Форум

Інформаційний ресурс

Заповіт (свідки, заповідач сам не підписується + виклик)

Заповіт (свідки, заповідач сам не підписується + виклик)

Номер повідомлення:#1

Повідомлення one.girl » 15 лютого 2012, 15:48

Якщо в когось були такі випадки:
посвідченя заповіту на виклику у присутності свідків + особи, яка розписуватиметься за заповідача.

Ніби зі всім розібралась, але хотілось би почитати ще чиїсь документи, може щось упустила. Дякую
one.girl

Повідомлення: 36
Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Заповіт (свідки, заповідач сам не підписується + виклик)

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Вселенная » 15 лютого 2012, 18:01

скидайте свій..ми перевіримо)))
Cамое прекрасное чувство — чувство, когда уверен, что поступаешь правильно.
Вселенная

Повідомлення: 2963
Дякував (ла): 10958 раз.
Подякували: 5927 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Остап » 16 лютого 2012, 12:34

Складав такий проект, але до посвідчення так і не дойшло.

З А П О В І Т
Місто ь, тридцять першого березня дві тисячі одинадцятого року

Я, ХХХХХХ ХХХХХХ Миколаївна, що народилася 00 квітня 1948 року в місті ХХХХХ, реєстраційний номер облікової картки платника податків за даними Державного реєстру фізичних осіб 11111111, зареєстрована та проживаю за адресою: місто ХХХХХ, вулиця ЗЗЗЗЗЗ, 16 квартира 00, попередньо ознайомлена нотаріусом із загальними вимогами, додержання яких є необхідним для чинності правочину, усвідомлюючи значення своїх дій та згідно із вільним волевиявленням, котре повністю відповідає моїй внутрішній волі як учасника цього правочину,
в присутності двох свідків, обраних мною особисто:
ПЕТРЕНКА Івана Івановича. 09 січня 1970 року народження, паспорт …., виданий …., який проживає за адресою: …..,
та
ІВАНЕНКО Петра Івановича, 09 січня 1970 року народження, паспорт …., виданий …., який проживає за адресою: …..,

на випадок моєї смерті роблю таке розпорядження:
все належне мені майно, де б воно не знаходилося та з чого б воно не складалося, та все те, що ще буде належати мені на час смерті, а також належні мені майнові права та обов‘язки на час смерті,
заповідаю
Пупкіну Володимиру Володимировичу , 10 липня 1976 року народження.
Зміст ст.ст. 1233-1236, 1241, 1245, 1247-1248, 1254, 1257, 1307 Цивільного кодексу України мені нотаріусом роз’яснено.
На моє прохання цей заповіт складено з моїх слів приватним нотаріусом ДДДДДДД міського нотаріального округу ННННННН області Валуєвим О.Д. за допомогою комп’ютерної техніки, зачитано ним та моїми свідками ХХХХХХХХХХХХ та ХХХХХХХХХХХХХХХХХ вголос, та відповідає моїм дійсним намірам, о 12 год.30 хв.

У зв’язку з тим, що я, заповідач, ХХХХХХХХХХХ, у зв’язку з хворобою очей (сліпотою) власноручно розписатися не можу, то на моє особисте прохання та за моїм дорученням, в моїй присутності, в присутності приватного нотаріуса Д-кого міського нотаріального округу Х- ької області Валуєва О.Д. та в присутності моїх свідків ХХХХХХХХХХХХХХХХХ та ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ , після прочитання ними вголос змісту заповіту, текст цього заповіту підписано власноручно гр. МАТВІЄНКО ППП ПППППП, в двох примірниках, один з яких залишається в справах приватного нотаріуса Х-ького міського нотаріального округу Х- ьської обалсті Валуєва О.Д. (м.ДД, вул.ЛЛЛ, 5 квартира 13), а другий, викладений на спеціальному нотаріальному бланку – у мене, заповідача.
ПІДПИС :

Мною, свідком ПІБ, попередньо ознайомленою нотаріусом зі змістом ст.1255 ЦК України щодо додержання таємниці заповіту, текст цього заповіту прочитано мною вголос у присутності заповідача ПІБ, другого свідка – ПІБ, та приватного нотаріуса ________________________Х-ького міського нотаріального округу Х- ьської області. Після підтвердження заповідачем його волевиявлення та дійсних намірів щодо посвідчення заповіту і підписання тексту цього заповіту ПІБ того, хто розписувався, його текст підписаний мною власноручно в двох примірниках. Я, ПІБ (свідка), стверджую, що я не є членом сім’ї та близьким родичем спадкоємця за заповітом.

підпис ______________________________________________________________________

Мною, свідком ПІБ, попередньо ознайомленою нотаріусом зі змістом ст.1255 ЦК України щодо додержання таємниці заповіту, текст цього заповіту прочитано мною вголос у присутності заповідача ПІБ, другого свідка – ПІБ, та приватного нотаріуса ________________________Х-ького міського нотаріального округу Х- ьської області. Після підтвердження заповідачем його волевиявлення та дійсних намірів щодо посвідчення заповіту і підписання тексту цього заповіту ПІБ того, хто розписувався, його текст підписаний мною власноручно в двох примірниках. Я, ПІБ (свідка), стверджую, що я не є членом сім’ї та близьким родичем спадкоємця за заповітом.

підпис ______________________________________________________________________

Місто ХХХ, Х-ська область, Україна, тридцять першого березня дві тисячі одинадцятого року .
Цей заповіт посвідчено мною, валуєвим О.Д., приватним нотаріусом Х-кого міського нотаріального округу.
Заповіт записаний мною, нотаріусом, зі слів ХХХХХХ ХХХХхХХ.
У зв'язку з тим, що ХХХХХ ХХХХХХ у зв'язку із хворобою очей (сліпотою) не може особисто прочитати текст заповіту уголос, за його (її) дорученням, в його (її) та моїй,
нотаріуса, присутності текст заповіту до його підписання зачитаний
уголос запрошеними ним (нею) свідками ХХХХХХХХХХ та ХХХХХХХХХХХХ.
У зв'язку із хворобою очей (сліпотою) ХХХХ ХХХХХ ЗАПОВІДАЧА за його (її) дорученням, у його (її) та моїй, нотаріуса, присутності текст заповіту підписано ХХХХХХХ ХХХХ ХХХХ .
Особу заповідача встановлено, його (її) дієздатність перевірено.
Особи свідків, які прочитали заповіт уголос до його підписання і поставили на заповіті свої підписи, встановлено, їх дієздатність перевірено.
Особу ХХХХХХХ ХХХХ, яка (який) підписала(в) заповіт у моїй присутності,
встановлено, її (його) дієздатність перевірено.
У зв'язку із хворобою очей (сліпотою) заповідача ХХХХ ХХХХ Х, заповіт складено та посвідчено за адресою його фактичного проживання: м.Х-х, вул.Чорном, 78 квартира 4.

Зареєстровано в реєстрі за N ___________
Стягнуто плати згідно ст.31 Закону України "Про нотаріат".

Приватний нотаріус
Остап

Повідомлення: 198
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 62 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Nonna » 16 лютого 2012, 12:54

one.girl написав:Якщо в когось були такі випадки:
посвідченя заповіту на виклику у присутності свідків + особи, яка розписуватиметься за заповідача.

Ніби зі всім розібралась, але хотілось би почитати ще чиїсь документи, може щось упустила. Дякую

причина? в связи с чем и свидетели и подписант....
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Lady-lyu » 16 лютого 2012, 16:16

nonna написав:
причина? в связи с чем и свидетели и подписант....

чтобы не было сомнений в том, что заповидач в здравом уме и ясной памяти. я бы так сделала..
Самое ужасное время года - это утро и понедельник!..
Lady-lyu

Повідомлення: 100
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 227 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення illusion_a » 16 лютого 2012, 17:58

у меня такой образец
Приєднані файли
Заповіт.doc
Заповіт
(35 KIB) Завантажено 371 разів
illusion_a

Повідомлення: 92
Дякував (ла): 176 раз.
Подякували: 55 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення one.girl » 16 лютого 2012, 19:38

дякую, посвідчила правда ше вчора, але тепер знаю, шо не пропустила нічого! ;) можна спати спокійніше!!
one.girl

Повідомлення: 36
Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Nonna » 17 лютого 2012, 11:16

one.girl написав:дякую, посвідчила правда ше вчора, але тепер знаю, шо не пропустила нічого! ;) можна спати спокійніше!!

наоборот, готовтесь в суд......
Nonna

Номер повідомлення:#9

Повідомлення OLNIK » 17 лютого 2012, 11:28

nonna написав:
one.girl написав:дякую, посвідчила правда ше вчора, але тепер знаю, шо не пропустила нічого! ;) можна спати спокійніше!!

nonna, да дайте же человеку поспать. *STOP*
one.girl, высыпайтесь.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Nonna » 17 лютого 2012, 12:06

OLNIK написав:
nonna написав:

nonna, да дайте же человеку поспать. *STOP*
one.girl, высыпайтесь.

неее, булки расслаБлять низзззяяя....
Nonna

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів