Форум

Інформаційний ресурс

виконати рішення суду

Номер повідомлення:#1

Повідомлення ALEX I » 31 травня 2010, 22:39

І знову прошу допомоги! мені принесли рішення суду, яким спадкоємець третьої черги - тітка покійного усунута від права на спадкування, а за спадкоємцем четвертої черги - особою яка разом проживала понад 5 років визнали право на спадкування. Перед цим було рішення, про те що її визнали спадкоємицею четвертої черги і вона подала заяву. Цитую останнє рішення (яке мені не зрозуміле):/[qoute] Позов задовольнити. Усунути Іванову від права на спадкування майна спадкодавця А., до якого входить домоволодіння...Визнати за Петровою право на спадкування на майно спадкодавця А., яке знаходиться адреса________./[qoute]Мені не зрозуміло: чи то вже визнали право на спадщину і вона іде в БТІ і реєструє це рішення, хоча головне - в позовних вимогах цього не було і вони не змінювалися.чи то те що вже встановлене один раз в рішенні, що вона є спадкоємицем продублювали знову.Роз/[qoute]яснення в суді взяти я не можу, бо контору навіть не запрошували,а з таким питанням можна звертатися тільки сторонам чи держ.виконавцю. І ще це заочне рішення.фактично строк на його оскарження у відповідача виникає з моменту отримання ним такого рішення, що відслідкувати не можливо, бо по зрозумілим підставам всі рішення направляються сторонам звичайною кориспонденцією. А відмітка на рішенні стоїть, що воно набрало законної цили, і це цілком відповідає вимогам глави 8 ЦПК.
ALEX I

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Busechka :) » 01 червня 2010, 12:16

[QUOTE]Визнати за Петровою право на спадкування[/QUOTE] это означает, что она есть наследник и может обращаться в контору и получать свидетельство о праве на наследство. Бывает, что суд сразу признает в обход конторы право собственности (но это как-то очень неправильно), но это не ваш случай. Нотариусу нужно вступившее в законную силу решение суда со всеми печатями и подписями, прикладываете к делу и через 6 мес после смерти выдаете.
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів