Форум

Інформаційний ресурс

заміщення державного нотаріуса

Номер повідомлення:#1

Повідомлення проводник » 18 травня 2010, 22:39

колеги порадьте будь ласка, чим регулюється порядок заміщення державного нотаріуса, найшла тільки по приватним. колега державний нотаріус передала по акту свої реєстри і печатку, є наказ управління про заміщення . питання в якому реєстрі своєму чи колегиному реєструвати нот . дії які вчинятуми від імені її контори та чию печатку прикладати?
проводник

Номер повідомлення:#2

Повідомлення ЮЛІЯ. » 18 травня 2010, 22:52

Якщо передала тепер, то заміщає контора, завідуючий(якщо багатоскладова контора) наказом призначає нотаріуса який виконуватиме обов'язки. Вхідна, вихідна, реєстр, книги і алфавітки все ведеться по конторі яка прийняла. Печатка ставиться теж тієї контори яка є в.о. Зберігається і архівується теж в цій конторі. Нотаріус працює під своїм паролем у реєстрах інф. системи. Але це [qoute]бред[qoute], тому що майже весь архів треба перевезти до себе в контору в зв'язку з чим потім на місці виявляється дуже багато різних технічних питань щодо вчинення нот.дій. Однак якщо в конторі є консультант то можна все це обминути, працювати під паролем консультанта (якщо він є реєстратором) і тоді все ведеться, вчиняється і архівується в т.ч і зберігається в тій конторі. Де це написано сама не знаю, але знайома з такою ситуацією. Наше керівництво (відділ нотаріату) от так як я Вам, так і мені пояснили і довели до відома.
Написанное нотариусом не редактируется.
ЮЛІЯ.

Повідомлення: 1209
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 2433 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення проводник » 18 травня 2010, 23:00

дуже дякую
проводник

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]