Номер повідомлення:#1
Partizan
» 10 липня 2009, 01:36
Доброго дня! Прошу проконсультувати мене по такому питанню:Я на своїй приватизованій ділянці побудував господарську споруду.Один кут моєї будови знаходиться на землі, яка є власністю міської ради( це прилизно 20 кв.м).Всі довідки з усіх інстанцій позитивні( пожежники, санстанція,археологія,і навіть розписки двох сусідів).Міський голова виніс рішення про знесення моєї споруди.Я подавав заяву про викуп цих 20 кв.м землі, але мені було відмовлено.Міський голова подав мене на суд і зобов'язав мене знести мою споруду.Моя земельна ділянка і тих 20 кв м, які належать міській раді вони знаходяться посуті в моєму користуванні.Я виготовив технічний паспорт, топографічну карту,все що мені сказали в міській раді.Оплатив штрафи які на мене накладали.Я оскаржував рішення в суді та все залишилося як було.І тепер мені треба знести забудову.На якій підставі міський голова відмовляє мені у викупі 20 кв.м,по яких я хожу скільки тут живу?І чому його цікавить лише демонтаж моєї будови?? Чому я не можу викупити цю землю якщо мою заяву на викуп підписали і в земельному відділі,і обласна адміністрація культури і туризму,управління охорони навколишнього середовища,і районна санстанція???Моя приватизована ділянка знаходиться у приватному секторі та віддалена від усіх громадських будівель.Я ознайомився з багатьма докуиентами в інтернеті на дану тему і знаю що така справа вирішується елементарно.Тоді чому не може вирішитися таке мале питаннячко? Що мені робити далі?