Номер повідомлення:#663
Notartina
» 10 квітня 2009, 22:35
Ура, я сдала! У меня была задача № 647. Пишу дословно: У 1999 році у сільській раді, громадянин К. на ім'я свого племінника склав заповіт на все майно. У 2002 році громадянин К. склав заповіт у приватного нотаріуса на ім'я громадянки Д. на квартиру. У 2003 році громадянин К. помирає. У громадянки Д. є рішення суду про те, що вона із громадянином К.- спадкодавцем, проживала однією сім'єю. У спадкодавця ще є рідний син, який також претендує на спадщину, і він має рішення суду про те, що його батько з 2001 року був недієздатним. Визначте коло спадкоємців та їх частки у спадщині. Правильний варіант був № 5. Чинний заповіт 1999 року і все спадкує племінник. Цю задачу розбирали на семінарі. Коли я її побачила у своєму білеті не повірила своєму щастю. Тести 80% з форуму, завдання заява призначена для дії за кордон, в якій громадянка свідчить, про свій сімейний стан, для одруження за кордоном. Помилки всі в посвідчувальному написі. Нічого важкого не має, тільки треба не спішити і уважно читати завдання. Всім бажаю успіхів