Milan написав:Реєструю
Jorik написав:Извините, что не по теме, а купля-продажи корпоративних прав регистрируется в реєстрі правочинів?
OLNIK написав:Нет, их продать нельзя, корпоративные права.
OLNIK написав:Jorik написав:Извините, что не по теме, а купля-продажи корпоративних прав регистрируется в реєстрі правочинів?
Нет, их продать нельзя, корпоративные права.
Jorik написав:А как же тогда оформлять продажу Приватного підприємства???
aliska написав:В минулому місяця я посвідчила договір дарування квартири.
Київське БТІ відмовилось прийняти Договір у роботу без Витягу про реєстрацію Договору в Реєстрі правочинів. Сказали Покупцеві - треба і все тут, має бути! всі нотаріуси реєструють, а ваш, мол чого це так не зробив? клієтнти в шоці. заплатили гроші ... там. щоб без витягу. це якраз все і пояснює
Я довго пояснювала клієнтам, що це забаганка БТІ, що договори дарування не підлягають реєстрації в реєстрі правочинів
клієнти подумали, що я чогось недовчила, що не зареєструвала, як усі.
так що в наступний раз, я напевне, таки буду реєструвати договори дарування. ТА хай наше БТІ тішиться, аби клієнтів до серцевого нападу не доводило
Husky написав:aliska написав: Я займ всегда регистрировал в РП. Так надо!!!
Tortilla. написав:VITAminka, отстаете от жизни. Я займ всегда регистрировал в РП. Так надо!!!
Интересно, кому надо?
aliska написав:В минулому місяця я посвідчила договір дарування квартири.
Київське БТІ відмовилось прийняти Договір у роботу без Витягу про реєстрацію Договору в Реєстрі правочинів. Сказали Покупцеві - треба і все тут, має бути! всі нотаріуси реєструють, а ваш, мол чого це так не зробив? клієтнти в шоці. заплатили гроші ... там. щоб без витягу. це якраз все і пояснює
Я довго пояснювала клієнтам, що це забаганка БТІ, що договори дарування не підлягають реєстрації в реєстрі правочинів
клієнти подумали, що я чогось недовчила, що не зареєструвала, як усі.
так що в наступний раз, я напевне, таки буду реєструвати договори дарування. ТА хай наше БТІ тішиться, аби клієнтів до серцевого нападу не доводило
OLNIK написав:То, что так делают все- это не норма закона, это привычка, которая хуже болезни.
Rissaline написав:
А хіба законом передбачено, що договір позики підлягає реєстрації в РП? Це звичайна самодіяльність, не підкріплена ніякими нормами права.
О С Т А Н О В И КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 26 травня 2004 р. N 671 "Про затвердження Тимчасового порядку державної реєстрації правочинів (п. 5), державній реєстрації підлягають такі правочини:
договір купівлі-продажу, міни земельної ділянки, єдиного майнового комплексу, житлового будинку (квартири) або іншого нерухомого майна;
договір про передачу нерухомого майна під виплату ренти;
договір довічного утримання (догляду), за якими передається набувачеві у власність нерухоме майно;
договір найму будівлі або іншої капітальної споруди (їх окремої частини), укладений на строк не менше ніж один рік;
договір управління нерухомим майном;
інші правочини, державна реєстрація яких передбачена законом.
Стаття 210. Державна реєстрація правочину
1. Правочин підлягає державній реєстрації лише у випадках, встановлених законом. Такий правочин є вчиненим з моменту його державної реєстрації.
2. Перелік органів, які здійснюють державну реєстрацію, порядок реєстрації, а також порядок ведення відповідних реєстрів встановлюються законом.
Стаття 657. Форма окремих видів договорів купівлі-продажу
1. Договір купівлі-продажу земельної ділянки, єдиного майнового комплексу, житлового будинку (квартири) або іншого нерухомого майна укладається у письмовій формі і підлягає нотаріальному посвідченню та державній реєстрації, крім договорів купівлі-продажу майна, що перебуває в податковій заставі.
{ Частина перша статті 657 із змінами, внесеними згідно із Законом N 2756-VI ( 2756-17 ) від 02.12.2010 }
Надежда Н написав:все договора должны быть заригистрированы в этом реестре потому что бумажный договор можно потирять а в этои реестре сохраняются навсегда
Надежда Н написав:ригистрация права (182) и ригистрация договора (210) я понимаю но закон обделил дарение недвижимости кроме земли, почему ?
Надежда Н написав:ригистрация права (182) и ригистрация договора (210) я понимаю но закон обделил дарение недвижимости кроме земли
как Вы относитесь к статье 210 ЦК и постанове о порядке регитсрации сделок? и как эти нормативные акты сочетаются с тем, что Вы написали?
VITAminka написав:Надежда Н,- как Вы относитесь к статье 210 ЦК и постанове о порядке регитсрации сделок? и как эти нормативные акты сочетаются с тем, что Вы написали?
п.с. свое сообщение можно отредактировать после прочтения и понятия соот. норм
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]