Форум

Інформаційний ресурс

Нотаріусу України потрібні гроші на хліб !!!

Нотаріусу України потрібні гроші на хліб !!!

Номер повідомлення:#1

Повідомлення OLNIK » 13 червня 2013, 14:33

Не потрібен помічник нотаріуса.
Потрібна робота з метою надання нотаріальних послуг.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Re: Потрібні гроші на хліб !!!

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Ксюня » 13 червня 2013, 14:37

OLNIK, простите, но не знаю, поймет ли Вас кто-то по эту сторону баррикад :'( :(
Все люди как люди, а я все хорошею и хорошею. :happy-cheerleaderkid:
Ксюня

Повідомлення: 11715
Дякував (ла): 20553 раз.
Подякували: 27697 раз.

Re: Нотаріусу України потрібні гроші на хліб !!!

Номер повідомлення:#3

Повідомлення notаrk » 13 червня 2013, 14:39

той, для кого нотаріат-робота, зрозуміє, а ті, для кого нотаріат все інше , крім роботи-не зрозуміють.
notаrk

Повідомлення: 18040
Дякував (ла): 10926 раз.
Подякували: 27175 раз.

Re: Потрібні гроші на хліб !!!

Номер повідомлення:#4

Повідомлення OLNIK » 13 червня 2013, 16:13

Ксюня написав:OLNIK, простите, но не знаю, поймет ли Вас кто-то по эту сторону баррикад :'( :(

Саме для тої "сторони барикад" я написала, і все, що написала - правда.
Коли держава гарантує всім рівний доступ до професії , то вона має гарантувати і право на працю, або хоча б мінімальний споживчий кошик.
Коли держава садить нотаріуса на тарифи, які вона вважає справедливими, то вона має розуміти, що кожен нотаріус в Україні не отримує той дохід, який вирахуваний шляхом ділення загальної суми згідно зі статзвітами за рік на кількість нотаріусів за той рік.
Коли держава захищає громадян низьким тарифом (перекупщиків чи то авто, чи то нерухомості), то вона має захищати і тих громадян, які відстоюють не тільки інтереси "перекупщиків", "ріелторів", "банків", але і самої держави.
Коли держава вважає справедливим державне мито за спадщину у 34 грн. для всіх, тобто і для дружини після чоловіка - на 1/5 частку хрущоби, і для дружини після чоловіка на маєток, то це не рівноправність- це глум над тією дружиною, яка в хрущобі.
Коли держава замість того, щоб відрегулювати ринки нерухомості (прийняти накінець закон про ріелторську дільність, чи заборонити це як в радянські часи), постійно з величезним задоволенням регулює-реформує нотаріат- то це глум над громадянами України- і нотаріусами, і ненотаріусами...
Коли у нас завєщаніє оспарюється, незважаючи на придання йому юридичної достовірності - то треба з феміди все-таки "зліпити" статую, щоб ті ваги, які її прикрашають не ворушилися, бо вони теж іменем України частенько не в той бік схиляються.
Коли для держави найвищою цінністю є людина, то та людина не має оббивати пороги ДЕРЖустанов, а має за чашкою кави порішати усі свої проблеми саме з ДЕРЖустановами, а не з приватними, куди вона йде за власним бажанням, а частенько ще і тому, що стомилася до державних ходити..

От ... коли, держава у нас буде для людей, а не для парламентської більшості і з метою вериткалі, може ?...тоді? Але це вже буде для мене в іншому житті.
OLNIK

Номер повідомлення:#5

Повідомлення notаrk » 13 червня 2013, 16:14

Це крик душі, під кожним словом підписуюсь.....
notаrk

Номер повідомлення:#6

Повідомлення net.***! » 13 червня 2013, 16:40

notаrk написав:Це крик душі, під кожним словом підписуюсь.....

це не крик це п....ц просто блин... до чого нас всіх довели, але дійсно це так і це страшно
Если бардак нельзя предотвратить — надо его возглавить.
net.***!

Повідомлення: 11698
Дякував (ла): 12545 раз.
Подякували: 15964 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення notаrk » 13 червня 2013, 16:46

найстрашніше (зрештою і найочікуваніше), що першими "кричать" саме справжні НОТАРІУСИ, люди, на яких нотаріат, вся юриспруденція тримається і які дійсно без лапок і перебільшень допомагають громадянам розібратись у всьому законодавчому розмаїтті, правильно роблять правильні документи... :'(
notаrk

Номер повідомлення:#8

Повідомлення OLNIK » 13 червня 2013, 16:53

Для тих, хто прочитав мої повідомлення і не згідний, а особливо для тих, хто по ту "сторону барикад", після всього прочитаного, звісно, зразу виникає думка, приблизно,
"Не подобається, то міняй роботу, йди з нотаріату"

Так от саме для цього все це і робиться у нашій державі- йди на іншу роботу, і навіщо нам знати про твої "біди".
Я б пішла, та хто мене візьме- мені до пенсії, як кажуть в армії -"як мідному котелку" (держава постаралася, яка про мене як громадянина так переживає, так переживає, що аж спати не може),ще шість років.
Хто візьме на роботу таку "балєрину", яка віком понад 25 років, трохи щось петрає в юридичній роботі, але застара для новомодних "фірм" та "фірмочок"? Їм подавай до 25 років (без дітей, без болячок, та ще щоб і ноги-від вух), але уже з досвідом.
З яким досвідом, ніхто не уточнює, але судячи з віку та ніг, а ще і фотку подавай, то можна здогадатися, що має бути повний "аншлаг".
OLNIK

Номер повідомлення:#9

Повідомлення notаrk » 13 червня 2013, 16:58

Ольнік, коли підете з нотаріату Ви і Вам подібні-його не стане. просто не стане. зрештою, не важливо скільки людині років і скільки вона в нотаріаті, важливе одне-професіоналізм, багатогранність знань в юриспруденції, логіка, розум і людяність. Скажіть кожен-чи багато таких знаєте колег, врешті-чи самі такі?
notаrk

Номер повідомлення:#10

Повідомлення net.***! » 13 червня 2013, 16:59

ні не подумайте.... я з вами цілком згодна , думаєш тільки щоб та робота була капец,
страшн від того що люди не впевнені в завтрашньому дні....і це всі так
зараз так страшно за що і на що виховувати дітей,
net.***!

Номер повідомлення:#11

Повідомлення notаrk » 13 червня 2013, 17:05

і ще-цікаво, а яка пенсія в середньостатистичного нотаріуса? мабуть така, щоб хоч якось вижити, треба працювати як не до смерті, коли тебе з кабінету з реєстром і 2 печатками винесуть, то хоча б до початку старечого маразму, а то позбавлять свідоцтва через хворобу.
notаrk

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Аріна » 13 червня 2013, 17:33

Вже давно помітила, що повідомлення OLNIK (і не нотаріального змісту) - глибокі, життєво мудрі.
OLNIK, не знаю хто Ви і з якого округу, але де б Ви не були - подумки посилаю Вам, OLNIK, енергетичну підтримку.
Тримайтеся, OLNIK !

P.S.
А ще, дата Вашої реєстрації на Форумі - мій д.н.
Но а я из повиновения вышел,
За флажки: жажда жизни сильней,
Только сзади я с радостью слышал
Изумленные крики людей.
Аріна

Повідомлення: 328
Дякував (ла): 193 раз.
Подякували: 311 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Армани » 13 червня 2013, 18:33

ах да, да простит меня Палата за этику, я за июнь откашлял.
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27525
Дякував (ла): 19473 раз.
Подякували: 14030 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Ірин@ » 13 червня 2013, 18:39

OLNIK написав:Хто візьме на роботу

Шановна Ольга Миколаївна, я б мала велику честь мати можливість працювати у Вас помічником, а мати такого помічника як Ви, то це взагалі мрія...якщо я врешті решт такі здолаю тернистий шлях до створення власної справи...то запрошую Вас до співпраці, це можна буде робити із використанням інтернету та скайпу, тому вважайте це за пропозицію.

А більшість Вас не зрозуміє, їм просто це не дано.

З повагою, Ваша коллега.
Ірин@

Повідомлення: 12588
Дякував (ла): 12458 раз.
Подякували: 16626 раз.

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Vatson » 13 червня 2013, 18:52

notаrk написав:Ольнік, коли підете з нотаріату Ви і Вам подібні-його не стане. просто не стане. зрештою, не важливо скільки людині років і скільки вона в нотаріаті, важливе одне-професіоналізм, багатогранність знань в юриспруденції, логіка, розум і людяність. Скажіть кожен-чи багато таких знаєте колег, врешті-чи самі такі?

а по ту сторону баррикад не пугает, что уйдут нотариусы как Олник, которые любят свою работу, там нужыі бизнессмены, єто ведь теперь "бизнесс", конторы все открываются и открываются
э ремонты делаются такие,что страшно зайти, не дай Бог что-то потрогать, шик и богатство, а о том, как совершать правильно нотариальные действие папики забыли им купить и вставить в моск *WALL* реально становится жутко, работы нет, Ваша соседка пашет аж гай жужжит и не задумываясь пишет в доверке на авто,что хозяин в браке был на момент приобретения авто , а в полномочиях пишет -подавать заявы про те, що неодружений и про належнисть на праве особистой приватной власности, но некогда ж задумываться, надо пахать *WALL* и так везде, никто не думает о правильности, думают, как больше накосить.
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення notаrk » 13 червня 2013, 19:00

цю тему треба було підняти давно, і добре, що на відкритому форумі. не все так добре в нашому, нотаріальному домі.професійних нотаріусів-одиниці
notаrk

Номер повідомлення:#17

Повідомлення Золотая Рыбка » 14 червня 2013, 09:06

Я разговаривала с коллегой из России. Так вот у них Палата в случае если нотариальный округ не обеспечивает нотариуса достойным доходом, но округ важен из-за территориального расположения или еще по каким-либо особенностям, чтобы нотариус не прекратил там работу - его обеспечивают муниципальным помещением или нотпалата ВЫПЛАЧИВАЕТ ему типа зарплаты.
Нас так гонят тв "сельський" нотариат,а на самом деле достоточно было бы перенять опыт соседей. Потому что не может быть нотариус быть "гнолодным", он пойдет на любые дурнопахнущие предложения чтобы обеспечить свою семью. И это не обязательно штамповать все подряд . это могут быть и "аккредитация" в банках, и "сотрудничество" с АН, и работа "на зарплату" и т.д.
Но я, если честно, даже не знаю что и как поменять... Поменять ЕЩЕ можно... но как?

Я уже второй год задумываюсь о том где и как заработать кроме нотариата. Мои коллеги, - девочки, которых я знала еще 30-35 летними, а я уже сама в нотариате давненько, и уже сама не девочка, а мои бывшие "девочки"-нотариуски уже уходят на пенсию, - так они совсем не защищенные перед старостью и болезнями. Только что успели "накопить" и заработать - только на то и приходится расчитывать. А не дай Бог что серьезное и работать не сможешь - участь страшна. А налоги - то идут приличные...

Мне достаточно было один раз лечь на операцию чтобы я поняла и задумалась о многом...
Золотая Рыбка

Повідомлення: 10182
Дякував (ла): 4161 раз.
Подякували: 8070 раз.

Номер повідомлення:#18

Повідомлення net.***! » 14 червня 2013, 09:19

Золотая Рыбка написав:Я разговаривала с коллегой из России. Так вот у них Палата в случае если нотариальный округ не обеспечивает нотариуса достойным доходом, но округ важен из-за территориального расположения или еще по каким-либо особенностям, чтобы нотариус не прекратил там работу - его обеспечивают муниципальным помещением или нотпалата ВЫПЛАЧИВАЕТ ему типа зарплаты.
Нас так гонят тв "сельський" нотариат,а на самом деле достоточно было бы перенять опыт соседей. Потому что не может быть нотариус быть "гнолодным", он пойдет на любые дурнопахнущие предложения чтобы обеспечить свою семью. И это не обязательно штамповать все подряд . это могут быть и "аккредитация" в банках, и "сотрудничество" с АН, и работа "на зарплату" и т.д.
Но я, если честно, даже не знаю что и как поменять... Поменять ЕЩЕ можно... но как?

Я уже второй год задумываюсь о том где и как заработать кроме нотариата. Мои коллеги, - девочки, которых я знала еще 30-35 летними, а я уже сама в нотариате давненько, и уже сама не девочка, а мои бывшие "девочки"-нотариуски уже уходят на пенсию, - так они совсем не защищенные перед старостью и болезнями. Только что успели "накопить" и заработать - только на то и приходится расчитывать. А не дай Бог что серьезное и работать не сможешь - участь страшна. А налоги - то идут приличные...

Мне достаточно было один раз лечь на операцию чтобы я поняла и задумалась о многом...

это 100 процентов я каждый год обследование прохожу на онко блин вы не поверите как каждый раз страшно
сейчас сплю и вижу как бы заработать и нахер смотатся с этой страны и ребёнку на обучение за границей
и не я одна такая
куда не ткнись одно качалово у меня впечатление что запущена огромная машина на уничтожение ВСЕХХХХХХ
КАК В ТОМ АНЕКДОТЕ ПРО ПУТИНА И ХАРАНТА
СИДЯТ НА РЫБАЛКЕ И НАШ СПРАШИВАЕТ А ЧТО ТЕБЕ ЕЩЕ ДАТЬ, МОЖЕТ СТРАНУ? ВВ ПОДУМАЛ И ГОВОРИТ
А ДАВАЙ, А НАШ ТИПА ТЕБЕ С ЛЮДЬМИ ИЛИ БЕЗ, А ВВ ОТВЕЧАЕТ
А НА ЯЯЯЯЯЯ МНЕ ТВОИ ХОЛОПИ *SORRY*
net.***!

Номер повідомлення:#19

Повідомлення ТТК. » 14 червня 2013, 09:49

Золотая Рыбка!OLNIК!!
Наши колеги та керівництво їздили в Німеччину опит перймати і що корисного там узнали,ті нотаріуси які мають доходи великі та повязані з "аккредитацією" в банках, и "сотрудничество" с АН, и работу "на зарплату",та работу з перекупщиками", з"ріелторами и т.д. то Палата регулює їх доходи для тих нотаріусів у яких на податки, на хліб собі і дітям, внукам, на комунальні послуги немає.
Наша Палата мовчить,її цікавить щоб сплачували внески, а наш крик душі не чують.
Я 12 днів в реанімаціїї лежала та три місяці на лікарняном і кому мій інфаркт потрібен крім мене, кому мої витрати потрібні, що ліки дуже дорогі?? Про те что ми зовсім не захищені перед своєю старістю та болячками це факт.Вийшла працювати,"шкарябаюсь" бо їсти та жити хочу!!
Востаннє редагувалось ТТК. в 14 червня 2013, 09:53, всього редагувалось 1 раз.
ТТК.

Повідомлення: 1631
Дякував (ла): 1114 раз.
Подякували: 1058 раз.

Номер повідомлення:#20

Повідомлення MG » 14 червня 2013, 09:50

В погоне за "доступностью" услуг, штампуя клонов-нотариусов ежемесячно десятками, наши горе-рехворматоры забыли о маленькой мелочи.. о социальной гарантии, хоча б единой - минимальной зар.плате, которая должна остаться у нотариуса после уплат всего-всего и 52 % суперналогов, на кусок хлеба, не воздухом единым...
]:->
MG

Повідомлення: 18357
Дякував (ла): 39710 раз.
Подякували: 28191 раз.

Номер повідомлення:#21

Повідомлення net.***! » 14 червня 2013, 09:58

MG написав:В погоне за "доступностью" услуг, штампуя клонов-нотариусов ежемесячно десятками, наши горе-рехворматоры забыли о маленькой мелочи.. о социальной гарантии, хоча б единой - минимальной зар.плате, которая должна остаться у нотариуса после уплат всего-всего и 52 % суперналогов, на кусок хлеба, не воздухом единым...
]:->

я сумму налогов тоже пережить не могу
НУ МНОГО ЭТО ОООООООООООООООООООООООООЧЕНЬ.....
net.***!

Номер повідомлення:#22

Повідомлення акква » 14 червня 2013, 10:14

Это только "начало" конца ;) . Поживем-увидим. если к тому времени не закроемся :-D
Востаннє редагувалось акква в 14 червня 2013, 11:06, всього редагувалось 1 раз.
акква

Повідомлення: 4965
Дякував (ла): 6101 раз.
Подякували: 6803 раз.

Номер повідомлення:#23

Повідомлення net.***! » 14 червня 2013, 10:14

НАВЕЯЛО
Как живу?-Да по разному...Когда плохо-скорая забирает,когда хорошо-менты!
net.***!

Номер повідомлення:#24

Повідомлення net.***! » 14 червня 2013, 10:21

Адвокат: раз процесс, два процесс - завтра будет Мерседес!
Врач: раз аборт, два аборт - завтра еду на курорт!
Учитель: раз тетрадь, два тетрадь - есть чем #опу вытирать!))
Нотариус ???? каждый подкиньте вариант
net.***!

Номер повідомлення:#25

Повідомлення notаrk » 14 червня 2013, 10:29

в нас роботи не може збільшуватись на фоні суцільного безробіття, безгрошів'я громадян, скорочення кількості дій (ті ж статути, довіреності на автомобілі пропали взагалі....)
notаrk

Номер повідомлення:#26

Повідомлення акква » 14 червня 2013, 10:37

[b]Як пішов в нотариат- приготуйся до витрат,
не готуйся до бабла- бо його у нас НЕМА
[/b] :-D

СЕгодня по Новому каналу у людей-прохожих брали интервью: какой самый прибыльный бизнес на их взгляд, так вот один товарищ после " нефтегаза " назвал нотариат :-D Киевлянин, что с него взять ;) Да, а третьим назвал всякие регистрационные органы :)
акква

Повідомлення: 4965
Дякував (ла): 6101 раз.
Подякували: 6803 раз.

Номер повідомлення:#27

Повідомлення tigress » 14 червня 2013, 10:44

)))
Востаннє редагувалось tigress в 05 квітня 2015, 21:25, всього редагувалось 1 раз.
tigress

Повідомлення: 1122
Дякував (ла): 9589 раз.
Подякували: 6697 раз.

Номер повідомлення:#28

Повідомлення Армани » 14 червня 2013, 10:50

net.***! написав:Адвокат: раз процесс, два процесс - завтра будет Мерседес!
Врач: раз аборт, два аборт - завтра еду на курорт!
Учитель: раз тетрадь, два тетрадь - есть чем #опу вытирать!))
Нотариус ???? каждый подкиньте вариант

есть варианты, но этика мать ее не позволяет, да и на шорохе все тут уже, головы у песок, одним местом вверх, поза нотариуса
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27525
Дякував (ла): 19473 раз.
Подякували: 14030 раз.

Номер повідомлення:#29

Повідомлення Ксюня » 14 червня 2013, 10:54

всё было бы очень смешно, если б не было так горько....дефачки, миленькие. неужели вы верите в то, что кто-то прочитает наши "крики души" тут и скажет "да, они правы"???? НЕ ВЕРЮ!!! НИКТО, НИКТО не верит, в то что нет денег у нотариуса...когда мои знакомые слышат, сколько процентов у меня налог...они не верят и называют сумашедшей...(мягко сказано)...никого ничего не интересует...
не хочу ничего больше писать...потому как не имеет смысла....это "глас вопиющего в пустыне" никому до нас нет дела...
Все люди как люди, а я все хорошею и хорошею. :happy-cheerleaderkid:
Ксюня

Повідомлення: 11715
Дякував (ла): 20553 раз.
Подякували: 27697 раз.

Номер повідомлення:#30

Повідомлення Золотая Рыбка » 14 червня 2013, 11:06

мне тоже не верят. Потому что весь бизнес - полунелегален и все это знают. А тут куда не ткнись - все по честному. И все равно не верят. Потому что не может одна профессия быть чистой и повальной грязи.
Жаль что есть банкротство предпринимателей, но ни разу не видела банкротства нотариуса -все стараются втихоря, без шума и не привлекая внимания.
Золотая Рыбка

Повідомлення: 10182
Дякував (ла): 4161 раз.
Подякували: 8070 раз.

Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів