Vikami написав:Добрий день!
Допоможіть, будь ласка, розібратися!
Йдеться про продаж частки у спільному майні. Яка мінімальна площа нерухомого майна, яку можна відчужувати?
Оленка Справедлива написав:Шоооо?
nonna написав:это Вам "шоооо"....а если очень хочется....
Оленка Справедлива написав:nonna написав:это Вам "шоооо"....а если очень хочется....
Хочется отчудить минимальную площадь?
Може то я уже тупею...
Оленка Справедлива написав:Vikami, если Вы продаете долю, то это просто доля - идеальная доля в праве собственности, которая не подразумевает какой-либо площади до момента выдела этой доли в натуре.
Таня написав:розмір частки може бути обмежений знанням дробів))))
Оленка Справедлива написав:Шоооо?
net.***! написав:Оленка Справедлива написав:Шоооо?
слухайте а яку максимально площу можна выдчуджувати?
Vikami написав:Тільки не лайтеся!
Ну, наприклад, якщо продає свою частку, а вона, скажімо, 12 кв.м. Поясню до чого це все я: я десь чула, що менше 13 квадратів відчужувати взагалі не можна... І виникли сумніви з цього приводу... Може, я якісь дурниці питаю, тоді, будь ласка, поправте мене.
Льолік написав:Vikami написав:Тільки не лайтеся!
Ну, наприклад, якщо продає свою частку, а вона, скажімо, 12 кв.м. Поясню до чого це все я: я десь чула, що менше 13 квадратів відчужувати взагалі не можна... І виникли сумніви з цього приводу... Може, я якісь дурниці питаю, тоді, будь ласка, поправте мене.
Частку нельзя измерять кв. метрами. Это тоже самое, что мерять длину килограммами.
Vanda написав:Льолік написав:Vikami написав:Тільки не лайтеся!
Частку нельзя измерять кв. метрами. Это тоже самое, что мерять длину килограммами.
Ага, мне это напомнило анекдот: "-У вас булочки с изюмом? -Да! - Тогда наковыряйте мне килограмм....."
Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]