Номер повідомлення:#12
NOA
» 05 жовтня 2011, 13:02
ДОГОВІР ДАРУВАННЯ ЧАСТИНИ КВАРТИРИ
м. Харків.Дванадцятого дві тисячі одинадцятого року.
Попередньо ознайомлені з вимогами цивільного законодавства щодо правочинів, перебуваючи при здоровому розумі та ясній памяті, діючи добровільно без будь-якого примусу як фізичного, так і морального, громадянин України НННН ІГОР РАФАЕЛОВИЧ, 26.04.1975 року народження, податковий номер 111111111 , зареєстрований за адресою: м. , вул. , буд. , кв. , (далі «ДАРУВАЛЬНИК») та громадянка України НННННН ЛІДІЯ ОЛЕКСІЇВНА, 08 .06.1949 року народження, податковий номер 111111111, зареєстрована за адресою: м. , вул. , буд. , кв. 82, (далі «ОБДАРОВУВАНА»), володіючи на праві спільної сумісної власності квартирою № 78 (Сімдесят вісім), що знаходиться за адресою: місто Харків , вулиця , будинок готельного типу № 8/1 (Вісім дріб один), розуміючи значення своїх дій, без будь-якого примушення, як фізичного так і морального, склали цей договір про таке:
1. За цим договором наші, гр. ННННННННН ІГОРА РАФАЕЛОВИЧА та гр.НННННННННН ЛІДІЇ ОЛЕКСІЇВНИ частки у зазначеному вище спільному сумісному майні визначаються рівними і становлять по 1/2 (одній другій) частині цілої частки.
2. Я, гр. ННННННН ІГОР РАФАЕЛОВИЧ ПОДАРУВАВ , тобто передав безоплатно у власність, а гр. ННННННН ЛІДІЯ ОЛЕКСІЇВНА ПРИЙНЯЛА В ДАР 1/2 (одну другу) частину квартири № 78 (Сімдесят вісім) у будинку готельного типу за № 8/1 (Вісім дріб один) по вулиці , у місті . Вся квартира складається з однієї жилої кімнати , житловою площею: 12,5 кв.м., загальною площею: 19,0 кв.м..
А ДАЛЬШЕ ВСЕ КАК ОБЫЧНО, и я думаю такой договор можно делать только в пределах сособственников ,если квартира остается у одного из них , на сторону нельзя