Форум

Інформаційний ресурс

місце посвідчення договору

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Цветочек » 13 вересня 2010, 15:18

тільки не кидайтеся помідорами ))) вперше посвідчуватиму договір іпотеки, а тому таке питання: майно, яке передається в іпотеку, знаходиться в іншому місті, одна із сторін договору прописана в моєму місті. Я можу посвідчити договір іпотеки? Тут застосовуються норми закону щодо відчуження нерухомості за місцем проживання однієї сторін? і ше таке. У іпотекодавця є неповнолітня дитина, але вона разом д дитиною проживають за іншою адресою, про що є довідка. Чи потрібний дозвіл в даному випадку органів опіки та піклування щодо передачі в іпотеку квартири, в якій не прописані на даний момент ні мати, ні її дитина?
Цветочек

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Marysia. » 13 вересня 2010, 15:25

1.ст.55 закона, п.38 инструкции - можете, если хоть одна из сторон находится в вашем округе.2. Вопрос неоднозначный . Так делают те,кто хочет получить кредит под квартиру(с детьми не дадут), но тт решает каждый сам. Есть несколько решений ВС по данному поводу. Там если почитать внимательно вроде все в порядке и права ребенка не нарушены, но вам решать
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Marysia. » 13 вересня 2010, 15:26

0
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Ынотио » 13 вересня 2010, 15:27

[QUOTE]Я можу посвідчити договір іпотеки?[/QUOTE]можете[QUOTE]Чи потрібний дозвіл в даному випадку органів опіки та піклування щодо передачі в іпотеку квартири, в якій не прописані на даний момент ні мати, ні її дитина?[/QUOTE]не нужен
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів