Форум

Інформаційний ресурс

КУПІВЛЯ-ПРОДАЖ МАЙНОВИХ ПРАВ

КУПІВЛЯ-ПРОДАЖ МАЙНОВИХ ПРАВ

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Б.В.Ю. » 08 жовтня 2013, 12:24

Підкажіть будь-ласка договір купівлі-продажу майнових прав на недобудовану квартиру....Які необхідні документи? А то мені сказали, що майнові права ще потрібно реєструвати в реєстраційній службі?
Б.В.Ю.

Re: КУПІВЛЯ-ПРОДАЖ МАЙНОВИХ ПРАВ

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Beagle » 08 жовтня 2013, 14:31

Можна прочитати ЗУ "Про фінансово-кредитні механізми управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю" від 19 червня 2003 року за № 978-IV стаття 19. Але саме відповідно до цього закону поняття "інвестиційні договори між фіз особою та забудовником" вийшли з правового поля. На мою думку, на сьогоднішній день посвідчити перехід майнового права на житло на підставі інвестиційного договору в нотаріальному порядку неможливо. Закон достатньо замудрений, але він сьогодні єдиний регулює в правовому поля інтереси особи, яка інвестує свої кошти в будівництво житла.
Beagle

Повідомлення: 15
Дякував (ла): 94 раз.
Подякували: 79 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Ксюня » 08 жовтня 2013, 15:23

Б.В.Ю. написав:Підкажіть будь-ласка договір купівлі-продажу майнових прав на недобудовану квартиру....Які необхідні документи? А то мені сказали, що майнові права ще потрібно реєструвати в реєстраційній службі?

в Киеве не регистрируют....договір купівлі-продажу
после ввода дома в эксплуатацию РС выдаёт Свидетельство на квартиру и открывает раздел и регистрирует в реестре право.
Все люди как люди, а я все хорошею и хорошею. :happy-cheerleaderkid:
Ксюня

Повідомлення: 11715
Дякував (ла): 20553 раз.
Подякували: 27697 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Beagle » 08 жовтня 2013, 16:15

Ксюня написав:
Б.В.Ю. написав:Підкажіть будь-ласка договір купівлі-продажу майнових прав на недобудовану квартиру....Які необхідні документи? А то мені сказали, що майнові права ще потрібно реєструвати в реєстраційній службі?

в Киеве не регистрируют....договір купівлі-продажу
после ввода дома в эксплуатацию РС выдаёт Свидетельство на квартиру и открывает раздел и регистрирует в реестре право.

Це тільки доводить, що продати майнові права на обєкт інвестування за договором інвестування неможливо у нотаріальному порядку. Знаю, що є така практика, вносять зміни до такого договору, але поза нотаріальним посвідченням, у простій письмовій формі.
Beagle

Повідомлення: 15
Дякував (ла): 94 раз.
Подякували: 79 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]