Номер повідомлення:#1
Егор77
» 09 серпня 2010, 15:54
в даний момент ситуація складна, і потрібно знайти оптимальне рішення.Наша родина мешкає в одному приватному будинку(тесть, теща, дружина я та дитина)В будинку прописки немає - дачні кооперативи, власник ділянки та майна за документами - теща, відносини у нас /[qoute]класичні/[qoute] як в анекдотах, але жили більше 6 років.Все було б добре але... Хвороба тестя і невтішні прогнози лікарів, та незрозумілі натяки тещі про її власність і наше перебування на пташиних правах в її будинку змусило замислитись про майбутнє.Чи є в загалі шанси претендувати на майно в таких випадках? за роки проживання безпосередньо за моєї участі було проведено масса робіт з благоустрою як території так і самого будинку - покрівля, утепплення, газифікація, водопостачання, ремонти в середині приміщення...і тепер мене за паркан?Моральних правил в тещі нажаль не закладено - людина живе для себе, з власною донькою не спілкується більше року, наявність малої дитини - її онука - ніяк не змінило її, може ввікнути музику або гепати дверима, прибирати коли дитина спить...як подружжя з тестем також /[qoute]проіснували/[qoute] більше 3 років із взаємного страху втратити нажите... це так - деталі для ясності картини.