Номер повідомлення:#21
Добрая фея с топором
» 15 червня 2010, 02:39
Маленьке Стерво, я с Вами не согласнапо поводу[QUOTE]перепрошую, але якщо на пост 14, то один зі співвласників вже помер, тому стверджувати, що спору не було не вбачаю за можливею[/QUOTE]ЧОМУ не можливо, якщо витребувати від всіх співвласників (крім померлого, звісно) заяву, що за життя померлого між ними не було спору та договір про поділ сумісного майна не укладався.[QUOTE]хоч вбийте, не розумію, що означає якусь конкретно визначену в натурі частку в майні,?[/QUOTE]Вбивати Вас ніхто не буде, але - якась конкретно визначена в натурі частка в майні - це кімната площею 12 кв.м.в трикімнатній квартирі або 250 кв.метрів із земельної ділянки площею 600 кв.метрів, тобто майно, яке можливо охарактеризувати, описати та виділити з цілої одиниці та інш.Наведу Вам приклад:мати з сином набули у спадок будинок та земельну ділянку під ним (в державному акті син вказаний як власник, а мати - як співвласник) по 1/2 частці кожний. Мати має намір подарувати свою частину будинку разом з землею синові. То по Вашому для цього треба її отримувати новий державний акт???????????? Дійсно, коли ми відчуджуємо частку у праві власності ми не маємо права вказати ні її розмір, ні її межі, ні, тим паче, надати її чітку характеристику. При відчуженні частки у праві власності ми повністю описуємо цілий об*єкт та зазначаємо, що відчужується певна частка у праві власності на нього. А при відчудженні частини ЗД ми повинні спочатку визначитися, яка вона, визначити її межі, розмір, місцерозташування на місцевості, а для цього необхідно поділити цілу земельну ділянку на 2 окремих, отримати 2 акти присвоїти 2 кадастрових номери і тільки потім відчуджувати одну з них.Це моя власна думка, перепрошую, якщо вона була відмінною від Вашої, Маленьке Стерво, а Вам хочу зауважити, що якщо людина висловлює свою думку це робиться геть іншим тоном, ніж в повідомленнях 9, 14, 15, 18!
Не пытайтесь спорить с дебилом. Иначе вы опуститесь до его уровня. Где он задавит вас своим опытом.