Номер повідомлення:#106
01.10здаю
» 19 лютого 2011, 04:58
Доброї ночі![B]на № 81[/B]Нажаль, я не можу розвіяти сумнівів, що виникають при розв[qoute]язку цих тестів, оскільки я не знаю ключа.свої відповіді я, звичайно, вкажу, але я не знайомився з роботою. Десь вище львів[qoute]яни вже писали, що тим, хто успішно склав іспит, не дали можливості поцікавитися, де саме вони помилились. Зізнаюсь, що і аж надто не наполягав, бо додому ще 100 км., де на мене дуже чекали діти. Отож, Посвідчення нотаріусом факту, що неповнолітній є живим провадиться на його прохання, погодженою з його законними представникамиВже тепер на форумі десь читав роз[qoute]яснення, коментарі, але на іспиті чітко пам[qoute]ятав положення інтрукції.Суд касаційної інстанції може поновити строк на касаційне оскарження: не більше як у межах одного року з дня виникнення права на касаційне оскарження Виконавчий напис, за яким стягувачем та боржником є громадянин, може бути пред’явлено до примусового виконання протягом:трьох років з моменту вчинення виконавчого напису (цей тест я вирішував самим останнім)Момент набуття права власності за договором купівлі-продажу нежилого приміщенняз моменту державної реєстраціїПраво власності на земельну ділянку посвідчується:цивільно-правовою угодою або державним актом Так відповів я. Ще раз повторюю, що не знаю, де помилився.