Форум

Інформаційний ресурс

доверенность от СПД

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Ляля » 13 жовтня 2010, 16:56

если у СПД есть печать, то он ее ставит на доверенности. А удостовериловка будет же такая как и от физлица, правильно?
Ляля

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Кот » 13 жовтня 2010, 17:00

физлица
Кот

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Кот » 13 жовтня 2010, 17:02

и свидетельство о госрегистации в дело не забудьте, а некоторые и Вытяг берут у госрегистратора, на ваше усмотрение
Кот

Номер повідомлення:#4

Повідомлення ВІК » 13 жовтня 2010, 17:04

а в инструкции написано - якщо юридична особа - Витяг, а СПД - физик, который в свободное от обыденной жизни время, занимается предпринимательской деятельностью
ВІК

Повідомлення: 891
Дякував (ла): 1543 раз.
Подякували: 452 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення НЮТА » 13 жовтня 2010, 17:05

вы делаете доверенность как от физика, печать не нужно
НЮТА

Повідомлення: 1940
Дякував (ла): 60 раз.
Подякували: 47 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Ляля » 13 жовтня 2010, 17:07

так у него есть печать-то чего ее не ставить. А витяг я не думаю, что надо брать. Он же не юрлицо.
Ляля

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Marysia. » 13 жовтня 2010, 17:09

как от физика представлять мои интересы как спд свидоцтво № выдано...
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Ляля » 13 жовтня 2010, 17:10

да
Ляля

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Ляля » 13 жовтня 2010, 17:10

я пишу: суб’єкт підприємницької діяльності-фізична особа ФИО
Ляля

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Per se » 13 жовтня 2010, 17:16

[QUOTE] я пишу: суб’єкт підприємницької діяльності-фізична особа ФИО[/QUOTE]нет у нас такого субъекта
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Ляля » 13 жовтня 2010, 17:17

а как фізична особа-підприємець?
Ляля

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Per se » 13 жовтня 2010, 17:18

Да
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Кот » 13 жовтня 2010, 17:19

фізична особа - підприємець, дію на підставі Свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи – підприємця серія № , виданого державним реєстратором виконавчого комітету міської ради ., номер запису , дата проведення державної реєстрації 7.2010 року,
Кот

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Доктор ZAZ » 13 жовтня 2010, 17:20

А доверенность то на какие действия?
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Кот » 13 жовтня 2010, 17:21

вот ненужное удалить :)бути моїм представником в усіх без винятку установах, на підприємствах, в організаціях незалежно від їх організаційно-правової форми та підпорядкування з питань, пов‘язаних із захистом моїх прав та представництвом моїх інтересів як фізичної особи-підприємця.Для чого надаю їй право:- подавати від мого імені заяви, клопотання - звітувати перед державними органами щодо моєї підприємницької діяльності - сплачувати нараховані мені як фізичній особі-підприємцю податки, збори та/чи інші обов‘язкові платежі, отримувати виписки з відкритого на моє ім‘я розрахункового рахунку, вносити грошові кошти на рахунок, здійснювати безготівкові платежі за моїм підписом, подавати платіжні доручення та інші документи- одержувати необхідні довідки, ліцензії, свідоцтва, дозволи, повідомлення, розпорядження, дублікати документів, витяги з реєстрів та інші документи, в тому числі поштову, телеграфну та іншу кореспонденцію, що надходитиме на моє ім’я - у разі необхідності – здійснити перереєстрацію мене як підприємця - розписуватись за мене і вчиняти всі інші дії, які передбачені чинним законодавством України та пов’язані з виконанням даної довіреності.представляти мої інтереси як фізичної особи-підприємцяВ усіх без винятку установах, підприємствах, організаціях незалежно від їх організаційно-правової форми та підпорядкування (в тому числі в органах державної влади та управління, міністерствах, відомствах, їх структурних підрозділах державних комітетах та підвідомчих їм органах в посольствах та консульствах іноземних держав в Україні в банківських, інших фінансово-кредитних установах в органах юстиції, в тому числі в управліннях юстиції будь-якого рівня в органах державної виконавчої служби в органах нотаріату в митних органах у будь-яких структурних підрозділах органів внутрішніх справ України в органах прокуратури в правоохоронних органах України в житлово-комунальних органах в органах місцевої влади та місцевого самоврядування та їх структурних підрозділах будь-якого рівня та будь-якої направленості у фондах, інспекціях, адміністраціях, комісіях та комітетах в судах будь-якої ланки (в тому числі господарських) - з усіма правами, які надано законом позивачу, відповідачу, третій особі та потерпілому, в тому числі з правом пред'явлення позову, повної або часткової відмови від позовних вимог, визнання повністю або частково позову, зміни підстав або предмета позову, укладання мирової угоди, оскарження рішення (ухвали, постанови) суду, подання виконавчого документа до стягнення, одержання присудженого майна або грошей) з питань, пов'язаних із захистом моїх прав та представництвом мене у взаємовідносинах, що виникли чи будуть виникати у мене як фізичної особи-підприємця.З метою виконання наданих цією довіреністю повноважень представник у межах, що допускаються чинним законодавством України, крім перерахованого вище, також вправі від мого імені як фізичної особи-підприємця та у моїх інтересах: подавати будь-які заяви та клопотання (як письмові, так і усні), що стосуються виконання передбаченого у довіреності, та обґрунтовувати прохання і побажання, викладені в них укладати в моїх інтересах будь-які угоди та інші правочини, пов'язані із здійсненням мною підприємницької діяльності (у тому числі, договори про придбання майна для мене як фізичної особи-підприємця, крім договорів продажу майна тощо) на умовах, про які йому відомо з укладеного між нами договору доручення підписувати від мого імені документи, які пов'язані із виконанням передбачених довіреністю повноважень розпоряджуватися усіма поточними та спецкартковими рахунками відкритими на моє ім’я як суб’єкта підприємницької діяльності – фізичної особи у банківських установах, вносити та знімати виручку, підписувати договори та додаткові угоди одержувати будь-які довідки, ліцензії, свідоцтва, дозволи, розпорядження, торгові патенти, витяги з реєстрів (у тому числі Державних та Єдиних), дублікати документів, їх копії, відповіді на запити, скарги, заяви, належні для мене примірники правочинів, витяги та копії судових рішень та інших документів, що є в матеріалах справи, інші документи, пов'язані з цією довіреністю, отримання яких дозволяється законом ставити питання про реєстрацію належних мені (виданих на моє ім'я) документів, у тому числі правочинів, належних мені прав тощо знайомитися з матеріалами справи (в тому числі у суді та інших правоохоронних органах) брати участь у судових засіданнях та у дослідженні доказів давати усні та письмові пояснення компетентним установам (органам) у разі виникнення такої необхідності наводити свої доводи і міркування з усіх питань, що можуть виникнути в ході реалізації повноважень за дорученням (у тому числі при здійсненні судочинства) у разі необхідності - здійснити перереєстрацію мене як суб'єкта підприємництва (чи зареєструвати припинення моєї підприємницької діяльності у випадках, які представникові попередньо відомі із укладеного договору доручення звітувати перед державними органами щодо моєї підприємницької діяльності, для чого подавати від мого імені як фізичної особи-підприємця будь-які документи з метою виконання наданих цією довіреністю повноважень (в тому числі всю передбачену законом звітність до податкових органів, органів Пенсійного фонду, фонду соціального страхування і таке інше, незалежно від того, в які строки та в якій формі вона має подаватися, в тому числі декларації, зобов'язання платника зборів тощо) заявляти клопотання та вирішувати за ними питання по суті, сплачувати нараховані мені як фізичній особі-підприємцеві податки і збори та/чи інші обов’язкові платежі оскаржувати дії органів та посадових осіб у позасудовому чи судовому порядку (в тому числі у вищому органі, у керівника, в судових органах будь-якої з ланок, - з усіма правами та обов’язками, передбаченими процесуальним законодавством для будь-якого з учасників процесу) подавати на реалізацію документи, видані та/чи оформлені на моє ім’я як фізичної особи – підприємця, в тому числі передавати їх органам державної виконавчої служби вчиняти інші дії, передбачені чинним законодавством України для такого роду повноважень, та які, на думку представника, будуть доцільними для правильного і ефективного виконання договору доручення та цієї довіреності.
Кот

Номер повідомлення:#16

Повідомлення Ляля » 13 жовтня 2010, 17:25

спасибо, что подправили
Ляля

Номер повідомлення:#17

Повідомлення Ляля » 13 жовтня 2010, 17:27

спасибо вам большое, Кот. Вы мне столько написали, что я аж растирялась))))
Ляля

Номер повідомлення:#18

Повідомлення Кот » 13 жовтня 2010, 17:42

Юль только учтите [B]договора с наемниками[/B], заключаються в ЦЗ лично, согласно пункту мониторинга [B]по борьбе с террористами[/B] !!!
Кот

Номер повідомлення:#19

Повідомлення Ляля » 13 жовтня 2010, 17:50

спасибо за подсказку. Я этого в доверенности слава Богу не писала
Ляля

Номер повідомлення:#20

Повідомлення Katrina » 11 листопада 2010, 15:45

Добрый день!Принимаете ли Вы на удостоверение таких доверенностей не оригинал свидетельства о регистрации ФЛП а нотариально заверенную копию такого свидетельства?
Katrina

Номер повідомлення:#21

Повідомлення Marysia. » 11 листопада 2010, 18:53

а почему нет? вам их и сказать по памяти могут, если помнят. Это важно для человека а не для вас
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#22

Повідомлення Katrina » 12 листопада 2010, 12:51

Согласна, а копию с чего снимать которая у нас остается?
Katrina

Номер повідомлення:#23

Повідомлення igor » 12 листопада 2010, 13:00

Шановні колеги а ви взагалі чинне занонодавство іноді перечитуєте?У вас довіреність про передачу підприємницької діяльності, почитайте хоч би форум чи взагалі можна посвідчувати таку довіреність
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]