виконавчий напис, законом встановлено інший строк давності, виконавчий напис видається у межах цього строку. Стаття 91. Строк пред'явлення виконавчого напису. Виконавчий напис може бути пред'явлено до примусового виконання [U]протягом одного року з [/U]моменту його вчинення.
flame777

Повідомлення: 826
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#602

Повідомлення flame777 » 14 квітня 2011, 00:12

пост 600, тобто все таки за участю в процесі батьків :)))а якщо батьки не зявляться??? він же таку заяву подає самостійно!!! навіщо йому батьки, ось вони і не прийдуть :)))) тоді що?
flame777

Повідомлення: 826
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#603

Повідомлення Бедуин » 14 квітня 2011, 00:20

[QUOTE]за участю в процесі батьків :)))[/QUOTE]участь батьків в процесі обмежується виключено виконанням п. 13 Інструкції. [QUOTE]навіщо йому батьки, ось вони і не прийдуть :)))) тоді що?[/QUOTE]відмова у зв[qoute]язку з тим, що неможливо встановити особу неповнолітнього, а не у звя[qoute]язку з тим, що вони не дали згоду неповнолітньому на підписання такої заяви.
Зображення
Бедуин

Повідомлення: 589
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 16 раз.

Номер повідомлення:#604

Повідомлення Утреняя зоря » 14 квітня 2011, 00:21

Доброго вечора.На пост. 592, я думаю відповідь Б.це підтверджує і форма №70засвідчую справжність підпису неповнолітнього(ьої) __________________, (прізвище, ім'я, по батькові, дата народження)який (яка) діє за згодою _____________________________, який зроблено у моїй присутності. (батька, матері, піклувальника) Особу неповнолітнього(ьої) _______________________________________________, який (яка) підписав(ла) документ, встановлено, його (її) дієздатність перевірено.А) Ні, тому що самостійно він ніяк не підпише.В) Ні, тому що Дозвіл (згода) батьків на виїзд неповнолітньої особи повинен бути в любому випадку, тому в даному випадку присутність обох батьків при підписанні згоди дитиною не обов[qoute]язкова.
Утреняя зоря

Номер повідомлення:#605

Повідомлення Mahadjan » 14 квітня 2011, 00:23

Добрий вечір всім Форумчанам!!![B]flame[/B], Вам окрема подяка, за викладені тести та спірні питання!!!!А взагалі ви всі - величезні [B]МОЛОДЦІ!!![/B] Щодо тесту 511. Неповнолітньою особою подається заява на виїзд на постійне місце проживання до іншої держави, яка підписується ним:а) самостійно б) за згодою одного з батьків, з яким дитина виїжджаєв) за згодою обох батьків.Я б обрала вірним варіант А. Адже, підпис він ставить особисто і лише самостійно, і потім, якщо в нього, наприклад, не має батьків???
Mahadjan

Номер повідомлення:#606

Повідомлення Бедуин » 14 квітня 2011, 00:28

http://yurradnik.com.ua/yurforum/index_old.php?action=topicridr=19id=9551 глянтье цю тему.
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#607

Повідомлення Бедуин » 14 квітня 2011, 00:30

крім того, я виходжу з того, що обов[qoute]язкова вимога законодавства щодо згоди неповнолітному на підписання стосується лише правочинів. заява не є правочином.
Зображення
Бедуин

Номер повідомлення:#608

Повідомлення olya02 » 14 квітня 2011, 00:50

Я теж обираю однозначно а)
olya02

Повідомлення: 5486
Дякував (ла): 13742 раз.
Подякували: 16878 раз.

Номер повідомлення:#609

Повідомлення Mahadjan » 14 квітня 2011, 01:19

[B]bukvочка Доброго вечора Вам!!!на пост. 578[/B][B]З 31.12.2008 по 16.11.2009 [/B]року був посвідчувальний напис за [B]Формою N 37[/B]Посвідчувальний напис на довіреності, виданій фізичною особою [qoute]___[qoute] ____________ ____ року ця довіреність посвідчена мною,_________________________________________________________________________, нотаріусом (прізвище та ініціали) ___________________________________________________________________________________. (найменування нотаріальної контори, нотаріального округу) Довіреність підписана ______________________________________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові)у моїй присутності. Особу його (її) встановлено, дієздатність перевірено. Зареєстровано в реєстрі за N _______ Стягнуто ________________________ (державного мита, плати) Нотаріус підпис (печатка) В цих роках дати писали цифрами.Потім відбулися зміни на форму 48 (зміни від від 16 листопада 2009 року N 2151/5)стали писати[B]Місто (село, селище, район, область (Автономна Республіка Крим)), Україна[/B]______________________________________________________________________________________. (ч[B]исло, місяць, рік словами[/B]) Ця довіреність посвідчена мною, _____________________________________________, нотаріусом (прізвище, ініціали)______________________________________________________________________________________. (найменування державної нотаріальної контори, назва нотаріального округу) Довіреність підписана ________________________________________________________________ (прізвище, ім’я, по батькові)у моїй присутності. Особу його (її) встановлено, дієздатність перевірено. Зареєстровано в реєстрі за N _____ Стягнуто ______________________ (державного мита, плати) Печатка Нотаріус Підпис Ну а зараз вже форма 50 - але нічого не змінилось, окрім слова приватний нотаріус
Mahadjan

Номер повідомлення:#610

Повідомлення bukva I » 14 квітня 2011, 01:26

[B]Mahadjanушка[/B] наче відчюла що Ви тут :)))))))))))))...сььогодні перечитую свої замітки, нормативку....так рідко заходила....а тутт наче відчула.....:))))Дякую зараз буду розбиратися....В мене ще питання скажість у Вас є зразок[B] Договору про припинення права на аліменти?[/B]
bukva I

Повідомлення: 1719
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 19 раз.

Номер повідомлення:#611

Повідомлення bukva I » 14 квітня 2011, 01:30

Бо я часто зустрічаю, що особи як за помилку підкреслють такі дати!!!І ще мені з цим консулом не зрозуміло, про що це вони тут мали на увазі, особливо в посвідчувальному написі..????
bukva I

Номер повідомлення:#612

Повідомлення bukva I » 14 квітня 2011, 01:33

Скажіть і на правочиних теж цифрами у посвідчувальних написах????
bukva I

Номер повідомлення:#613

Повідомлення Mahadjan » 14 квітня 2011, 01:35

[B]bukvочка[/B], електронка чомусь висне, я зараз сюди поставлю, тільки приберу дані.... :-)))
Mahadjan

Номер повідомлення:#614

Повідомлення Mahadjan » 14 квітня 2011, 01:44

[B]bukvочка!!!![/B] Ловіть, будь-ласочка !!!! :-))))
Mahadjan

Номер повідомлення:#615

Повідомлення bukva I » 14 квітня 2011, 01:48

оооо Дякую, зараз буду моделювати собі завдання :)))
bukva I

Номер повідомлення:#616

Повідомлення bukva I » 14 квітня 2011, 01:50

Скажіть Вам це речення про щось говорить? Бо я його ы так ы сяк крутила і ніяк не можу його до істини притулити....про що це особа, у своїй довірености мала на увазі. Бо консульство, то може в преабулі було одне, а далі інше, але посвідчувальний напис, аля повинен бути інший, консули , як мені зрозуміло користуються посвідчувальними написами заствердженими МЮ, зараз нічого такого немає, але може у попереднії роках було щось саке таке?????? [B]4- в ген доверенность влепили Консульство другой страны (другая удостоверительная надпись будет в таком случае[/B]
bukva I

Номер повідомлення:#617

Повідомлення Mahadjan » 14 квітня 2011, 01:57

[B]bukvочка!!![/B] Щодо консула - мова йшла, скоріш за все, про довіреність для дії за кордоном. Ось роз[qoute]яснення МЮ, воно, стареньке, але, якщо не помиляюсь, чинне. - на номера форм не звертайте увагу - вони престарючі....
Mahadjan

Номер повідомлення:#618

Повідомлення bukva I » 14 квітня 2011, 02:01

ОООО добре...бо цей консул мені з голови цілий день не йшов....
bukva I

Номер повідомлення:#619

Повідомлення bukva I » 14 квітня 2011, 02:09

Ну я так для себе розумію.....що довіреність яка виходить від українського нотаря посвідчувальний напис на ній простий і звичайний № 50...а особа, далі в залежності від країни, де вона буде бігати з цим доком його легалізує (чи то апостіль, якщо не учасник ковенції то консульська легалізаці, якщо СНД нічого)Довірка від консула України, в іноземній державі...на сьогодні станом на 2011 теж посвид напис № 50... а от що було раніше трохи подосліджую....Хто має відповідь, щодо пратичних дій з такими довірками до 2010 року....буду вдячна за висловлене знання!!!
bukva I

Номер повідомлення:#620

Повідомлення Mahadjan » 14 квітня 2011, 02:10

Іще знайшла, що була форма, але, вона була, здається до 2008 року. (коли вона припинила своє існування точно сказати не можу) Форма N 71 [B]Посвідчувальний напис на дорученні для вчинення дій за кордоном [/B] [qoute]————[qoute]———————————————19——року, місто (селище)———————————————— (найменування———————————————————————————— області, Україна.населеного пункту, області) Я, ————————————————————————, державний нотаріус ————————————— (прізвище та ініціали) (найменування)—————————————————————————————————— державної нотаріальної контори,посвідчую, що наведене вище доручення вчинено гр. ——————————————— (прізвище, ім'я————————————— котрий (котра) проживає ————————————————————————————по батькові) (адреса)——————————————————————————————————————————————————————, який (яка)з'явився (лась) до мене особисто, і відомий (а) як особа, зазначена в дорученні, котра особисто підписала його у моїй присутності і належним чином підтвердила мені оформлення цього доручення. Зареєстровано в реєстрі за N ————— Стягнуто державного мита ————————— Державний нотаріус ——————————————— Печатка Підпис
Mahadjan

Номер повідомлення:#621

Повідомлення bukva I » 14 квітня 2011, 02:18

[B]Mahadjanушка[/B] дякую....ВАм...Завтра вже мабудь не вийду в єфір.....Тому ось, що хочю сказати:За час життя на форумі хочю подякувати окремо: - конструктивнй[B] Бедуин[/B] :)))- мудро розважливій [B]ДОРОТИ[/B] :))- надзвичайно спокійній та розусудливій [B]Mahadjanушке[/B] ))-працьовитій [B]flam[/B]:))А також [B]Вишеньке [/B]за її віру та натхнення.....Якщо десь була зарізка у відстоюванні думки прошу у Вас вибачення!Усім хто приймав участь в обговоренні теж спасибі!Завдяки Вам, вашим думкам, аргументам я багато чого зрозуміла...і на багато чого знайшла відповіді. Спасибі Вам!
bukva I

Номер повідомлення:#622

Повідомлення Mahadjan » 14 квітня 2011, 02:30

[B]bukvочка!!!![/B] Ви звичайно, завтра відпочиньте, не засиджуйтесь допізна - дайте, вашому організму можливість підготуватись і все буде добре!!!! Ми будемо за Вас всі вболівати та тримати кулаки!!! Все вийде - вірте в це!!! А знайомства на Форумі - вони не тимчасові - вони постійні!!! Я в цьому впевнена!!! Адже, зараз ми допомагаємо один одному готуватись, а потім - будемо допомагати працювати!!! І величезне СПАСИБІ за гарні та теплі слова!!!!
Mahadjan

Номер повідомлення:#623

Повідомлення Doroty » 14 квітня 2011, 02:34

ДІВЧАТА ДОБРОГО ВЕЧОРА !!!! ОКРЕМІ МОЇ ВІТАННЯ [B]ВИШЕНЦІ [/B]!!![B]БУКВОЧКА, ВАМ СПАСИБІ ЗА, ДІЙСНО, ТЕПЛІ СЛОВА !!! ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ ДО МІСЦЯ Х!!!МИ ЗА ВАС ДУЖЕ-ДУЖЕ ВБОЛІВАЄМО !!! ТРИМАЄМО ЗА ВАС КУЛАЧКИ ТА ВСІ ПОЗИТИВНІ ДУМКИ НАПРАВЛЯЄМО НА ЗДІЙСНЕННЯ ВАШОЇ МРІЇ !!![/B]
Doroty

Повідомлення: 1267
Дякував (ла): 560 раз.
Подякували: 544 раз.

Номер повідомлення:#624

Повідомлення Doroty » 14 квітня 2011, 02:36

[B]Mahadjanушка[/B], а це у Вас скоро (перед часом Х) пробний тест?
Doroty

Номер повідомлення:#625

Повідомлення Mahadjan » 14 квітня 2011, 02:43

[B]Doroty[/B], доброго вечора і ВАм!!!! В мене іспит призначили на 28.04, а іспит поставили - 15.04
Mahadjan

Номер повідомлення:#626

Повідомлення Doroty » 14 квітня 2011, 02:45

[B]Mahadjan[/B], так у Вас разом з [B]bukvочкою I[/B], в один день ??? А коли вони Вас ощасливили такою новиною ???
Doroty

Номер повідомлення:#627

Повідомлення Mahadjan » 14 квітня 2011, 02:49

За тиждень до цієї дати - у минулу п[qoute]ятницю :-))) В попередньому пості я не вірно написала - пробний в мене 15, а основний 28
Mahadjan

Номер повідомлення:#628

Повідомлення Doroty » 14 квітня 2011, 02:54

[B]Mahadjanушка[/B], так-так-так...я, гадаю, це на найкраще...[B]Я ТАК САМО ВБОЛІВАЮ ЗА ВАС, ЯК І ЗА БУКВОЧКУ !!! БОЖЕ, ХАЙ ВАШІ МРІЇ, ДІВЧАТА, ЗБУДУТЬСЯ !!!БУДУ ТРИМАТИ КУЛАЧКИ ЗА ВАС 15 квітня !!! ГОЛОВНЕ - НЕ НЕРВУВАТИ, НЕ ПОСПІШАТИ, БО ВИ - РОЗУМНИЧКИ ТА ВЕЛИКІ ТРУДІВНИЦІ !!! ХАЙ ВАМ З БУКВОЧКОЮ ПОПАДЕТЬСЯ ЗА ТРУДИ ЩАСЛИВИЙ БІЛЕТ !!! [/B][U]...ну, нічого, що переплутали, все рівно я за Вас вболіваю, та буду тримати кулачки - за одну 15.04., а за другу - 28.04...потім поділитеся враженнями від пробного тестування...[/U]
Doroty

Номер повідомлення:#629

Повідомлення Mahadjan » 14 квітня 2011, 02:58

[B]Doroty, дякую!!![/B]Буду сподіватись на краще, але 15 для мене - полоскотати нерви, як-то кажуть :-)))Основні сподівання, мрії, хвилювання залишаються на 28...
Mahadjan

Номер повідомлення:#630

Повідомлення Mahadjan » 14 квітня 2011, 02:59

Звичайно, поділюся :-)))А Вам про таке пробне тестування нічого в управлінні не казали???
Mahadjan

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]