Номер повідомлення:#691
Tash
» 17 квітня 2009, 15:35
"Голові Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату при Міністерстві юстиції України Міністру юстиції України Оніщуку М.В. стажора П.І.Б. 540__, м. Миколаїв, вул. __________ , кв.__ тел. моб. С К А Р Г А Я, _______________________________________, «__» …….. 2009 року складала кваліфікаційний іспит для осіб, які пройшли стажування в державній нотаріальній конторі або в нотаріуса, що займається приватною нотаріальною практикою, та іспит не склала. Відповідно до протоколу кваліфікаційної комісії нотаріату у ………… області № __ від «__» …….. 2009 року я набрала __ правильних відповіді на тестові питання, вирішила правильно задачу та знайшла 7 помилок у документі, що був запропонований мені у завданні до мого білету. Витяг із протоколу кваліфікаційної комісії нотаріату у …………. області я отримала «__» …….. 2009 року. У зв’язку з тим, що складання кваліфікаційного іспиту відбувалося за новою методикою, я не змогла зорієнтуватися і дати вірну відповідь на всі тестові запитання, а також із-за того, що існують деякі розбіжності діючого законодавства, мені було складно визначитися із правильним варіантом відповіді на тестові питання. Вважаю, що мій рівень знань є достатнім для заняття нотаріальною діяльністю.Враховуючи вище наведене, прошу надати мені можливість складати іспит повторно.П.І.Б _____________________ 00.00.2009Додаток: Витяг з протоколу кваліфікаційної комісії нотаріату у ……. області – арк."