Форум

Інформаційний ресурс

заява-згода спадкоємців які прийнли спадщину на прийняття спадщини спадкоємцем який пропустив строк

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Весна :) » 24 лютого 2010, 15:12

дана заява подається в порядку передбаченому ст. 1272 ЦК.якщо не важко, то прошу скинути взірець.а ще у мене питання, згода від декількох спадкоємців може бути оформлена 1 заявою чи треба 2.Думаю, можна однією.
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Marysia. » 24 лютого 2010, 15:16

"думаю можно одной, тут же про отзыв речи уже быть не может. есть только такая форма,может переделаете:ЗРАЗОК 3заяви спадкоємця про включення до свідоцтвапро право на спадщину іншого спадкоємцябез належного підтвердження родинних відносин(Відповідно ст. 68 Закону України «Про нотаріат») До ________ державноїнотаріальної контори (ПІБ заявителя) ,яка мешкає в м. _____,вул. _____, № ___,кв. ___ЗАЯВАЯ, (ПІБ заявителя) , даю згоду на включення в коло спадкоємців після смерті (ПІБ померлого) , померлого «___» _____ ____ року, дочки померлого (ПІБ) , без належного підтвердження родинних відносин. «___» _____ ____ рокуПідпис___________________________________________________________________________________Особу гр. (ПІБ заявителя) , «___» _____ ____ року народження, встановлено за паспортом серія ___ № ___, виданим _____ в м. _____ «___» _____ ____ року, справжність її підпису перевірено. Державний нотаріус: (підпис) (ініціали, прізвище) "
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Весна :) » 24 лютого 2010, 15:25

Дякую.Marysia цікава заява.а можна детальніше в яких випадках ми можемо її застосувати.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Калина » 24 лютого 2010, 15:37

Я, _______ АНАСТАСІЯ МАКАРІВНА, даю згоду на подання заяви про прийняття спадщини та на видачу свідоцтва про право на спадщину за законом гр._______ НАТАЛІЇ ВОЛОДИМИРІВНЇ після померлого 26.07.2006 року батька - гр.__________ ВОЛОДИМИРА ОПАНАСОВИЧА.Вважаю, що таку заяву можна робити від двох і більше заявників.весна *, щодо наведеної у № 2 заяви, то вона подається у випадку відсутності у спадкоємця можливості надати докази родинних вілносин із спадкодавцем (п.212 Інструкції).
Калина

Повідомлення: 4313
Дякував (ла): 6949 раз.
Подякували: 6101 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Весна :) » 24 лютого 2010, 15:44

п.212 Інструкції, читала, але вважаючи, що я приватний то при оформленні спадщини просила б все таки надати мені відповідні документи. Госам в цьому плані все такі простіше.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Весна :) » 24 лютого 2010, 15:45

Калина, дякую.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення angela » 24 лютого 2010, 16:43

Я, .............. Михайло Михайлович, діючи без будь-якого фізичного чи психічного тиску, усвідомлюючи значення своїх дій та маючи здатність керувати ними, заявляю, що є спадкоємцем ................Олени Іванівни, яка померла 08 березня 2009 року і постійно проживала за адресою: ................ обл., м. .................., вул. ............., буд. № ..., кв. № ...., а також згідно ст. 1272 Цивільного кодексу даю згоду включити до кола спадкоємців дочку померлої ................. Вікторію Михайлівну, 1966 р.н., яка проживає за адресою: м. .............., вул. .........., буд. № ....
angela

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів