Номер повідомлення:#4
Marysia.
» 13 березня 2010, 12:19
Зразок Дозволу на виїзд дитини за кордонЗА МІСЦЕМ ВИМОГИ ВСІМ, КОГО ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ КОМПЕТЕНТНИМ ОРГАНАМ ОРГАНАМ МИТНОГО ТА ПРИКОРДОННОГО КОНТРОЛЮБатько: Прізвище Ім’я По-батькові(паспорт: серія та №, виданий ххххххххххххх РВ УМВСУу ххххххххх обл. 00.00.0000 року),що зареєстрований:м. ххххх, вул. . . ., 0 кв. 0Мати: Прізвище Ім’я По-батькові(паспорт: серія та №,виданий ххххххххххххх РВ УМВСУу ххххххххх обл. 00.00.0000 року), що зареєстрована:м. ххххх, вул. . . ., 0, кв. 0З А Я В АМи, Прізвище Ім’я По-батькові батька, Прізвище Ім’я По-батькові матері, даємо свою згоду на тимчасову поїздку за кордон в вказати країни по туру в період з 00.00.0000 року по 00.00.0000 року нашому неповнолітньому сину (нашій неповнолітній доньці) – Прізвище Ім’я По-батькові, 00.00.0000 року народження, у супроводі Прізвище Ім’я По-батькові, що зареєстрований (а) у місті Львові, по вул. . . ., 0, кв.00, якому (ій) дозволяємо, в разі необхідності, вжити заходи для збереження життя і здоров’я дитини і який (а) також забезпечить повернення нашого сина (нашої доньки) на Україну по закінченню терміну перебування. Цією заявою також даємо свою згоду на відкриття нашому сину (нашій доньці) візи.Сповіщаємо, що підстав, які відповідно до ст.6 Закону України «Про порядок виїзду і в’їзду в Україну громадян України» обмежують право нашого сина (нашої доньки) на виїзд за кордон, немає.А також цією заявою повідомляємо, що всі фінансові витрати, пов’язані з цією поїздкою, ми, Прізвище Ім’я По-батькові батька та Прізвище Ім’я По-батькові матері, беремо на себе. «___»_________________2008 року Підписи:_____________________________________________________________ _____________________________________________________________
Никогда не говори "никогда"!