Форум

Інформаційний ресурс

Дердавне мито

Номер повідомлення:#1

Повідомлення SVEN » 27 липня 2010, 17:39

Хтось розуміє, що планується зробити із справлянням держмита і яким чином все це .... буде виглядати?
SVEN

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Marysia. » 27 липня 2010, 17:50

а що саме вас так турбує? якщо ви приватний- то ви його не справляэте. Як що державний - яка вам різниця скільки ви будете отримувати від громадян?
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення SVEN » 27 липня 2010, 18:00

В настоящий момент я уже приватный нотариус. Вот цитата из Декрета : [qoute]За нотаріальні дії, вчинювані державними нотаріальними конторами і ....[qoute]. Вот цитата из проекта ЗУ [qoute]Про державне мито[qoute] [qoute]За нотаріальні дії вчинювані нотаріусами та.....[qoute]. Некоторые мои коллеги это однозначно расценивают как то, что частный нотариус за свой счет будет собирать для бюджета госпошлину, а сам жить за счет услуг. Что Вы думаете по этому поводу? Проект закона мне скинули с сайта ЛИГИ.
SVEN

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Marysia. » 27 липня 2010, 18:02

[QUOTE]В настоящий момент я уже приватный нотариус[/QUOTE][QUOTE]Некоторые мои коллеги это однозначно расценивают как то, что частный нотариус за свой счет будет собирать для бюджета госпошлину, а сам жить за счет услуг[/QUOTE]. Не думаю что я кому то чего то буду собирать
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення SVEN » 27 липня 2010, 18:04

Будем посмотреть.
SVEN

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів