Номер повідомлення:#1
Алёнка
» 08 грудня 2010, 13:37
прошу відірватися від боротьби за місце президента УНП, а дати мені пораду. пять років тому мною була зроблена довіреність від сестри на імя брата про продаж належної 1/8 частки будинку [B]54[B] дріб [/B]45[/B]. через через чотири роки брат продає цю частку будинку, але сестрі гроші не віддає, так як продав своїй рідній сестрі. адвокат сестри робить позовну заяву в якій ссилаючись на те, що довіреність була видана на продаж 1/8 частки будинку [B]45[B] дріб [/B]54 [/B]признати нікчемною. саме погане те що я з цими особами разом з дитячого садка, і знаю що у брата немає більше майна не тільки по цій вуличці, але в нашому місті, і він дійсно бажа продати, цю частку. і знаю що сестра не віддала грошей братові, і треба повернути чи грші чи вказану частку, а я не згодна з позовом. що цифри переплутані не побачила не я не, (та й не придивлялася бо знала що сестра налаштована продати і зі мною про це говорила), не побачили ні в БТІ ні в ЖЕКу, ні в опікунській раді. як бути? справедливість повинна пермогти, але не хочу щоб з ухвалою що угода нікчемна. спасибі