Вероніка написав:Банк реалізовує авто через аукціон, експертна оцінка 30 тис. грн. - ніхто не купив, банк знижує
ціну на 30%, покупець виявив бажання придбатим авто, за 21 тис. грн. Згідно протоколу аукціону авто продане за 21 тис. грн., експертна оцінка авто 30 тис грн. З якої симу брати держмито з 30тис. чи з 21тис.? Я схиляюся, що з 30 тис грн.
Вероніка написав:Буде посвідчуватись договір купівлі-продажу авто, яке належить банку, а не заставлене і продається примусово. Свідоцтво видається коли авто продається примусово ( тоді не платититься 5%,), а тут сам банк власник реєалізовує своє авто через аукціон і як юридична особа сплачує держмито 5%.
В даному випадку буде посвідчуватись договір купівлі-продажу авто проданого з аукціону.
OLNIK написав:А как вот это "примусово" сочетается с ч.3 ст.203 ГК?
nonna написав:OLNIK написав:А как вот это "примусово" сочетается с ч.3 ст.203 ГК?
так как и договір дарування з одночасним поділом.....
делать буду.договір дарування з одночасним поділом
OLNIK написав:А как вот это "примусово" сочетается с ч.3 ст.203 ГК?
nonna написав: как дальше работать....
Ынотио написав:уставы уже как месяц не удостоверяются, теперь установчи договора с одновременным разделом частей на бланках заверяются - читайте законодательную базу, изменения вступили в силу !
я, канешна дико извинюясь... с одновременным разделом частей... чего?
Доктор ZAZ написав:не надо умничать.
Справку-счёт заверить и всё. На бланках.
Изменения в нормы права внесли
Husky написав:Справки-счета счас не заверяются. Они подлежат нотариальному удостоверению. Изменения в права нормы внесены и уже действуют. С 32.08.2011 года
nonna написав:про мониторинг забыли........
Банк, который продавецHusky написав:nonna написав:про мониторинг забыли........
кого мониторить? УМВД?
Доктор ZAZ написав:Банк, который продавецHusky написав:nonna написав:про мониторинг забыли........
кого мониторить? УМВД?
Льолік написав:Договор дарения надо регистрировать в реестре?
Всегда регистрировал в реестре заборон рухомого майна.Льолік написав:Договор дарения надо регистрировать в реестре?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів