Номер повідомлення:#8
SuN ShinE
» 22 лютого 2010, 14:47
На повідомлення № 1 та № 2 . Я не автор , але перед тим як стверджувати про помилки потрібно орієнтуватися у складностях читання та застосування діючого законодавства , а по друге уважніше читати нормативку і аналізувати надані зразки . Не потрібно вказану не велику кількість зразків привязувати до більшої кількості різновидів на практиці . По суті . 1. Ваше зауваження по першому випадку не є вірним , почитайте уважно нормативку . Як би примірників статутів було тільки два , то і приклад не потрібно було робити , а їх три , відповідно і приклад наведен логічно вірно з урахуванням прочитання нормативки . Цей приклад вже обговорювався тут на форумі і колеги вже з цим прикладом розібралися . 2. Те саме посилання до нормативки , що і в першому випадку . 3. Те саме і з картками , бо їх тільки дві , а якщо буде три , то .... . 4. Перелистала усю книгу зі зразками і на усіх сторінках на початку сторінки стоять дати і все відповідає процітованому п. 10 . Від себе зауважу , що погоджуючись з аргументацією авторів і тим , що вони наводять з урахуванням нормативки ( вони вибудували механізми , які відповідають вимогам нормативки діловодства та нашої інструкції ) , моя особиста практика не співпадає з їх трактовкою . Але вони надавали зразки з врахуванням спроможності практики застосування понад 90 % нотаріусів і з врахуванням офіційної точки зору автора нормативки ( МЮ ) . Кожний хто готов керуватися виключно законами і плюс до цього готові відстоювати свою трактовку при перевірках МЮ мають на це право . І якщо Ви маєте таку можливість , то цього не мають ( а інколи і не бажають мати понад 90 % колег ) , вони і книги не читаю , і коментарі не читають , і журнали не передплачують і сюда на форум не ходять і т. і. . Особисто я залишила собі практику по справжності підписів відповідно до законодавчого розуміння , скільки підписів стільки і номерів реєстрів , але це не відповідає нормативці по діловодству і це не свідчить , що автори помилилися . Це моя позиція і я готова наводити аргументи для перевіряючих .