Номер повідомлення:#6
Ані Ло
» 12 квітня 2010, 17:11
мій варіант - заява (хоч про прийняття спадщини, хоч про видачу свідоцтва, хоч про відмову), заповіт, копія свідоцтва про смерть, витяги про відсутність/наявність заповітів, спадкових справ, витяг про реєстрацію спадкової справи, копії документів, які підтверджують родинні стосунки, запити, правовстановлювальні документи, документи про оцінку майна, витяги про наявність відсутність сервітутів, обтяжень, довідки про відсутність заборони, довідки місцевої ради, ЖЕКу, свідоцтва про право на спадщину, витяг про реєстрацію свідоцтва, копії паспортів.бачила варіант коли є кілька видів спадкового майна і роблять так, наприклад: документи на земельну ділянку, довідки, свідоцтво про право на спадщину на земельну ділянку довідка з банку про вклади - свідоцтво про право на спадщину на ці вклади - мені не сподобалося- не раз потім приходилося подививится - яке майно оформлялося і які видано свідоцтва - чуть не весь наряд приходиться перелистувати, щоб взнати на що вже видано свідоцтво, на що ще ні, а так всі свідоцтва [qoute]в кучке[qoute], але це тільки моя думка